Για βάλε τη μουσούδα σου να δεις αν λείπει!Εσένα που σου λείπει το πουλί βλέπουμε τι κάνεις τόσο καιρό εδώ μέσα για να το αναπληρώσεις......

Για βάλε τη μουσούδα σου να δεις αν λείπει!Εσένα που σου λείπει το πουλί βλέπουμε τι κάνεις τόσο καιρό εδώ μέσα για να το αναπληρώσεις......
Τέρμα η υπομονή μου με σένα ...εδω και μια ώρα κυνηγάς μια κότα-πάπια και δεν μιλάει κανείς μπορει οι πάπιες να μην αποτελούν προστατευόμενο είδος αλλα η συγκεκριμένη εξαιρείται .... σταμάτα εδω γιατί θα σε καταγγείλω στην φιλοζωικήMωρή καριολία δε σε ακούω απλά.... οπως και κανείς πλέον εδώ πέρα........
Ούτε για μπινελίκια δε σ έχουν πια ρε ξεφτιλιάρα......
Εχεις φροντίσει να τη βάλεις εσύ στον πσάχνω....Για βάλε τη μουσούδα σου να δεις αν λείπει!![]()
Αμ πες μας οτι κι εσύ γαμάς μόνο ιντερνετικά, σαν το φίλο σου!Εχεις φροντίσει να τη βάλεις εσύ στον πσάχνω....
Γιατί ρε φίλε με πληγώνεις; Εάν εξαφανιστεί τι καλλιτέχνης είσαι; Θα μας ζωγραφίσεις μια και λύθηκε το πρόβλημα...Τέρμα η υπομονή μου με σένα ...εδω και μια ώρα κυνηγάς μια κότα-πάπια και δεν μιλάει κανείς μπορει οι πάπιες να μην αποτελούν προστατευόμενο είδος αλλα η συγκεκριμένη εξαιρείται .... σταμάτα εδω γιατί θα σε καταγγείλω στην φιλοζωική
Φίλε αυτό λέγεται ...μαζοχισμόςΓιατί ρε φίλε με πληγώνεις; Εάν εξαφανιστεί τι καλλιτέχνης είσαι; Θα μας ζωγραφίσεις μια και λύθηκε το πρόβλημα...
Ιντερνετικά γαμάω μόνο πάπιες.... Στην κανονική ζωή ασχολούμε με γυναίκες όχι κωλόπαπα....Αμ πες μας οτι κι εσύ γαμάς μόνο ιντερνετικά, σαν το φίλο σου!![]()
Εχω και γω κάποιες αδυναμίες στα SDMΦίλε αυτό λέγεται ...μαζοχισμός
Αλήθεια ο Βανγκόγκ πέθανε μόλις ζωγράφισε πάπια;Φίλε αυτό λέγεται ...μαζοχισμός
Όχι πέθανε όταν έφαγε μια πάπιαΑλήθεια ο Βανγκόγκ πέθανε μόλις ζωγράφισε πάπια;
Πας καλά ρε σην βάρεσε από το κυνηγητό ?Αφήνω το θρεντ στην ευγενή συζήτηση μεταξύ ενός κουφού και ενός γλύφτη.
Δεν θα το ξημερώσω κιόλας.
Ζωγράφε, όταν βγάλεις απόδοση για το μπάσκετ, περιμένω pm.
Ρε πάπια μια ποια πάπια ....αν ήταν ένα προς ένα τα στοιχήματα θα στοιχηματίζανε κώλους για αλαξοκωλιέςΕσύ μίλησες για διαφορά μπάτζετ, οπότε εσύ βγάλε αποδόσεις.
Εγώ συνηθίζω να στοιχηματίζω στα ίσα, 1 προς 1.
Αν έχεις εμπιστοσύνη στην ομάδα σου, ιδού η Ρόδος.
Τα λέμε το βράδυ, πρέπει να φύγω τώρα.
Ωχ ούτε ο Λούα Λούα φορούσεθΑ κανουν ενσταση γιατι ο γουινστον δε φορουσε καποτα