- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.715
- Πόντοι
- 12.756
Ο άλλος ο κωλομπαρσς που λέει χουαντσο καλύτερος κτλ 

Μια χαρά είναι ο χουαντσο .....ίσως το δεύτερο καλύτερο τέσσερις στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή μετά τον μπαλτσεροφσκιΟ άλλος ο κωλομπαρσς που λέει χουαντσο καλύτερος κτλ![]()
Μια χαρά είναι ο χουαντσο .....ίσως το δεύτερο καλύτερο τέσσερις στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή μετά τον μπαλτσεροφσκι
περιεργο που δεν επαιξε καλα σημερα....Ο άλλος ο κωλομπαρσς που λέει χουαντσο καλύτερος κτλ![]()

Με εσάς μηδέν πόντους είχε και ο καλόςΚι η Μπαρτσα πήγε πήρε το παλτό τον αδερφό του![]()
Φαντάζεσαι πως θα νιώθουν οι Γάλλοι βλέποντας τον χουαντσο τώρα;;κακα τα ψεμματα μαγκες...δεν υπαρχει καλυτερο 4αρι αυτη την στιγμη στην ευρωπη απο τον χουαντσο...
απο την στιγμη που δεν ηθελαν να ερθουν ο ντουραντ και ο αντονι ντειβις, ηταν μονοδρομος η επιλογη του χουαντσο...
υγ : εχει σκοραρει και 27 ποντους σε 1 ματς στην καριερα του....
Τυπε δε φταίω εγώ....Μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται η έχιδνα Ροπάο.
Α,ρε μουνόπανα....
Θα σας κατουρήσω προσωπικά έναν-έναν.
Ειδικά εσένα νυφίτσα @sex volcano θα σε σοδομίσω όπως σοδομίζανε τους μοναχούς στο "Όνομα του Ρόδου"(με Σόν Κόνερι).
βρε άσε τον λεσόρ έχουμε σοβαρό θέμα με τους παπάρεςΠάντως ο λεσορ αδίκως κλέβει λεπτά από τον μπαλτσεροφσκι
Τυπε δε φταίω εγώ....
Δίνουν δικαιώματα οι παίκτες του τρακη![]()
Αλεξ71 σε λίγο στο νήμα εμπόλεμη ζώνη Ισραήλβρε άσε τον λεσόρ έχουμε σοβαρό θέμα με τους παπάρες
επικοίνωσες με το μωάκι ?
νετ-ρεύμα-νερό έχει ? είναι καλά ?
Το Ισραήλ διακόπτει τις εξαγωγές ειδών ασφαλείας στην Κολομβία μετά τις δηλώσεις του προέδρου Γουστάβο Πέτρο
για κανε μας αναλυση.
Ο άλλος ο κωλομπαρσς που λέει χουαντσο καλύτερος κτλ![]()
δηλαδή το νινί σέρνει καράβιΑλεξ71 σε λίγο στο νήμα εμπόλεμη ζώνη Ισραήλ
--- ξεφτιιλισμενος Εβραίοι που ενώ τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν καταχωρηθεί από το μεσαίωνα ,αυτοί τα καταπατούν ...
Λευτέρια στην Παλαιστίνη
---- και κλείνει το ποστ με ....- μην ανησυχείς αγάπη μου θα στείλω έχω μικικινια για είδη ασφαλείας στο κολομπια
Τυπε μην ασχολείσαι με τους γαύρουςΤσακω ανάλυση σπέσιαλ
![]()
σε πονεσε βλεπω.Τσακω ανάλυση σπέσιαλ
![]()

Ρουμενιγκε?Τυπε μην ασχολείσαι με τους γαύρους
Τρολαρουν
Κάνε υπομονή και θα στρώσει η ομάδα
Δες τη καλά παίζει ο.λεσορ ( μοιάζει με Καρλ Χάινς)