Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Η χρυσα ειναι γνωστη και μη νομιζεις δεν ειναι τοσο μωρο οσο φαινετε![]()
Είπα κι εγώ να μην το ξέρουν αυτό το μωρό!![]()
Η χρυσα ειναι γνωστη και μη νομιζεις δεν ειναι τοσο μωρο οσο φαινετε![]()
Είπα κι εγώ να μην το ξέρουν αυτό το μωρό!![]()
Μπα δε παιζει φιλε μια φορα ηταν αρκετη αλλη δε χρειαζετεΡαπτορα μόλις άφησα την Ρητά στο ροτόντα.
Αν πας και την πάρεις τώρα να ξες το στόμα της
μυρίζει Blackadder![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι θεος ρεΡαπτορα μόλις άφησα την Ρητά στο ροτόντα.
Αν πας και την πάρεις τώρα να ξες το στόμα της
μυρίζει Blackadder![]()
Άρχισες να δηλώνεις ενδιαφέρον για τις πιάτσες ?Ή Ρητά εμφανισιακά πως είναι και που στήνεται?τι ώρες?
Πέρασα πολύ καλά μαζί της, χωρίς μη και μη και έλεγα να την δοκιμάσω και σε παρτούζαΣτο αμάξι τόσο περνει, και στο Χοτελι ή στο σπίτι της κανα 40.
Πήγα μια φορά σπίτι της και μόλις είδα το αχούρι την πήρα και πήγαμε χοτελι.
Πάντως ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ δεν είναι.
Ή Ρητά εμφανισιακά πως είναι και που στήνεται?τι ώρες?
Στο θεμα υπηρεσιων και γω καλα περασα φιλος αλλα δε ξερω δε μου κανε το κλικ να θελω να παω ξανα μαζι τηςΠέρασα πολύ καλά μαζί της, χωρίς μη και μη και έλεγα να την δοκιμάσω και σε παρτούζα. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία μαζί της ?
![]()
Άμα δεν ξέρεις και την Ρητά να το κλείσεις το μαγαζί.![]()
Ξανθιά, ψιλή, όμορφη κοπέλα, βγαίνει συνήθως Μοναστηριού στις στάσεις του ΟΑΣΘ
από Α.Π. μέχρι το κοκκινο, τελευταία όμως αράζει μπροστά στο Ροτόντα.
Βγαίνει συνήθως κατά τις 17:30 με 18:00 και κάθεται έως 21:30-22:00.
Είναι λίγο δύσκολη στο φόρτωμα, αλλά αν την πάρεις περνάς πολύ καλά.
Διάβασε και μερικές σελίδες πιο πίσω.
Aν την καταφερεις τη Ριτα μη παραξενευτεις αμα την πλησιασεις σε κοιταξει και σηκωθει και φυγει η φας κανα βρισιδι βεβαια αν ειστε 2 μαζι μη κανετε τον κοπο καν δεν υπαρχει περιπτωση να τη φορτωσετεθα πέσουν Ξεροχυσιματα σε Χρυσά και Ρητά!
Σκορπιε ετοιμασου!![]()
![]()
![]()
το τρελοκομείο τι βρισιδια δίνει?Aν την καταφερεις τη Ριτα μη παραξενευτεις αμα την πλησιασεις σε κοιταξει και σηκωθει και φυγει η φας κανα βρισιδι βεβαια αν ειστε 2 μαζι μη κανετε τον κοπο καν δεν υπαρχει περιπτωση να τη φορτωσετε
Γαμω το ΠΑΟΚ σου!!!!!!!!!!το τρελοκομείο τι βρισιδια δίνει?![]()
Γαμησε τα αφου να φανταστεις πηρα το τηλ της και για να μπορεσω να τη φορτωσω τη δουλεψα ενω προσπαθουσα πολλη καιρο να φανταστεις μια φορα την πηρα και στην κυνηγα επειδη με εβρισε τες πα την πηγα σπιτι την εχωσα της την ειπα για τη συμπεριφορα της και την εδωσα το τηλ μου και υποτιθετε το αποθηκευσε για να μην εχουμε κανα θεμα αν την ξαναπαρω και οταν την ξαναπηρα για να τη χωσω παλι μαλακιες η γκομενα ειναι εντελως ηλιθια να ξεςτο τρελοκομείο τι βρισιδια δίνει?![]()
καλά ρε μλκ τέτοιο κελεπουρι κυκλοφορεί εκεί έξω!Γαμησε τα αφου να φανταστεις πηρα το τηλ της και για να μπορεσω να τη φορτωσω τη δουλεψα ενω προσπαθουσα πολλη καιρο να φανταστεις μια φορα την πηρα και στην κυνηγα επειδη με εβρισε τες πα την πηγα σπιτι την εχωσα της την ειπα για τη συμπεριφορα της και την εδωσα το τηλ μου και υποτιθετε το αποθηκευσε για να μην εχουμε κανα θεμα αν την ξαναπαρω και οταν την ξαναπηρα για να τη χωσω παλι μαλακιες η γκομενα ειναι εντελως ηλιθια να ξες
Νομιζω δεν ειμαι σιγουρος και δεν ειναι κελεπουρι ηλιθια ειναικαλά ρε μλκ τέτοιο κελεπουρι κυκλοφορεί εκεί έξω!
Ελληνιδα είναι?
αν την βρω και μας κάτσει! Θα πω εντυπώσεις!Νομιζω δεν ειμαι σιγουρος και δεν ειναι κελεπουρι ηλιθια ειναι