ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.843
- Πόντοι
- 12.756
Ετσι
Από πάνω ράφι.....
![]()

Ετσι
Από πάνω ράφι.....
![]()

Έλα τσάκω....Αληθεύει ρε σεις συνβάζελοι οτι ο Γιοβάνοβιτς δεν είχε ποτέ κανέναν μή λευκού δέρματος στις ομάδες του; Μου τα έλεγε χθες ένας φίλος και δυσκολεύτηκα να το πιστέψω.

το εχω πει εδω και κατι μηνες :Δηλαδή το ρόστερ
του βάζελου μέχρι τώρα είναι Παπαπέτρου Παπαγιάννης Καλαιτζάκηδες Μωραίτης Χουγκάζ Λεσόρτ Αγραβάνης και Γκουντάιτις ;;; Έχει να πέσει πολύ 30άρα![]()
το εχω πει εδω και κατι μηνες :
το ροστερ του βαζελου θα ειναι το ιδιο με περυσι + ενα ονομα τυπου τζειμς....
βεβαια οι μπουφοι ονειρευονταν ροστερ 30 μυριων....μαλλον θα εννοουσαν σε βαθος 15ετιας, γιατι τωρα δεν υπαρχει σαλιο....
ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΣΟΥ...
εκει που πραγματικα θα γινεις πρεζακι βελονιασμενο ειναι αν σου παρω Σλουκακατι ακουσα για προταση 55 μυριων στον γιοκιτς, αλλα τελικα μενει ντενβερ με 55,2 μυρια....
![]()

ναι εσένα περιμένει Στρατηγέ μου !!!ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΣΟΥ...
Δεν χρειάζεται είναι ηδηεκει που πραγματικα θα γινεις πρεζακι βελονιασμενο ειναι αν σου παρω Σλουκα![]()

έρχεται και με το μισό συμβόλαιο που του έδινε ο γαύρος ,Σλουκας δεν ειναι βλακας να ερθει παο. ηδη τον μισουνε στον κωλοπειραια. Φενερ τον βλεπω

εκει που πραγματικα θα γινεις πρεζακι βελονιασμενο ειναι αν σου παρω Σλουκα![]()

τα εξηγουν ομορφα απο πανω οι φιλαθλοι μας...ξεστραβωσου ρε κβαντικο μυαλοτυπε αν και εισαι περιορισμενων δυνατοτητων, πιστευω να εχεις καταλαβει οτι τον σλουκα τον διωξαμε γιατι δεν του δωσαμε τον χρονο συμμετοχης που ηθελε....
![]()
κανατε προταση στον σλουκα τυπε?τα εξηγουν ομορφα απο πανω οι φιλαθλοι μας...ξεστραβωσου ρε κβαντικο μυαλο
ναι αλλα νιπλικα διςκανατε προταση στον σλουκα τυπε?
αρα ειναι ηδη κλεισμενος απο αλλη ομαδα...
υγ : ποσα του δινετε αυτουνου????40 δισεκατομμυρια????
4 καλαμακια κοτόπουλο πριν το καθε ματς , και μιση προβατινα πριμ αμα κερδιζεικανατε προταση στον σλουκα τυπε?
αρα ειναι ηδη κλεισμενος απο αλλη ομαδα...
υγ : ποσα του δινετε αυτουνου????40 δισεκατομμυρια????
πρεπει να ειναι υψηλου επιπεδου μυαλο αυτος που το εγραψε.![]()
Γαύροι αφού.....
![]()
Μπάμ Παναθηναικού με Τόνι Βινέλα!!!!
Ποιός ειναι αυτός ρε μαλάκες?
![]()

Ε βέβαια χάλια παίχτης είναι...γιατί να τον κρατήσετε...τυπε αν και εισαι περιορισμενων δυνατοτητων, πιστευω να εχεις καταλαβει οτι τον σλουκα τον διωξαμε γιατι δεν του δωσαμε τον χρονο συμμετοχης που ηθελε....
![]()