Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.975
- Πόντοι
- 6.056
Τα νούμερα ισχύουν. Όμως, η επιτυχία του πρότζεκτ του Μπαρτζώκα και των Αφών σε ότι αφορά τη δημιουργία μπασκετικού κοινού θα κριθεί μακροπρόθεσμα. Τώρα έχεις καλή ομάδα, πας F4, κερδίζεις συνέχεια το βάζελο, φτιάχνεται ο κόσμος. Το θέμα είναι αν μετά από μερικά χρόνια η ομάδα δε ρολάρει καλά θα κόψεις πάλι 7-8.000 διαρκείας ή θα πέσεις στα 2.000; Εκεί θα κριθεί το πράγμα.
Επειδή την εποχή Ιωαννίδη τη θυμάμαι (πολύ παιδάκι ήμουν αλλά έχω μια εικόνα κυρίως από τη χρονιά με τον Έντι Τζόνσον και μετά) και τότε το ΣΕΦ συνέχεια γεμάτο ήταν, λογικά από πολλούς που πήγαιναν γιατί στο ποδόσφαιρο δεν πήγαινε καλά ο γαύρος. Και τότε λέγανε φτιάχνει μπασκετικό κοινό ο ΟΣΦΠ, αλλά λίγο μετά που το παράτησε το μπάσκετ ο Κόκκαλης (παρότι είχε λεφτά να βάλει, απλά δεν ενδιαφερόταν πλέον ο τύπος, νομίζω πάντα ποδοσφαιρικός ήταν ο Κόκκαλης και στο μπάσκετ μπήκε για να πάρει την ΠΑΕ) και έπαιζες στον Κορυδαλλό με 800 και 1.000 άτομα δε διαμαρτυρήθηκε σοβαρά και κανένας. Επειδή το μπασκετικό κοινό του Ιωαννίδη ήταν εν πολλοίς ευκαιριακό, αγαπούσε την επιτυχία και όχι το άθλημα. Γι' αυτό σου λέω και τώρα θα κριθεί μακροπρόθεσμα η προσπάθεια.
Δεν υπάρχει μπασκετικό κοινό του γαύρου.Όπως το λες θα γίνει,αν η ομάδα πάψει να ρολάρει ή την αφήσουν οι αφο΄ί,θα ξαναγυρίσει σε εποχές Κορυδαλλού.
Γαυροι,παοκτζήδες και αεκτζήδες είναι κατ'εξοχήν ποδοσφαιρικοί λαοί,απο μπάσκετ δεν σκαμπάζουν.Κι ούτε...θα βγουν να τα σπάσουν,ακόμα κι αν πέσουν στα τοπικά.