Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

athinaios44

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
122.202
Πόντοι
30.631
ερχομαστε μουνοπανα!!!!
(μην τραυματιστει ο εμβιλα μονο)
αφηνει μουσι ο ιρβιν γιαλομ του ποδοσφαιρου και βγαζει εμψυχωτικη ομιλια πριν το ματς :
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πιστεευτε με γαβρο θα μας γαμησει η διαιτησια για να μην ξεφυγει η διαφορα τελειως?
θα ερθει ξενος και θα ειναι ολα κανονικα πιστευω

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.261
Πόντοι
456
ερχομαστε μουνοπανα!!!!
(μην τραυματιστει ο εμβιλα μονο)
αφηνει μουσι ο ιρβιν γιαλομ του ποδοσφαιρου και βγαζει εμψυχωτικη ομιλια πριν το ματς :
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΓΚΩΛΟ...Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΕΙ ΣΛΟΒΕΝΙΚΗ ΨΩΛΗ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.035
Πόντοι
3.556
Το χα ποσταρει την προηγουμενη εβδομαδα,το βαζω και τωρα μηπως δεν το ειδαν καποιοι.Εγκυκλοπαιδικες γνωσεις καθαρα,μη νομισετε τιποτε αλλο...

"Πόνος​

Ο πόνος είναι η δυσάρεστη αίσθηση που συνήθως προκύπτει από ένα πολύ έντονο ή καταστροφικό σωματικό ερέθισμα. Ο πόνος βιώνεται υποκειμενικά καθώς επηρεάζεται από την κατάσταση του εγκεφάλου μέσα στον οποίο σχηματίζεται η αίσθηση και ο πόνος ως προέκτασή της. Η συνήθεια, η ψυχική κατάσταση, το αν βρίσκεται κανείς σε ύπνωση, αν τελεί υπό ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα κλπ κάνουν την αίσθηση του πόνου υποκειμενική. "​

Τα σέβη μου ρε μπράδερ τα είπες όλα :rockon::rockon::rockon::rockon::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel: και να προσθέσω οτι μετά από τόσα χρόνια ξανβλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα να παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο και να γίνεται αυτό που της αξίζει !!! Φέτος με αυτή την πορεία που είδα άρχισα να πηγαίνω πάλι στο γύπεδο μετά από πολλά χρόνια και πραγματικά χαίρομαι πολύ για την πορεία μας και ελπίζω και σε ακόμα καλύτερα γιατί το αξίζουμε !!!! Ελπίζω να καταφέρω να βρω εισιτήριο για το ματς με ολυμπιακό να δω λαιβ το υπερθέαμα της ομαδάρα μας !!!!:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon: Να πω πως μετά το τρίτο γκόλ είχα πιει τρια καραφάκια ούζο και βγήκα hang over !! Τους χαιρετησμούς μου σε όλους τους Πράσινους φίλους :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.375
Πόντοι
3.506
Τα σέβη μου ρε μπράδερ τα είπες όλα :rockon::rockon::rockon::rockon::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel: και να προσθέσω οτι μετά από τόσα χρόνια ξανβλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα να παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο και να γίνεται αυτό που της αξίζει !!! Φέτος με αυτή την πορεία που είδα άρχισα να πηγαίνω πάλι στο γύπεδο μετά από πολλά χρόνια και πραγματικά χαίρομαι πολύ για την πορεία μας και ελπίζω και σε ακόμα καλύτερα γιατί το αξίζουμε !!!! Ελπίζω να καταφέρω να βρω εισιτήριο για το ματς με ολυμπιακό να δω λαιβ το υπερθέαμα της ομαδάρα μας !!!!:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon: Να πω πως μετά το τρίτο γκόλ είχα πιει τρια καραφάκια ούζο και βγήκα hang over !! Τους χαιρετησμούς μου σε όλους τους Πράσινους φίλους :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:
Φετος επιστρεψαμε στο επιπεδο που πρεπει να ειναι ο Παναθηναικος μας αδερφε μου.Δεν μας αγγιζει τιποτα,οι αντιπαλοι παντα εριχναν την λασπη τους (οχι ολοι γιατι υπαρχουν και νοημονες φιλαθλοι ευτυχως) αλλα ουτε καν μας αγγιζουν.Το κανουν αυτο γιατι μεσα τους τρεμουν που επιστρεψαμε,οσο κι αν δεν το παραδεχονται.Κανεις δεν ειπε οτι θα παρουμε το πρωταθλημα αερα,εχει πολυ δρομο ακομα,ναι ειμαστε φαβορι,αλλα το κεφαλι κατω και δουλεια.Βλεπουμε υγεια,ομοιογενεια και ενα δουλεμενο συνολο στο γηπεδο.Κι αυτο ειναι εργο Ιβαν.Τα καλυτερα ερχονται.Περιμενουμε τωρα γαυρο στις 6/11,αντε να τους δουμε εαν χασουν τι δικαιολογια θα σκαρφιστουν αυτη τη φορα

