You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 176
- Πόντοι
- 16
Σύνοψη σημερινής Παναθηναϊκής βραδιάς
Ένας άγνωστος μας Ταυλανδός πήρε το αεροπλάνο, ήρθε, έβγαλε φωτογραφίες στη Γλυφάδα, έβγαλε φωτογραφίες από τη συνάντηση με τον Αλαφούζο, έκανε δηλώσεις σε αθλητικό σάιτ και υπέγραψε Μνημόνιο Κατανόησης.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και γιος του μεγαλύτερου παράγοντα στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟ, ποστάρει στο instagram μεσω live φωτογραφίες από τα sms που αντάλλασε με τον Αλαφουζο, καταγγελλει πως τον απειλησε αλλα στη συνεχεια τον απειλει και αυτος μεσω instagram.
Επίσης διαρρέει ειδήσεις για τις συναντησεις του με τον καραφλο μεσω της σελιδας gameisover του Κώστα Γκότζου.
Ένας άγνωστος μας Ταυλανδός πήρε το αεροπλάνο, ήρθε, έβγαλε φωτογραφίες στη Γλυφάδα, έβγαλε φωτογραφίες από τη συνάντηση με τον Αλαφούζο, έκανε δηλώσεις σε αθλητικό σάιτ και υπέγραψε Μνημόνιο Κατανόησης.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και γιος του μεγαλύτερου παράγοντα στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟ, ποστάρει στο instagram μεσω live φωτογραφίες από τα sms που αντάλλασε με τον Αλαφουζο, καταγγελλει πως τον απειλησε αλλα στη συνεχεια τον απειλει και αυτος μεσω instagram.
Επίσης διαρρέει ειδήσεις για τις συναντησεις του με τον καραφλο μεσω της σελιδας gameisover του Κώστα Γκότζου.
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 216
Συνημμένα
-Η πώληση θα γινει και ο τύπος δηλαδή το fund Που εκπρωσωπει εχει πολυ χρημα.
-Ο Τρακης εχει στραβωσει απο καιρο που τον προλαβαν οι αλλοι και λογικα θα βγαλει χολη.
-Η ομαδα θα εχει διοικηση και προχωραμε δυστυχως δεν μπορουσαν να κρατησουν την ομαδα
οι 5000 παναθηναικοι που πηγαιναν στο γηπεδο και οι υπολοιποι 1.500.000 που γραφουν στο facebook χωρις να ξοδευουν 1 ευρω για την ομάδα τους..
-Ο Τρακης εχει στραβωσει απο καιρο που τον προλαβαν οι αλλοι και λογικα θα βγαλει χολη.
-Η ομαδα θα εχει διοικηση και προχωραμε δυστυχως δεν μπορουσαν να κρατησουν την ομαδα
οι 5000 παναθηναικοι που πηγαιναν στο γηπεδο και οι υπολοιποι 1.500.000 που γραφουν στο facebook χωρις να ξοδευουν 1 ευρω για την ομάδα τους..
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.739
- Πόντοι
- 5.006
Απο οτι φαινεται οχ μόνο δεν πέφτει Β` Εθνική αλλά ενας ξένος οικονομικά ισχύρος παραγοντας
αναλαμβάνει την ομάδα! Σιγουρα είναι δύσκολο και να το πιστεψουμε μετα απο όσα σαν εφιάλτης
ζήσαμε στην ομάδα μας.
ΣΕ λίγο ομως θα γινουν ανακοινωσεις και ειναι 5 Μαίου και όχι 1πριλια!!!
τυπε θα σου προτεινα την εξης παροιμια που λεει "κρατα μικρο καλαθι", αλλα στην περιπτωση σας δεν ισχυει ουτε αυτή, γιατι τζαμπα το καλαθι θα παει...

Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.505
- Πόντοι
- 2.606
Aσε τις παροιμιες και τις εξυπναδες Καρατσιωλη,η προταση ειναι σοβαρη.Οτι μπορει να μη κατσει ναι σιγουρα για πολλους λογους,υπαρχουνε και τα χρεη στη μεση,μπορει γενικα να μη τα βρουνε,μπορει να αλλαξουνε γνωμη οι Ασιατες και να προτιμησουνε καποιο αλλο προτζεκτ,πολλα μπορουν να συμβουν.Και να κλεισει δε σημαινει οτι θα γινουμε ομαδαρα απο τη μια μερα στην αλλη.Οι αρρωστιες οπως κανουν πολυ καιρο για να εξαπλωθουν θελουν και πολυ καιρο για να γιατρευτουν.τυπε θα σου προτεινα την εξης παροιμια που λεει "κρατα μικρο καλαθι", αλλα στην περιπτωση σας δεν ισχυει ουτε αυτή, γιατι τζαμπα το καλαθι θα παει...![]()
Αμα κατσει ομως εσυ ειδικα θα φας πολλα φλοκια στη μαπα.Σαν τη Στελλα Μιζερακη θα σε κανω

raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.739
- Πόντοι
- 5.006
Aσε τις παροιμιες και τις εξυπναδες Καρατσιωλη,η προταση ειναι σοβαρη.Οτι μπορει να μη κατσει ναι σιγουρα για πολλους λογους,υπαρχουνε και τα χρεη στη μεση,μπορει γενικα να μη τα βρουνε,μπορει να αλλαξουνε γνωμη οι Ασιατες και να προτιμησουνε καποιο αλλο προτζεκτ,πολλα μπορουν να συμβουν.Και να κλεισει δε σημαινει οτι θα γινουμε ομαδαρα απο τη μια μερα στην αλλη.Οι αρρωστιες οπως κανουν πολυ καιρο για να εξαπλωθουν θελουν και πολυ καιρο για να γιατρευτουν.
Αμα κατσει ομως εσυ ειδικα θα φας πολλα φλοκια στη μαπα.Σαν τη Στελλα Μιζερακη θα σε κανω![]()
![]()
![]()
![]()
μεσαζων είναι ο ταιλανδος τυπε..αμα ξυπνήσεις καποια μερα και δεις τον ρεστη προεδρος σας, μετα θα τρεχει και δεν θα φτανεις...παντως από γαυρο (αλαφουζο) σε γαυρο (ρεστη) πηγαίνετε....

Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.505
- Πόντοι
- 2.606
Δεν ξερω τι ειναι ο Ταυλανδος και αν ερχεται ο Ρεστης η ο Ορεστης απο πισω,σιγουρα αυτο δεν εισαι σε θεση να το ξερεις εσυ τρομαρα σου με τα 10 ριαλιτυ καθημερινα.Να μας πεις αν ηρθε περιοδος στη Τζουλια και στο Δωρο ναι,τα μαγκιλικια ξερω τι ειναι ο ταυλανδος πες τα σε καμια γκομενα μπας και γαμησεις.μεσαζων είναι ο ταιλανδος τυπε..αμα ξυπνήσεις καποια μερα και δεις τον ρεστη προεδρος σας, μετα θα τρεχει και δεν θα φτανεις...παντως από γαυρο (αλαφουζο) σε γαυρο (ρεστη) πηγαίνετε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ ρε και ο Σωκρατες να ερθει για προεδρος,αν ειμαι Α εθνικη και με κανονικη διοικηση του χρονου εσυ φλοκια θα φας
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.739
- Πόντοι
- 5.006
1oν) δεν χρειαζεται να το ξερω εγω προσωπικα τυπε...εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον αλαφουζο και είμαι σιγουρος ότι θα πετυχει τον στοχο του που είναι η διαλυση σαςΔεν ξερω τι ειναι ο Ταυλανδος και αν ερχεται ο Ρεστης ο ο Ορεστης απο πισω,σιγουρα αυτο δεν εισαι σε θεση να το ξερεις εσυ τρομαρα σου με τα 10 ριαλιτυ καθημερινα.Να μας πεις αν ηρθε περιοδος στη Τζουλια και στο Δωρο ναι,τα μαγκιλικια ξερω τι ειναι ο ταυλανδος πες τα σε καμια γκομενα μπας και γαμησεις.
ΥΓ ρε και ο Σωκρατες να ερθει για προεδρος,αν ειμαι Α εθνικη και με κανονικη διοικηση του χρονου εσυ φλοκια θα φας

2ον)οσον αφορα την Α εθνικη τυπε, τι αγχωνεσαι?δεν ειδες πως αρον αρον αλλαξαμε τον κανονισμο και σας σωσαμε?αμα χρειαζοταν θα εβαζαν και ολες οι ομαδες λιγα λεφτα για να πληρωσουμε τον βεμερ...

Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.505
- Πόντοι
- 2.606
1)για τον Καραφλουζο συμφωνω1oν) δεν χρειαζεται να το ξερω εγω προσωπικα τυπε...εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον αλαφουζο και είμαι σιγουρος ότι θα πετυχει τον στοχο του που είναι η διαλυση σας
2ον)οσον αφορα την Α εθνικη τυπε, τι αγχωνεσαι?δεν ειδες πως αρον αρον αλλαξαμε τον κανονισμο και σας σωσαμε?αμα χρειαζοταν θα εβαζαν και ολες οι ομαδες λιγα λεφτα για να πληρωσουμε τον βεμερ...![]()
![]()
![]()
![]()
2)Ποιο αγχος ρε παπαρα ,για μενα καλυτερα να πεφταμε και Γ.Εσυ ειχες καημο μηνες τωρα για Β εθνικη εδω μεσα,και μου το παιζεις και μεγαλοψυχος τωρα σας σωσαμε και παπαρια μαντολες,που ειμαι σιγουρος οτι θα εριξες καταρες στον λατρεμενο σου Βαγγελα που συμφωνησε.
Γι αυτο και θα φας φλοκια

raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.739
- Πόντοι
- 5.006
ισχυει..εγω ηθελα να σας ριξουμε στα τοπικα..αλλα αφου ο προεδρας αποφασισε να σας εχει μια ζωη διαλυμενους στην α εθνικη, τι να καμω... :'(2)Ποιο αγχος ρε παπαρα ,για μενα καλυτερα να πεφταμε και Γ.Εσυ ειχες καημο μηνες τωρα για Β εθνικη εδω μεσα,και μου το παιζεις και μεγαλοψυχος τωρα σας σωσαμε και παπαρια μαντολες,που ειμαι σιγουρος οτι θα εριξες καταρες στον λατρεμενο σου Βαγγελα που συμφωνησε.
Γι αυτο και θα φας φλοκια![]()

Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
το θεμα ειναι πρωτα τι θα γινει με τον οικονομικο ελεγχο, υποθετω αμα βρουνε τιποτα χρεη μαμουθ, ειναι απιθανο να μην μπει σε μνημονιο η ΠΑΕ και να ξεκινησει με μεταγραφικο μπατζετ 25 εκατομμυρια, θα δειξει
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 528
- Πόντοι
- 186
εχουνε γινει τοσοι ελεχγοι ολα αυτα τα χρονια που λιγο πολυ ειναι γνωστα αυτατο θεμα ειναι πρωτα τι θα γινει με τον οικονομικο ελεγχο, υποθετω αμα βρουνε τιποτα χρεη μαμουθ, ειναι απιθανο να μην μπει σε μνημονιο η ΠΑΕ και να ξεκινησει με μεταγραφικο μπατζετ 25 εκατομμυρια, θα δειξει
τελευταια ο γιαννακοπουλος μας ειχε αναφερει την κατασταση και τι χρειαζεται να τρεξει η ομαδα.
δεν υπαρχουν πολλα πραγματα κρυφα στην περιπτωση του παναθηναικου
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.505
- Πόντοι
- 2.606
Θα ειναι δυσκολη και μακρα η επανοδος στη κανονικοτητα το μονο σιγουρο,το θεμα ειναι να γινει η αρχη,αν γινει...το θεμα ειναι πρωτα τι θα γινει με τον οικονομικο ελεγχο, υποθετω αμα βρουνε τιποτα χρεη μαμουθ, ειναι απιθανο να μην μπει σε μνημονιο η ΠΑΕ και να ξεκινησει με μεταγραφικο μπατζετ 25 εκατομμυρια, θα δειξει
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.505
- Πόντοι
- 2.606
Ε θα εχει καποιο βιτσιο μαλλον να παιζει με διαλυμενους και να φερνει μεχρι Χ το πολυ τυπεισχυει..εγω ηθελα να σας ριξουμε στα τοπικα..αλλα αφου ο προεδρας αποφασισε να σας εχει μια ζωη διαλυμενους στην α εθνικη, τι να καμω... :'(![]()
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.739
- Πόντοι
- 5.006
τι να σου πω τυπε?και ο μελισσαν για το ιδιο λογο σας κρατησε...Ε θα εχει καποιο βιτσιο μαλλον να παιζει με διαλυμενους και να φερνει μεχρι Χ το πολυ τυπε
δεν είναι και λιγο κοτζαμ παναθηναικος ολοκληρη η χρονια του να είναι 2 παιχνίδια με εμας...
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.505
- Πόντοι
- 2.606
Την τελευταια φορα που πηραμε πρωταθλημα και τα 2 παιχνιδια τα πηρες,και πιστεψε με ουτε οι αρχιδοτριχες μου νοιαστηκαν.Το ιδιο χεστηκα που σε κερδισα φετος,μηδες εις το πηλικον επι της ουσιας .Εσυ δεν μπορεις να ξεπερασεις οτι δεν μπορουσατε ουτε τους διαλυμενους και απληρωτους να κερδισετε.Για αυτο ειχες σκασει να πεσουμε Β εθνικη ,για αυτο και θα φας φλοκιααααααατι να σου πω τυπε?και ο μελισσαν για το ιδιο λογο σας κρατησε...
δεν είναι και λιγο κοτζαμ παναθηναικος ολοκληρη η χρονια του να είναι 2 παιχνίδια με εμας...

Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 108
- Πόντοι
- 166
Θα ειναι δυσκολη και μακρα η επανοδος στη κανονικοτητα το μονο σιγουρο,το θεμα ειναι να γινει η αρχη,αν γινει...
εννοω μην δημιουργουν οι φυλλαδες κλιμα για τρελα πραγματα να κρατησουνε για μια φορα χαμηλα την μπαλα, γιατι το ιδιο κανανε με εμας και επεσε καραμουζα μετα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 52