Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
2 μαζι απιθανο αν πας μονος ισωςαν την βρω και μας κάτσει! Θα πω εντυπώσεις!![]()
![]()
2 μαζι απιθανο αν πας μονος ισωςαν την βρω και μας κάτσει! Θα πω εντυπώσεις!![]()
![]()
σε αυτήν μόνος θα πάω!2 μαζι απιθανο αν πας μονος ισως
Καλο σωμα αλλα στο προσωπο απ οτι θυμαμαι οταν ειχα παει στο αχουρι της εχει αρκετη ακμη να ξες τωρα παρτουζες δε ξερω αν κανεισε αυτήν μόνος θα πάω!
Στην Χρυσά έχει παρτουζιτσα!![]()
θα πέσει το μαρούλι και θα κάνει!Καλο σωμα αλλα στο προσωπο απ οτι θυμαμαι οταν ειχα παει στο αχουρι της εχει αρκετη ακμη να ξες τωρα παρτουζες δε ξερω αν κανει
Αμα το κανει και γουσταρετε τη φαση ξεσκιστε το το πουτανακι αλλα πντε σε χοτελι γιατι αν σας παει στο χωρο της θα ξενερωσετε τη ζωη σαςθα πέσει το μαρούλι και θα κάνει!![]()
Ε! Scorpie????![]()
το τρελοκομείο τι βρισιδια δίνει?![]()
Έτοιμος είμαι κολλητέ, να ενημερώσουμε και τον κόσμοθα πέσουν Ξεροχυσιματα σε Χρυσά και Ρητά!
Σκορπιε ετοιμασου!![]()
![]()
![]()
Ραπτορα δεν έχεις δει τον Μπουχο πόσο ομορφόπαιδο είναι... Θα τον παρακαλαει για παρτούζαAν την καταφερεις τη Ριτα μη παραξενευτεις αμα την πλησιασεις σε κοιταξει και σηκωθει και φυγει η φας κανα βρισιδι βεβαια αν ειστε 2 μαζι μη κανετε τον κοπο καν δεν υπαρχει περιπτωση να τη φορτωσετε
Προδότησε αυτήν μόνος θα πάω!
Στην Χρυσά έχει παρτουζιτσα!![]()
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές, θα χρησιμοποιηθούν καταλλήλωςΜπουχο καλύτερα πάρτε τη Χρυσα και πατε στις σκηνές των προσφύγων στο λιμάνι.
Ποιο καθαρά και πιο συμμαζευμένα θα είναι εκεί παρα σπίτι της.
Όσο για το ότι σας είπε ότι είναι φοιτήτρια, αμφιβάλλω αν ξέρει οι η Κέρκυρα είναι νησί.
Και όχι πάνω από 40€ το ατομο. Άντε για παρτούζα ποτέ της από 50€.
Όσο για την Ρητά.
Είναι λίγο απότομη στους νέους πελάτες, ίσως και να σε διαολοστείλει, και για παρτούζα πολύ δύσκολο, αλλά άπαξ και την πάρεις περνάς τέλεια.
Το γουστάρει αυτό που κάνει, δεν βιάζεται καθόλου μα καθόλου, είναι συζητήσιμη σε όλα σχεδόν φτάνει να μην περιλαμβάνουν βία, τα περνει παντού στο πρόσωπο και στο κορμί, σε χώρο όμως για να μπορεί να πλυθεί μετά.
Εγώ εχθές την ώρα που με πιπωνε την κωλοδαχτυλιαζα και πάει μετά το χέρι στο μουνι και ήτα μούσκεμα.
-Έτσι, μου λέει συνέχισε με καυλωνεις και μένα.
Ρε μαν εδω υπαρχει περιπτωση να τον στειλει πακετο ετσι κ αλλιως μονο του θελετε να πατε και μαζι να ακουσε και οι 2 γαμωσταυριδια παντε πλακα θα εχειΡαπτορα δεν έχεις δει τον Μπουχο πόσο ομορφόπαιδο είναι... Θα τον παρακαλαει για παρτούζα![]()
Ακαποτα ?Αν θέλετε να πάρετε τον τίτλο του πιατσοβιου,
θα πρέπει πρωτα να πηδήξετε γυφτισα από τον Δενδροποταμο.
Τώρα σοβαρά Ραπτορα , με την εμφάνιση του Μπουχου και το λέγειν το δικό μου η επιτυχία είναι σίγουρηΡε μαν εδω υπαρχει περιπτωση να τον στειλει πακετο ετσι κ αλλιως μονο του θελετε να πατε και μαζι να ακουσε και οι 2 γαμωσταυριδια παντε πλακα θα εχει
Είσαι δυναμίτηςαααα ολα κ ολααααα εεεεε τον τιτλο μου δεν των παιρνει κανειιιισ εεεε.τοσα χρονια στην γιανιτσων πηδηξα γκομενεσ καμια 50αρια απο 20-55 ετων.
πηδιξα καμια 35αρια τραβελιαααα.πηδηξα κ την μαρια με τα σκουλαρικια απο τον δενδροποταμο κ με ζητουσε σε αραβωνα ..........
ειδατε πωσ καταχτουνται η τιτλοι.
αααααα και καμια 200 γυναικεσ στη λαρισα συν καμια 40 αρια τραβελια στην λαρισα,,,
τι λετε εχειιι κανεισ δικαιωμα στην 25 χρωνη πορεια μου ν μου παρει τον τιτλο ΠΙΑΤΣΟΒΙΟΣ.
Οτι ειναι σιγουρη επιτυχια ειναι για καντιλιαΤώρα σοβαρά Ραπτορα , με την εμφάνιση του Μπουχου και το λέγειν το δικό μου η επιτυχία είναι σίγουρη![]()
αν δεν εχεις παρει τον Πετρακη με την γκομενα του παρτουζα ετος 1996-2000 και δεν σε πηρανε και αυτοι μετα ο τιτλος πιατσοβιος δεν υφισταται!!αααα ολα κ ολααααα εεεεε τον τιτλο μου δεν των παιρνει κανειιιισ εεεε.τοσα χρονια στην γιανιτσων πηδηξα γκομενεσ καμια 50αρια απο 20-55 ετων.
πηδιξα καμια 35αρια τραβελιαααα.πηδηξα κ την μαρια με τα σκουλαρικια απο τον δενδροποταμο κ με ζητουσε σε αραβωνα ..........
ειδατε πωσ καταχτουνται η τιτλοι.
αααααα και καμια 200 γυναικεσ στη λαρισα συν καμια 40 αρια τραβελια στην λαρισα,,,
τι λετε εχειιι κανεισ δικαιωμα στην 25 χρωνη πορεια μου ν μου παρει τον τιτλο ΠΙΑΤΣΟΒΙΟΣ.