shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Να δώσεις συγχαρητήρια στον κολλητό σου φίλο Αθηναίο να του δείξεις την αγάπη σου ,σαν καλό παιδίεχεις δικιο θα δωσω στον κυριο παπαπετρου.
Να δώσεις συγχαρητήρια στον κολλητό σου φίλο Αθηναίο να του δείξεις την αγάπη σου ,σαν καλό παιδίεχεις δικιο θα δωσω στον κυριο παπαπετρου.
Ύποπτα πράγματα
Θα δώσει ο φίλος βάρος.Να δώσεις συγχαρητήρια στον κολλητό σου φίλο Αθηναίο να του δείξεις την αγάπη σου ,σαν καλό παιδί
Για να δούμε γιατί τον βλέπω όλο να την κάνει λαμογιεΘα δώσει ο φίλος βάρος.
Και σε μας τα είπε για το νταμπλ...
Ο Μαρινακης εχει μαζεψει ολα το αποβρασματα.
Πφφφ αστεία πράγματα τυπε μου ο φίλος Νιπλης σαν γνωστός επιχειρηματίας σκάει στο μεζεδοπωλείο Άριστος με 20 τύπους συνοδείαΟ Μαρινακης εχει μαζεψει ολα το αποβρασματα.
Πρόσφατα μου ειπαν για σκηνικο οπου μπράβος του Μαρινακη έβγαλε με τσαμπουκαδες τον Πρέσβη των Εμιράτων η της Σαουδικης Αραβιας δεν θυμαμαι απο το ασανσέρ του Καραϊσκάκη γιατι ήθελε να ανέβει μονος του ο Μαρινακης στις σουιτες.
Εγινε επισημο διάβημα στο υπουργείο Εξωτερικών για αυτο το σκηνικο.
Ο τυπος κυκλοφορεί με καμια 10αρια ατομα συνοδεία, σκαει σε μεζεδοπωλείο γνωστου μου και ειχε ολόκληρο στρατο μαζι του, μετα απο λιγο καιρο παει η Προεδρος της Δημοκρατίας στο ιδιο μαγαζι και δεν ηταν ουτε 5 ατομα η ασφάλεια της!!
Τυπε τι τσιμπάει στο μεζεδοπωλείο ο μπουχεσας;Ο Μαρινακης εχει μαζεψει ολα το αποβρασματα.
Πρόσφατα μου ειπαν για σκηνικο οπου μπράβος του Μαρινακη έβγαλε με τσαμπουκαδες τον Πρέσβη των Εμιράτων η της Σαουδικης Αραβιας δεν θυμαμαι απο το ασανσέρ του Καραϊσκάκη γιατι ήθελε να ανέβει μονος του ο Μαρινακης στις σουιτες.
Εγινε επισημο διάβημα στο υπουργείο Εξωτερικών για αυτο το σκηνικο.
Ο τυπος κυκλοφορεί με καμια 10αρια ατομα συνοδεία, σκαει σε μεζεδοπωλείο γνωστου μου και ειχε ολόκληρο στρατο μαζι του, μετα απο λιγο καιρο παει η Προεδρος της Δημοκρατίας στο ιδιο μαγαζι και δεν ηταν ουτε 5 ατομα η ασφάλεια της!!
Κάνει δίαιτα τύπε τσιμπάνε οι μπράβοιΤυπε τι τσιμπάει στο μεζεδοπωλείο ο μπουχεσας;
Φαντάζομαι από το πολύ νερό που πίνει θα τον πιάνει κόψιμο..Κάνει δίαιτα τύπε τσιμπάνε οι μπράβοι
Η αλήθεια ειναι οτι δεν ρώτησα αλλα φαντάζομαι θα παράγγειλε ολο τον κατάλογο.Τυπε τι τσιμπάει στο μεζεδοπωλείο ο μπουχεσας;
Ποιος τον γαμάει αυτόν μωρέο πρεζακιας τους εχει κανει ολους ομοιους του,βεβαια χθες ηταν εκκλησια το μπουρδελο να τα λεμε και αυτα.
Ο τουιτης εδινε μάχη με το τουιτερ και οι βαζελες με τα ντουβάρια ρε πουθεναδες τις ανακοινώσεις σας τις γράφει κανας 15 χρόνος από το Αρσάκειο Εκάλης?
πολυ καλα τα λενε...Θύρα 13 σε Αλαφούζο: «Τάιζες έναν από τους δολοφόνους του Μιχάλη» - Prasinoforos.gr
Ανεξάρτητη Παναθηναϊκή Φωνήprasinoforos.gr
Ρε μαλακα πολύ λάιτ....πολυ καλα τα λενε...
μαλακα σιχαμαρα γενικα....θα ασχολουμαι μονο με μπασκετ και Τρακη μου φαινεταιΡε μαλακα πολύ λάιτ....
Πλάτες του κάνουν ουσιαστικά....
εδώ λένε για Greek Mafia και μένουμε στο ότι ήταν γαύρος και ότι ίσως είχε κάποια σχέση με τον Αλαφού?Ρε μαλακα πολύ λάιτ....
Πλάτες του κάνουν ουσιαστικά....
Giati de douleveisμαλακα σιχαμαρα γενικα....θα ασχολουμαι μονο με μπασκετ και Τρακη μου φαινεται
Μαύρο σε Αλαφούζο.Ξυπνήστε.μαλακα σιχαμαρα γενικα....θα ασχολουμαι μονο με μπασκετ και Τρακη μου φαινεται