Παιδιά δεν ξέρω τι λέγατε το απόγευμα καθώς τώρα συνδέθηκα. Αλλά έστω και έτσι ας πάρουμε επί τέλους πρωτάθλημα. Έστω και έτσι. Δεν το επικροτώ αλλά το δικαιολογώ. Να σπάσει ο τσαμπουκάς του GAYρου. Να γυρίσει το φύλλο και η ορμή που έχουν τόσα χρόνια. Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει που λέει και το τραγούδι...
εγω σα γαυρος μαλλον ανακουφιζομαι παρα κλαιω και σου εξηγω τους λογους
1. Εχεις κανει 3 νικες στο γκολ, θα με ανυσηχουσε αν κερδιζες πιο ανετα. Αυτο μου δειχνει οτι θα κανεις κι εσυ γκελες ενω περιμενα οτι φετος θα κανεις πιο ανετες νικες κυριως λογω Σισε
2. Εστω και οι αναιμικες αυτες νικες ειναι αρκετες ωστε να παραμενει ο ΤενΚατε, πραγμα που με ανακουφιζει.
Μαζίνιο: "Ηταν ξεκάθαρο πέναλτι"
Contra.gr - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 20/09/2009 21:44 - Τελ. ανανέωση : 20/09/2009 21:45
μοιραστείτε το στο Facebookdel.icio.usStumbleUponΣτενοχωρημένος από την ήττα στο ΟΑΚΑ και απογοητευμένος από τον μη καταλογισμό του πέναλτι στις καθυστερήσεις εμφανίστηκε ο Ιομάρ Μαζίνιο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
"Είναι άδικο το αποτέλεσμα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν σφυρίχτηκε το πέναλτι υπέρ μας. Ηταν ξεκάθαρο πέναλτι. Ο Αρης έδειξε ότι είναι ζωντανός και μπορεί να δημιουργήσει πολλά στο πρωτάθλημα. Φάνηκε καθαρά ότι έμεινε από δυνάμεις η ομάδα. Μας έλειψε η αυτοσυγκέντρωση. Δεν γίνεται να χάνουμε έτσι τα παιχνίδια", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Αρη.
Τέλος σε ερώτηση για τις χαμένες ευκαιρίες του Αμπρέου, ο Βραζιλιάνος αρκέστηκε να απαντήσει: "Ρωτήστε τον ίδιο".
Στο 8ο επίσημο παιχνίδι μας φάγαμε γκολ!!!!!
Ο βάζελος έχει χάσει το μέτρημα προ πολλού:
5 τεμάχια από την 19η(και με αγώνα περισσότερο!!!! )Ατλέτικο,
3 από τη Σπάρτακ, 3 από τους τούρκους άλλο 1 σήμερα και κάποιο θα έχω ξεχάσει...