Νέα

Πραγματικά πιστεύετε ότι σας γουστάρουν οι πουτανες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Patrick Jo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.203
Κριτικές
35
Like
5.847
Πόντοι
6.796
Τάδε έφη Αμπελαλές..  :smoking:
 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Τι ρωτάς ακριβώς? Ναι μπορεί να σε γουστάρει σαν πελάτη βέβαια, και να σου κάνει διαφορετικό γαμήσι και πιο γκομενίστικο..

Θα σου μιλήσω εμπειρικά.. ειχα τάνες στανταράκια που ξεφεύγαν κατα πολύ απ το στάνταρτ πρόγραμμα τους απ οτι με άλλους πελάτες... δηλαδή μου κάναν γκομενίστικο γαμησάκι, εξτραδάκια και ποτέ νύξη για θέμα χρόνου και πάντα με το χαμόγελο.. Μου πουλούσαν ένα γκομενίστικο πακέτακι.. Προφανώς με γουστάραν για πελάτη τους και για αυτό γιναν στανταράκια μου.. Πολλές άλλες ομως απ τη συμπεριφορά τους καταλαβαίνω οτι δε τους ενδιαφέρω για σταθερός πελάτης είτε γιατι ειναι ξεπετατζούδες και δε τις ενδιαφέρει σταθερός πελάτης και τους ξεπετάνε όλους ειτε για κάποιο αλλο λόγο πχ οτι αργώ να χύσω ή δε ξερω γω τι.. Σε αυτες δε ξαναπάω...

Μια τάνα που θέλει να σε κάνει να ξαναπάς μαζί της θα το κατεφέρει με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας..

Αν σου πουλάει γκομενίστικο πακετάκι σε κάνει σταθερό πελάτη..
Τώρα πως κάποια επιλέγη ποιον θα κάνει σταθερό εξαρτάται κι απο τη πουτανιά της και απο τον πελάτη.. πχ ενας πυρφόρος γινετε για πλάκα σταθερός πελάτης αντι κάποιου που γαμάει για το πορνοσταριλίκι του..
Ενας που γουστάρει γκομενίστικο γαμησι γινετε πελάτης αντί κάποιου που πάει να σφυροκοπήση στα τέσσερα να του φύγουν οι καύλες..

Γενικά αυτοί που αναρωτιούνται αν τους γουστάρουν οι τάνες και το πιστεύουν ειναι επειδή ψάχνουν τάνες που προσφέρουν γκομενίστικο προγραμματάκι.. οι συγκεκριμένες κάνουν πελατολόγιο έτσι..
Πιο gfe ή πιο pse δεν έχει σημασία... σημασία έχει να γουστάρει όταν σε βλέπει όχι μόνο για τα 10, 20 ή + λεφτά, αλλά και γιατί μέσα θα περάσει καλά και όχι με το μυαλό στον χρόνο. Τέτοιες υπάρχουν, αρκεί και εσύ να τηρείς κάποιες προϋποθέσεις...  
 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
3
Like
1.471
Πόντοι
216
οι ιεροδουλες είναι τα πιο ξηγημένα κορίτσια! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

τωρα, αν καποιος γυρευει να πιασει γκομενα μια ιεροδουλη, με συμβατικο τροπο προσέγγισης κιολας...οκ, τι να πεις, είναι σα να πηγαινει καποιος στην ερημο για ψαρεμα κρατώντας ένα τηγανι.....
Στην τελικη, όπως πολύ σωστα εχει ειπωθεί από καποιον συναγωνιστη εδώ...την πουτανα την πληρωνεις και επειδή φευγει μετα!
μην τα ξεχναμε αυτα
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.203
Κριτικές
35
Like
5.847
Πόντοι
6.796
Εσένα σου κάνουν ζουζουνίστικα και είσαι σταθερός.  :think:

Σταθερός ειμαι σε οποια γουστάρω σαν γυναικα και μου κάνει το γαμήσι που γουστάρω.. αγοράζω υπηρεσίες αφου επιλέξω μετά απο δοκιμή.. άλλα οπως ειπα και πριν δεν επιλέγουμε εμείς το στανταράκι μας αλλά η εκδιδόμενη μας επιλέγη για σταθερούς πελάτες..
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.203
Κριτικές
35
Like
5.847
Πόντοι
6.796
Πιο gfe ή πιο pse δεν έχει σημασία... σημασία έχει να γουστάρει όταν σε βλέπει όχι μόνο για τα 10, 20 ή + λεφτά, αλλά και γιατί μέσα θα περάσει καλά και όχι με το μυαλό στον χρόνο. Τέτοιες υπάρχουν, αρκεί και εσύ να τηρείς κάποιες προϋποθέσεις... 

Σωστά, στο αγοραίο σεξ επιλέγεις και σε επιλέγουνε.. αυτή που θα σε επιλέξει για πελάτη προφανώς θα προσθαθήσει να σε κάνει να παιρνάς καλά.. για αυτο και εσυ θα τη ξαναπάρεις..
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Και γυρίζουν στη μόνιμη επωδό του μάζεψε ότι μπορείς να μαζέψεις όσο περνάει η μπογία σου, και γύρνα στο τόπο σου όπου δεν ξέρουν τι επάγγελμα έκανες στο εξωτερικό.

Μύστη, συμφωνώ απολύτως με όλο το κείμενο, κι ας μην είναι η πρώτη φορά που το διαβάζω.

