shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.605
- Πόντοι
- 2.456
Είμαι στο νησί,το παρακολουθώ από ένα καφέ.εσυ γιατι δεν εισαι εκει;
Είμαι στο νησί,το παρακολουθώ από ένα καφέ.εσυ γιατι δεν εισαι εκει;
να σου πω, αμα χανετε απο νωρις μη σηκωθεις να φυγεις παλι οπως εκανες με την μαρσειγΕίμαι στο νησί,το παρακολουθώ από ένα καφέ.
Βάλε σεντονάκι το βράδυ γιατί έχει δροσίσει και μπορεί να κρυώσεις. Ένας φίλος την πάτησε.Φέτος που θα βγει ο βαζελος στο ποδόσφαιρο 3-4... θα ασχοληθούν με το μπάσκετ... θα τσακώνονται με τον γαύρο και η Ένωση θα πάει τελικό ευρωπαϊκού στο ποδόσφαιρο και πάλι νταμπλ!!!!!!!
Κόφτα αφού σε χαλάνε.....Φέτος που θα βγει ο βαζελος στο ποδόσφαιρο 3-4... θα ασχοληθούν με το μπάσκετ... θα τσακώνονται με τον γαύρο και η Ένωση θα πάει τελικό ευρωπαϊκού στο ποδόσφαιρο και πάλι νταμπλ!!!!!!!

Ρε μλκΚόφτα αφού σε χαλάνε.....
![]()
![]()

υπαρχει κανα λινκ;
Και ο μαγκουσον καλόςΜπορούσαμε να έχουμε σκοράρει 3 φορές..
Παιχταράς ο Ιωαννίδης, έπρεπε να το τραβήξει μόνος του στο τέλος. Και Βαγγιανίδης εξαιρετικός, σίγουρα θα πάρει μεταγραφή αν πάρει και μερικά κιλά...

Τα κάνει τα τσαφ του αλλά τί να κάνεις. Δύσκολα να βρεις αριστεροπόδαρο να μπορεί να πασάρει και να έρχεται Ελλάδα.Και ο μαγκουσον καλός![]()
Πολλά κάνει αυτός το παρακάνει,μη κοιτάς που δεν τον τιμωρησεΤα κάνει τα τσαφ του αλλά τί να κάνεις. Δύσκολα να βρεις αριστεροπόδαρο να μπορεί να πασάρει και να έρχεται Ελλάδα.
εγώ θα έλεγα για γούρι.....να το κάνεινα σου πω, αμα χανετε απο νωρις μη σηκωθεις να φυγεις παλι οπως εκανες με την μαρσειγ![]()
κάτσε να δεις, θα βάλει Σποραρ αλλαγή και θα βάλει γκολΑκόμα να καταλάβω γιατί ξεκινούσε ο Σποράρ αντί του Φώτη.
Ρε μ@λ@κες θα το χώσετε στους Πορτογάλους να ησυχάσουμε ???