Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Οντως η καριολα το χει με το ψησιμο...
Mονο αυτο εχει τιποτα αλλο..Χαμογελαει για να σε ψησει στο παιζει καβλιαρα και μετα το απολυτο μηδεν τιποτα απο υπηρεσιες..Καλυτερα να γαμησω την αλβανιδα η την σια(οχι οτι αξιζουν αυτες η μια κοιμαται ορθια και η αλλη ειναι μαλωμενη με τα αντερα της μετριες και οι δυο αλλα ωραια μουνια) σε σχεση με την μαλακω αυτη..

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
272
Πόντοι
21
Το γραψα ακριβως απο πανω στον Humax φιλε μου. Κατα τα αλλα στο μπλα μπλα κ στην τσαχπινια για να σε καταφερει ειναι καλη.
Σορυ,μετά το διάβασα,αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
Όλο ναζι είναι και όπως είχα γράψει και εγώ,ξέρει να παίζει!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
272
Πόντοι
21
Mεγαλη πατσαβουρα και ξεπετα φουλ..Ισως να εχει θεμα και με ουσιες ετσι οπως την κοβω..Την πηρα μια φορα πριν χρονια σε κερδιζει με το χαμογελο και μετα τρως την πατατα(μεταμορφωνεται αλλος χαρακτηρας αλλος ανθρωπος)..Εγω την εδιωξα και πηρα το 20αρικο πισω μυριζε ο κουβας..Ασε που ζητουσε 30 για γελια ειναι μην ασχοληθεις..
Σε μένα ήταν πεντακαθαρη

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Λοιπον δοκιμασα και Ντανιελα. Δεν θα σταματουσα αν δεν ειχα διαβασει εδω για παρτη της.
Οι περιγραφες σωστες και να προσθεσω οτι τη βρηκα καθαρη και περιποιημενη. Στον αγωνα τωρα το τσιμπουκι καλο αλλα οχι κατι ξεχωριστο. Στο σεξ τιμια πραγματα, γενικα για τα 20 ευρω πιπα γαμησι ειναι καλο deal και πλεον δεν θα ξαναπαρω με παραπανω εκτος φυσικα αν δω το υπερμουνο να πιατσαρει και δεν μπορω να αντισταθω.
Για μενα στη συγκριση Ντανιελα vs Νταιζη κερδιζει με μεγαλη διαφορα η Νταιζη σε ολα τα σημεια.
Οσο για το junkie που αναφερθηκε δεν διαπιστωσα κατι.
Επειδη δεν χορτασα με τη Ντανιελα χτυπησα και μια μαυρουλα μετα, Τζινα μου ειπε νομιζω αραζει λιγο πιο πριν την Χλοης.
25 μου λεει, 20 της λεω ακατεβατα και συμφωνησε φυσικα. Μετρια πραγματα βεβαια εμφανιση συμμετοχη. Εν τω μεταξυ πηγαινα για μια αλλη μαυρουλα με ενα απρο διχτυωτο που μου εκανε κλικ αλλα οταν εκανα την ανστροφη δεν την πετυχα και πηρα αυτη τη Τζινα. Μολις τελειωσα να σου τσουπ η μαυρουλα με το ασπρο. Ενταξει συμβαινουν αυτα στους ηλικιωμενους ,ειχα πιει και κατι μπυρες με δικαιολογησα στον ευατο μου και πηγα για υπνο.
Εγώ φίλε την πήρα και δεν μπορώ να πω ότι τα χάρηκα βέβαια έχει καιρό αλλά δεν νομίζω αν έκανε βελτίωση...