Πώς όμως εξηγείται, ότι μπαίνουν σε άλλο mode όταν επιστρέφουν στις χώρες τους,

ενώ δεν φαίνεται να είναι τόσο εύκολο να το πετύχουν στο εξωτερικό με τον πυρφοραγαπούλη που τις σπιτώνει..;

Τί ερμηνεία δίνεις; :hi:
 

Επισκέπτης
Τύπε κάτι θες να πεις αλλά...
Για ξαναπροσπάθησε  :S :S :S

απανταω σε αυτο που ρωταει , και βεβαια γουσταρουν , ειναι στο χερι σου να καταλαβεις αν καποια σε δουλευει η οχι , η αρχικη ερωτηση δεν ηταν αν μας γουσταρουν για σχεση η αν μας βλεπουν για γαμπρους που εχει ξεφυγει η σθζητηση .. ο τυπος ρωταει αν πιστευουμε οτι οντως κανουμε πουτανες να χυνουνε ρωταει ... η απαντηση ειναι ναι ανετα , αν υπαρχει χημεια , αν η αλλη μυρισει βλακεια ανταυτου αρχιζει το παραμυθι απλα ...

 

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
261
Κριτικές
3
Like
175
Πόντοι
1
Einstein.. Δυο πράγματα δεν έχουν όριο το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... Και για το σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος

Αυτό να το διαβάσουν προσεκτικά όσοι νομίζουν οτι οι πουτάνες τους γουστάρουν....
 

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Μηνύματα
831
Κριτικές
1
Like
600
Πόντοι
86
Εμένα πάντως call girl μου έχει πει :
Ο καλός πελάτης πέραν των αυτονόητων καθαρός σοβαρός κλπ είναι αυτός που πυροβολά αμέσως και φεύγει !!
Που και που όταν γουστάρουν να γαμηθούν γενικά κάνουν καλό πρόγραμμα με πελάτη που γουστάρουν και έχουν καρα τσεκάρει γενικά. Εγώ αντιπροτείνω όπως είπα πριν free fuck κάποιες μου έχουν δώσει αλλά την επόμενη φορά ξαναζητήσαν χρήματα και κάποιες μου είπαν - τέλος ήταν η τελευταία μας φορά - αν το γαμίσιήταν free !!!!
 

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Μηνύματα
857
Κριτικές
12
Like
9.867
Πόντοι
1.336
Τα παραπάνω είναι προφανή. Να προσθέσω και κάποια όχι τόσο προφανή.

Πρώτον οι γυναίκες αυτές μισούν και περιφρονούν ουσιαστικά τους άνδρες λόγω του επαγγέλματός τους. Κατά κάποιο τρόπο όπως η πλειοψηφία των ανδρών περιφρονεί τις πουτάνες αλλά τις χρησιμοποιεί αβέρτα. Με τον ίδιο τρόπο και αυτές χρησιμοποιούν αλλά και περιφρονούν τους άνδρες που πάνε μαζί τους. Εχω ακούσει επαγγελματία να λέει για τους άνδρες ότι αυτοί μου γαμάνε το μουνί εγώ τους γαμάω το πορτοφόλι.

Δεύτερον πιστεύουν στην εξαίρεση. Πιστεύουν δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι μαλάκες για αυτό και είναι πολύ δύσκολα προσεγγίσιμες  έξω από το χώρο της δουλειάς τους. Πιστεύουν όμως ότι υπάρχουν και κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις ανδρών που θα τις ερωτευθούν παρά το επάγγελμα που κάνουν, τις οποίες εξαιρέσεις και ψάχνουν και θεωρούν σπάνιες και πολύτιμες.

Το έχουν ανάγκη να το πιστεύουν αυτό ακόμη και αν βαθύτερα ξέρουν ότι είναι μάλλον ψευδαίσθηση για λόγους ψυχολογικής άμυνας, με τον ίδιο τρόπο που οι καταδικασμένοι σε δεκάκις ισόβια πιστεύουν ότι κάποτε θα βγούν έξω, αλλιώς θα τρελαθούν.

Αυτός είναι ο λόγος που όταν καψουρεύονται δίνονται πραγματικά ολόψυχα και ζηλεύουν πολύ περισσότερο από τη μέση γυναίκα. Διότι πιστεύουν ότι βρήκαν το διαμάντι και κάνουν το παν να το κρατήσουν.
Πολύ σωστός τύπε…….. τα είπες σχεδόν όλα
 

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Μηνύματα
857
Κριτικές
12
Like
9.867
Πόντοι
1.336
Κάποτε κάποια μου είπε ……. Εδώ είμαστε και οι δύο γυμνοί φίλε … χοντρά  - ψιλά, ότι δίνεις παίρνεις ….. ακόμα συχνά το σκέφτομαι και τρομάζω με όσα έχω δώσει στις "τίμιες"
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Ας πει κι ο μεγάλος Picker τη γνώμη του. Το γελοίο δεν είναι το να πιστεύεις ότι σε γουστάρουν οι πουτάνες αλλά το να πιστεύεις ότι έχεις σχέση μαζί τους επειδή σε επιλέγουν ως αγαπητικό τους. Όσο η πουτάνα εξασκεί αυτό το "επάγγελμα" έχει ερωτική σχέση με όλους όσους τη γαμάνε. Το να νομίζεις ότι έχεις ερωτική σχέση μαζί της επειδή εσένα σου κάθεται τζάμπα κατά τη γνώμη μου σε καθιστά ξεφτίλα. Θα έχεις πραγματικά σχέση μαζί της αν αποφασίσει να σταματήσει αυτό το "επάγγελμα" και να είναι μόνο μαζί σου. Εγώ προσωπικά, επειδή ακριβώς δεν είμαι ξεφτίλας, ουδέποτε έχω δεχτεί να έχω ιδιαίτερη σχέση με κάποια εν ενεργεία πουτάνα ούτε καν έχω προτείνει σε κάποια να βγει μαζί μου όσο κάνει αυτή τη "δουλειά".  :sunglasses:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom