Καλησπέρα στους συναγωνιστές.Μετά από αρκετο καιρό επέστρεψα στην πόλη.Στην πιάτσα ακόμη. Οπως διάβαζα τα ποστ έπεσε το μάτι μου σε ενα για την κατσαρίδα (Μαρία)
Τι έγινε μ αυτήν ρε παιδιά?
Σκοτώθηκε στην έκρηξη βόμβας στην Αγίου Δημητρίου λίγους μήνες πριν .
Θλιβερό. Απ τις πρώτες μου εμπειρίες το 2011. Ρετρο φολκλορικό σενάριο να με κρύβει απ τους μπάτσους στα πίσω καθίσματα του αμαξιού για να μη μας δουν, σκεπάζοντας μας με τα μπουφάν και οι μπάτσοι να ελέγχουν με φακό κάπου εκεί στην αερογέφυρα στο πάρκο. Ενοχλούσαμε τους γείτονες στα πάρκινγκ και μας έριχναν νερά κ έπαιρναν τηλ την αστυνομία. Τί εποχές. Μαέστρος στην τσιμπουκα η πρώτη που με δέκα συν μου έλεγε να τη χύσω στο στόμα. Την είχα δει πριν μήνες στην πιάτσα, τον τελευταίο χρόνο ψιλό εμφανιζόταν αλλά δε μ έβγαινε να την πάρω.
Αυτή η Μαρία που λέτε είναι αρκετά παλιά καραβάνα στην πιάτσα. (Μαρία σελ έναντι γωνία, Αθηναία)
Τσιγγάνα όμορφη όντως με πολύ ωραίο στήσιμο περιποιημένη που έρχεται απ ότι έχω καταλάβει καλοκαιρία φθινόπωρο κ επιστρέφει Αθήνα. Σκεφτείτε κάποτε αυτήν την είχαμε για 2-3η επιλογή με τόσες που είχε.
Δε μου λέτε η ελενα (Κατερίνα) η συμπεθέρα που είναι; Έχω καιρό να τη δω. Παλιά ήταν με την Σύλβια στη eurobank μετά στο στενό του 4all, αλλά τώρα έχω μήνες να τη δω.
Απίστευτος κωλος. Με καβλωνει αυτό το πλάσμα. Από εποχές που έβγαινε με τον πούστη κολλητό της αν θυμάστε.
Μου λείπει η πιάτσα των 2010-16….