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Παντος το πουτανακια που εβγαινε στις γραμμές μια χαρα γαμησι στα όρθια έκανε. 30αρι βεβαία αλλά άξιζε. Πατάρα η άτιμη.
Επίσης τσιμπούκι και στήσιμο στα όρθια καλό ή Μαρια(Όλγα) που καθοταν 2 μέτρα πιο εκεί από νΝτανιελα. Παλιά καραβάνα στην Γιαννιτσων, έλειπε αρκετά χρόνια. Έφυγε και πάλι. Σονια ανανεωμένη και σε καλύτερο μουντ. Ρια αξία και εγγύηση σε όλα. 30 εύρω και αυτή. Το ντουο στην Αγ Παρασκευής που δεν βγαίνουν πλέον τυπικά πράγματα σε όλα. Η χοντρή έκανε καλή πιπα, στο γαμησι δεν ξέρω. Η καυλιαρα φίλη της κλασσικά μόνο σώμα και από υπηρεσίες 0. Μαρία τσιγγάνα καλή πιπα και τρομερό στήσιμο στα όρθια. Έλενα συμπεθέρα απλά γαμας ένα ωραίο νεανικοκωλο και μουνι, και από βαρεμάρα φουλ η τύπισσα. Αλβανίδα και Σία τα ξέρετε. Καλα μουνια αλλά τυπικά και μέτρια. Μαρία τσιγγάνα στην διχαλα με τα μίνι και το καστανο σκούρο μαλλί, και πετιτ απλά προσπερνάμε, Ντάνιελα ευγενική και καθαρή καλούτσικη γενικά. Αλλα εγώ την γαμαω μόνο για τν αλλαγή και επειδή είναι χοντρουλα μου βγαίνει καμια φορα να την πάρω αν και δεν είναι στα γούστα μου ο σώματοτυπο αυτός. Η κοντη η θεία που κάθετα μαζί της αν κλειστής τα μάτια σου κάνει φοβερή πιπα και δίνει κ κωλο με τα 20 ευρώ. Άννα περούκα προσπερνάμε φεϊκ σε όλα και κλέβει με το χέρι. Εχει ωραίο σώμα για πενηνταριά αλλά την έχει δει μουνάρα. Ένα βράδυ κυκλοφορούσε με ξυρισμένο κεφάλι χωρίς περούκα. Σουλα Κρητικια γυφτισα 50 χρόνων και τυπικά πράγματα. Λένα σχιστόματα βουλγαρα στην χλόης μια χαρα υπηρεσίες.
Ροξανη και Ανη στην Μοναστήρι ως συνηθως μετά την Πειραιώς Καλές στην πιπα αλλά για τα χοντράδια εντελως μόνο. Συλβια κλασσικά πιπαρα και άνετη με τον χρόνο και καλές υπηρεσίες. Ντάιζη μιλφ δεν την κοιτάω πλέον. Ασε που σίγουρα έχει στήσει γραφείο στο αδιεξοδο και πλέον έχει και τον απόφυλακισμένο άντρα της στο Aegean να καραδοκεί. Δεν λέω καλή σε όλα αλλά ξεκαβαλα μωρή από το καλάμι.
Αυτά στο τελευται τριμηνο
Μπαγιατικα νέα ξέρω αλλά δεν άξιζε και να γράψω.
Αξία αναφοράς από καινουργιες(πλέον εξαφανισμένο) στις γραμμές το πουτανακι.. που αν έβγαινε Γιαννιτσων θα έκανε πολύ δουλεια.
Έτσι πως πάει δεν θα αλλάξει τπτα στην πιατσα. Τπτα καινούργιο κ μόνιμο. Όλο οι ίδιες.
Στην διχαλα πάντως 2 - 3 Ελληνιδες νεαρές ( 25 με 28) μέσα σε τρεις μήνες φοβερή αλλαγή σε εμφάνιση προς το χειρότερο πάντα. Στις αρχές όταν βγήκαν ήταν ακόμα στα νορμαλ(όσο γινόταν) Βαλεντνα(όχι αυτή που το ξυρίσει το κέφαλι της κάποια στιγμή) Η Μορενα, η Μαίρη και μια ακόμη τσιγγάνα Βανέσα με ωραιο πατο και σώματοτυπο, και Η Βανέσα βουλγαρο ελληνιδα. Φοβερές πιπες (με προφυλακτικό). Σεξ ούτε που το σκεφτηκα. Αρα για αυτό είναι γειματη η διχάλα από αμαξια....
Καληνύχτα σας
Συμφωνώ Βαλεντίνα είχα δώσει στο πίπες πολύ καλές και πολύ ωραίο σώμα αν θυμάμαι καλά ξανθό κι όχι πολύ μακρύ μαλλί πέρσι τον χειμώνα δεν την ξανά είδα..