athinaios44

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
122.202
Πόντοι
30.631
Φετος επιστρεψαμε στο επιπεδο που πρεπει να ειναι ο Παναθηναικος μας αδερφε μου.Δεν μας αγγιζει τιποτα,οι αντιπαλοι παντα εριχναν την λασπη τους (οχι ολοι γιατι υπαρχουν και νοημονες φιλαθλοι ευτυχως) αλλα ουτε καν μας αγγιζουν.Το κανουν αυτο γιατι μεσα τους τρεμουν που επιστρεψαμε,οσο κι αν δεν το παραδεχονται.Κανεις δεν ειπε οτι θα παρουμε το πρωταθλημα αερα,εχει πολυ δρομο ακομα,ναι ειμαστε φαβορι,αλλα το κεφαλι κατω και δουλεια.Βλεπουμε υγεια,ομοιογενεια και ενα δουλεμενο συνολο στο γηπεδο.Κι αυτο ειναι εργο Ιβαν.Τα καλυτερα ερχονται.Περιμενουμε τωρα γαυρο στις 6/11,αντε να τους δουμε εαν χασουν τι δικαιολογια θα σκαρφιστουν αυτη τη φορα
θα χυσουμε την ασχημοφατσα του Ραοπαο και θα καταπιει τα υπολειμματα:alivedick:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.035
Πόντοι
3.556
Θα πουν οτι το var δεν είναι 4k οτι ο αστερισμός του ταύρου φταίει και εγω δεν ξέρω τι άλλο... θα αρπάξουν καμιά 3αρα γκολ και θα φταίει και ο παπάς την ενορίας....δε μασάμε την κυριακή η διαφορά θα γίνει + 13 :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.375
Πόντοι
3.506
Θα πουν οτι το var δεν είναι 4k οτι ο αστερισμός του ταύρου φταίει και εγω δεν ξέρω τι άλλο... θα αρπάξουν καμιά 3αρα γκολ και θα φταίει και ο παπάς την ενορίας....δε μασάμε την κυριακή η διαφορά θα γίνει + 13 :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Η ομαδα αγωνα με τον αγωνα καταρριπτει καθε ανοητη δικαιολογια που σκαρφιζονται αδερφε.Πρωτα ελεγαν για τα πεναλτι,μετα ελεγαν οτι δυσκολευομαστε να σκοραρουμε,καθε δυσκολο ματς μας ελεγαν "τωρα ειναι η ωρα να χασετε,δεν γλυτωνετε".Σε λιγο θα λενε για τον αναδρομο Ερμη και δεν ξερω γω τι αλλο.Εγω βλεπω τον πινακα 10/10 νικες,20-3 γκολ (καλυτερη επιθεση-καλυτερη αμυνα),και γελαω μαζι τους.Η εικονα της ομαδας και αριθμοι εκθετουν τα λεγομενα τους.Και αυτο το γουσταρω :headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.375
Πόντοι
3.506
Που να έιχαμε και Αιτόρ μέσα με Ολυμπιακό, το γλέντι θα ήταν μεγάλο χαχαχα :rockon::rockon::rockon::rockon:
Εχουμε Καυλασιος,Σκοραρ,Βερμπιτς,Μπερναρ,Ρουμπεν και τα αλλα παιδια αδερφε.Δεν μας φοβαμαι.Θα νικησουμε και για τον Αιτοραρο.
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.035
Πόντοι
3.556

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.375
Πόντοι
3.506
Αληθεια η "μεταγραφη του καλοκαιριου" ο Μαρσελο θα παιξει για να μαρκαρει τον Καυλασιος η θα εχει παει στον μπαιρακταρη για κεμπαπ και θα κωλυεται απ την δυσκολια της χωνεψης; :2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.035
Πόντοι
3.556
ατυχος πολυ ρε φιλε ομως
Ναι ρε μύστη μου δυστυχώς ...:confused: Τα παιδιά όμως θα παίξουν καλή μπάλα και ας μην είναι μέσα όπως είπε και ο μπράδερ παραπάνω, δενφοβόμαστε τίποτα πλέον :rockon::rockon::rockon::rockon:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
249
Πόντοι
36
Και τωρα τα δυο μας! Θα πρεπει να ματωσει ο οσφπ για να σταματησει αυτο τον παναθηναικο. Περα απ το ματς με τη φραιμπουργκ, δεν εχετε δειξει κατι το αξιολογο

• Like
Αντιδράσεις: kk1980

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom