Παντος το πουτανακια που εβγαινε στις γραμμές μια χαρα γαμησι στα όρθια έκανε. 30αρι βεβαία αλλά άξιζε. Πατάρα η άτιμη.
Επίσης τσιμπούκι και στήσιμο στα όρθια καλό ή Μαρια(Όλγα) που καθοταν 2 μέτρα πιο εκεί από νΝτανιελα. Παλιά καραβάνα στην Γιαννιτσων, έλειπε αρκετά χρόνια. Έφυγε και πάλι. Σονια ανανεωμένη και σε καλύτερο μουντ. Ρια αξία και εγγύηση σε όλα. 30 εύρω και αυτή. Το ντουο στην Αγ Παρασκευής που δεν βγαίνουν πλέον τυπικά πράγματα σε όλα. Η χοντρή έκανε καλή πιπα, στο γαμησι δεν ξέρω. Η καυλιαρα φίλη της κλασσικά μόνο σώμα και από υπηρεσίες 0. Μαρία τσιγγάνα καλή πιπα και τρομερό στήσιμο στα όρθια. Έλενα συμπεθέρα απλά γαμας ένα ωραίο νεανικοκωλο και μουνι, και από βαρεμάρα φουλ η τύπισσα. Αλβανίδα και Σία τα ξέρετε. Καλα μουνια αλλά τυπικά και μέτρια. Μαρία τσιγγάνα στην διχαλα με τα μίνι και το καστανο σκούρο μαλλί, και πετιτ απλά προσπερνάμε, Ντάνιελα ευγενική και καθαρή καλούτσικη γενικά. Αλλα εγώ την γαμαω μόνο για τν αλλαγή και επειδή είναι χοντρουλα μου βγαίνει καμια φορα να την πάρω αν και δεν είναι στα γούστα μου ο σώματοτυπο αυτός. Η κοντη η θεία που κάθετα μαζί της αν κλειστής τα μάτια σου κάνει φοβερή πιπα και δίνει κ κωλο με τα 20 ευρώ. Άννα περούκα προσπερνάμε φεϊκ σε όλα και κλέβει με το χέρι. Εχει ωραίο σώμα για πενηνταριά αλλά την έχει δει μουνάρα. Ένα βράδυ κυκλοφορούσε με ξυρισμένο κεφάλι χωρίς περούκα. Σουλα Κρητικια γυφτισα 50 χρόνων και τυπικά πράγματα. Λένα σχιστόματα βουλγαρα στην χλόης μια χαρα υπηρεσίες.
Ροξανη και Ανη στην Μοναστήρι ως συνηθως μετά την Πειραιώς Καλές στην πιπα αλλά για τα χοντράδια εντελως μόνο. Συλβια κλασσικά πιπαρα και άνετη με τον χρόνο και καλές υπηρεσίες. Ντάιζη μιλφ δεν την κοιτάω πλέον. Ασε που σίγουρα έχει στήσει γραφείο στο αδιεξοδο και πλέον έχει και τον απόφυλακισμένο άντρα της στο Aegean να καραδοκεί. Δεν λέω καλή σε όλα αλλά ξεκαβαλα μωρή από το καλάμι.
Αυτά στο τελευται τριμηνο
Μπαγιατικα νέα ξέρω αλλά δεν άξιζε και να γράψω.
Αξία αναφοράς από καινουργιες(πλέον εξαφανισμένο) στις γραμμές το πουτανακι.. που αν έβγαινε Γιαννιτσων θα έκανε πολύ δουλεια.
Έτσι πως πάει δεν θα αλλάξει τπτα στην πιατσα. Τπτα καινούργιο κ μόνιμο. Όλο οι ίδιες.
Στην διχαλα πάντως 2 - 3 Ελληνιδες νεαρές ( 25 με 28) μέσα σε τρεις μήνες φοβερή αλλαγή σε εμφάνιση προς το χειρότερο πάντα. Στις αρχές όταν βγήκαν ήταν ακόμα στα νορμαλ(όσο γινόταν) Βαλεντνα(όχι αυτή που το ξυρίσει το κέφαλι της κάποια στιγμή) Η Μορενα, η Μαίρη και μια ακόμη τσιγγάνα Βανέσα με ωραιο πατο και σώματοτυπο, και Η Βανέσα βουλγαρο ελληνιδα. Φοβερές πιπες (με προφυλακτικό). Σεξ ούτε που το σκεφτηκα. Αρα για αυτό είναι γειματη η διχάλα από αμαξια....
Καληνύχτα σας