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Σκοτώθηκε στην έκρηξη βόμβας στην Αγίου Δημητρίου λίγους μήνες πριν .
Θλιβερό. Απ τις πρώτες μου εμπειρίες το 2011. Ρετρο φολκλορικό σενάριο να με κρύβει απ τους μπάτσους στα πίσω καθίσματα του αμαξιού για να μη μας δουν, σκεπάζοντας μας με τα μπουφάν και οι μπάτσοι να ελέγχουν με φακό κάπου εκεί στην αερογέφυρα στο πάρκο. Ενοχλούσαμε τους γείτονες στα πάρκινγκ και μας έριχναν νερά κ έπαιρναν τηλ την αστυνομία. Τί εποχές. Μαέστρος στην τσιμπουκα η πρώτη που με δέκα συν μου έλεγε να τη χύσω στο στόμα. Την είχα δει πριν μήνες στην πιάτσα, τον τελευταίο χρόνο ψιλό εμφανιζόταν αλλά δε μ έβγαινε να την πάρω.
Αυτή η Μαρία που λέτε είναι αρκετά παλιά καραβάνα στην πιάτσα. (Μαρία σελ έναντι γωνία, Αθηναία)
Τσιγγάνα όμορφη όντως με πολύ ωραίο στήσιμο περιποιημένη που έρχεται απ ότι έχω καταλάβει καλοκαιρία φθινόπωρο κ επιστρέφει Αθήνα. Σκεφτείτε κάποτε αυτήν την είχαμε για 2-3η επιλογή με τόσες που είχε.

Δε μου λέτε η ελενα (Κατερίνα) η συμπεθέρα που είναι; Έχω καιρό να τη δω. Παλιά ήταν με την Σύλβια στη eurobank μετά στο στενό του 4all, αλλά τώρα έχω μήνες να τη δω.
Απίστευτος κωλος. Με καβλωνει αυτό το πλάσμα. Από εποχές που έβγαινε με τον πούστη κολλητό της αν θυμάστε.

Μου λείπει η πιάτσα των 2010-16….
Κρίμα πολύ κρίμα. 4 παιδιά είχε.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.815
Πόντοι
2.256

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΒΟΜΒΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
ΚΡΙΜΑ ΛΕΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
Πάλι ξέχασες να πάρεις τα ψυχοφαρμακα σου και βρίζεις τον κόσμο?? Όλο τα ίδια γράφεις σε όλα τα νήματα

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Κρίμα πολύ κρίμα. 4 παιδιά είχε.
Οχι και κριμα επαθε αυτο που της αξιζε βομβιστρια ηταν μην τρελαθουμε..Αν περναγες απο εκει εσυ η καποιος απο την οικογενεια σου η φιλος και σκοτωνοταν θα ελεγες αυτες τις ανοησιες..Σιγουρα κριμα τα παιδακια που λες οτι ειχε αλλα ας το σκεφτοταν αυτο και μην εμπλεκε με τετοις μλκιες..Ηταν επικινδυνη στις ειδησεις ειπανε απο θαυμα δεν πεθανε καποιος εκεινη την ωρα..Καταστρεψε και ποσα αυτοκινητα..δλδ ελεος τι να λυπηθουμε..

Stelios375

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές...
Μετά από απουσία διαστήματος λέω κατέβω πιάτσα...
Μπορείτε λίγο να διευκολύνετε ώρες που έχει περισσότερες κοπέλες και σε ποιες οδούς?

Τελευταία τροποποίηση:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Παντος το πουτανακια που εβγαινε στις γραμμές μια χαρα γαμησι στα όρθια έκανε. 30αρι βεβαία αλλά άξιζε. Πατάρα η άτιμη.
Επίσης τσιμπούκι και στήσιμο στα όρθια καλό ή Μαρια(Όλγα) που καθοταν 2 μέτρα πιο εκεί από νΝτανιελα. Παλιά καραβάνα στην Γιαννιτσων, έλειπε αρκετά χρόνια. Έφυγε και πάλι. Σονια ανανεωμένη και σε καλύτερο μουντ. Ρια αξία και εγγύηση σε όλα. 30 εύρω και αυτή. Το ντουο στην Αγ Παρασκευής που δεν βγαίνουν πλέον τυπικά πράγματα σε όλα. Η χοντρή έκανε καλή πιπα, στο γαμησι δεν ξέρω. Η καυλιαρα φίλη της κλασσικά μόνο σώμα και από υπηρεσίες 0. Μαρία τσιγγάνα καλή πιπα και τρομερό στήσιμο στα όρθια. Έλενα συμπεθέρα απλά γαμας ένα ωραίο νεανικοκωλο και μουνι, και από βαρεμάρα φουλ η τύπισσα. Αλβανίδα και Σία τα ξέρετε. Καλα μουνια αλλά τυπικά και μέτρια. Μαρία τσιγγάνα στην διχαλα με τα μίνι και το καστανο σκούρο μαλλί, και πετιτ απλά προσπερνάμε, Ντάνιελα ευγενική και καθαρή καλούτσικη γενικά. Αλλα εγώ την γαμαω μόνο για τν αλλαγή και επειδή είναι χοντρουλα μου βγαίνει καμια φορα να την πάρω αν και δεν είναι στα γούστα μου ο σώματοτυπο αυτός. Η κοντη η θεία που κάθετα μαζί της αν κλειστής τα μάτια σου κάνει φοβερή πιπα και δίνει κ κωλο με τα 20 ευρώ. Άννα περούκα προσπερνάμε φεϊκ σε όλα και κλέβει με το χέρι. Εχει ωραίο σώμα για πενηνταριά αλλά την έχει δει μουνάρα. Ένα βράδυ κυκλοφορούσε με ξυρισμένο κεφάλι χωρίς περούκα. Σουλα Κρητικια γυφτισα 50 χρόνων και τυπικά πράγματα. Λένα σχιστόματα βουλγαρα στην χλόης μια χαρα υπηρεσίες.
Ροξανη και Ανη στην Μοναστήρι ως συνηθως μετά την Πειραιώς Καλές στην πιπα αλλά για τα χοντράδια εντελως μόνο. Συλβια κλασσικά πιπαρα και άνετη με τον χρόνο και καλές υπηρεσίες. Ντάιζη μιλφ δεν την κοιτάω πλέον. Ασε που σίγουρα έχει στήσει γραφείο στο αδιεξοδο και πλέον έχει και τον απόφυλακισμένο άντρα της στο Aegean να καραδοκεί. Δεν λέω καλή σε όλα αλλά ξεκαβαλα μωρή από το καλάμι.
Αυτά στο τελευται τριμηνο
Μπαγιατικα νέα ξέρω αλλά δεν άξιζε και να γράψω.
Αξία αναφοράς από καινουργιες(πλέον εξαφανισμένο) στις γραμμές το πουτανακι.. που αν έβγαινε Γιαννιτσων θα έκανε πολύ δουλεια.
Έτσι πως πάει δεν θα αλλάξει τπτα στην πιατσα. Τπτα καινούργιο κ μόνιμο. Όλο οι ίδιες.
Στην διχαλα πάντως 2 - 3 Ελληνιδες νεαρές ( 25 με 28) μέσα σε τρεις μήνες φοβερή αλλαγή σε εμφάνιση προς το χειρότερο πάντα. Στις αρχές όταν βγήκαν ήταν ακόμα στα νορμαλ(όσο γινόταν) Βαλεντνα(όχι αυτή που το ξυρίσει το κέφαλι της κάποια στιγμή) Η Μορενα, η Μαίρη και μια ακόμη τσιγγάνα Βανέσα με ωραιο πατο και σώματοτυπο, και Η Βανέσα βουλγαρο ελληνιδα. Φοβερές πιπες (με προφυλακτικό). Σεξ ούτε που το σκεφτηκα. Αρα για αυτό είναι γειματη η διχάλα από αμαξια....
Καληνύχτα σας
Αυτή στις γραμμές βγαίνει ακόμη;

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Γρηγορο περασμα τις προυγουμενες μερες χωρις να εχω πολυ χρονο καθως ηθελα να φυγουν τα χοντρα. Εψαξα Σονια δεν μπορεσα να την βρω στο ποστο της ηταν μονο η κρητικια. Παω να φυγω και βλεπω αλβανιδα που ειχε επιστρεψει απο πελατη με εφτιαξε με το ντυσιμο δινω αντιτιμο 20ρικο δυστυχως παραμενη ξεπετα αλλα τουλαχισοτν γουσταρα να πιανω την κωλαρα της. Του χρονου παλι θα την ξαναπαρω

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
168
Πόντοι
1
Καλησπέρα....δύο μέρες σερί ξενύχτι αλλά λόγια πράγματα.....προχθές πήρα Κασσάνδρα Βουλγάρα πριν τη διχάλα δεξιά....για τα χοντρά....καλή καθαρή και καλή εξυπηρέτηση και χθες εκεί στη διχάλα μέσα αριστερά εκεί που αρπάζουν οι πρεζουδες πέτυχα Καλλιόπη πρώτη φορά την βλέπω....και την πήρα έτσι για τα ψιλά.την ξέρετε?εικοσαρικακι πήρε με καλή περιποίηση χωρίς βιασύνες και καθαρή.ουτε μύριζε. Άποψη κάνεις?

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
6.498
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα....δύο μέρες σερί ξενύχτι αλλά λόγια πράγματα.....προχθές πήρα Κασσάνδρα Βουλγάρα πριν τη διχάλα δεξιά....για τα χοντρά....καλή καθαρή και καλή εξυπηρέτηση και χθες εκεί στη διχάλα μέσα αριστερά εκεί που αρπάζουν οι πρεζουδες πέτυχα Καλλιόπη πρώτη φορά την βλέπω....και την πήρα έτσι για τα ψιλά.την ξέρετε?εικοσαρικακι πήρε με καλή περιποίηση χωρίς βιασύνες και καθαρή.ουτε μύριζε. Άποψη κάνεις?
Καλα ρε, την πήρες και ρωτάς άποψη??? Πες μας την δικιά σου να μάθουμε και θα βρεθούν απόψεις ... Δωσε περιγραφή και πληροφορίες ... γαμησες που γαμησες μην το γαμας εδω τώρα..

Stelios375

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Μια ξανθιά 20 αρικο είναι αυτή??? Μαζί με ένα τραβεστί??? Άμα λέμε για την ίδια πήγα να την πάρω και με πρόλαβε άλλος .. σπάσε πλάκα να ήσουν εσύ

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.194
Πόντοι
3.556
Μια ξανθιά 20 αρικο είναι αυτή??? Μαζί με ένα τραβεστί??? Άμα λέμε για την ίδια πήγα να την πάρω και με πρόλαβε άλλος .. σπάσε πλάκα να ήσουν εσύ
Καμία σχέση μελαχρινή είναι αυτή γύρω στα 50

Πες μας τώρα κ γιαυτη π είπες εσύ δε πρόλαβες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom