Ten euro..... Για να μην ξεχνιωμαστεΜελαχροινο με ωραιο προσωπακι σπαστο μαλλι και καλο κωλαρακι. Φωρουσε τζιν λογω τεχνικων προβληματων οποτε το προγραμμα ειχε μονο κλαρινακι περιποιημενο.... Την ιδρωσε τη φανελα αλλα δεν μυριζε.... Πολυ καθαρη με τα φρου φρου και τα αρωματακια της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Leon_mounofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπερίζω τους συναγωνιστές. 22:30 η εξερεύνηση είπα θα δροσίσει εφόσον έβρεξε αλλά τζίφος.
Είμαι παλιός αλλά ονόματα δεν ξέρω γιατί 7 χρόνια λείπω εξωτερικό και όταν έρχομαι πάντα κάνω τσάρκα στην οδό της αμαρτίας! Η μόνη που σε γεμίζει το μάτι είναι το αλβανάκι φοράει κολάν σήμερα κρύωσε το μωρό αλλά είναι ξεπέτα. Από τα ΚΤΕΛ κατέβαινα στα στενά καμία! Κατεβαίνω προς 1 Σαλονικα αριστερά μια χοντρή ονόματα δεν ξέρω δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει ώστε να ξέρετε τι γίνεται σήμερα αλλά θα σας πω πόσες είδα
Ενα πορτοκαλί ερείπιο στα αριστερά με τζιν μάλλον τζάνκι με τζιν χορεύει
Άλλη μια χοντρή πριν το φανάρι 1 Σαλονικα καθιστή
Μετά το φανάρι 3 μαύρες και απέναντι από το σελ το αλβανάκι και στο βενζινάδικο ένας τράβελος νωρίς είναι αυτά έχει μόνο οπότε η λύση είναι Καρίνα προς σπιτάκια μεριά να αδειάσουμε γιατί θα καρφωθώ πάνω κάτω όλη την ώρα καλή συνέχεια μάγκες
Είμαι παλιός αλλά ονόματα δεν ξέρω γιατί 7 χρόνια λείπω εξωτερικό και όταν έρχομαι πάντα κάνω τσάρκα στην οδό της αμαρτίας! Η μόνη που σε γεμίζει το μάτι είναι το αλβανάκι φοράει κολάν σήμερα κρύωσε το μωρό αλλά είναι ξεπέτα. Από τα ΚΤΕΛ κατέβαινα στα στενά καμία! Κατεβαίνω προς 1 Σαλονικα αριστερά μια χοντρή ονόματα δεν ξέρω δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει ώστε να ξέρετε τι γίνεται σήμερα αλλά θα σας πω πόσες είδα
Ενα πορτοκαλί ερείπιο στα αριστερά με τζιν μάλλον τζάνκι με τζιν χορεύει
Άλλη μια χοντρή πριν το φανάρι 1 Σαλονικα καθιστή
Μετά το φανάρι 3 μαύρες και απέναντι από το σελ το αλβανάκι και στο βενζινάδικο ένας τράβελος νωρίς είναι αυτά έχει μόνο οπότε η λύση είναι Καρίνα προς σπιτάκια μεριά να αδειάσουμε γιατί θα καρφωθώ πάνω κάτω όλη την ώρα καλή συνέχεια μάγκες
Leon_mounofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Το ξανθό Βίκυ το λένε ; Τζάνκι πρέπει να είναι αν είναι διχάλαΧτες βραδυ πέρασμα κοντα στη διχαλα πετυχα επιτελους την Ντεζυ δηλ τυχαια επεσα πανω της αφου δεν την ηξερα, απλα μου γυαλισε και την πηρα για πιπα σεξ. Η κοπελα ομως ειναι αστερι απο τα καλυτερα τσιμπουκια στην πιατσα και δεν βιαζεται σαν κατι αλλες ξεπετες. Εμφανιση μια χαρα θα ελεγα, τωρα που την εμαθα θα την ψαχνω. Πριν απο μερες ειχα παρει παλι στη διχαλα ενα ξανθο αδυνατο συμπαθητικο αλλα απο αποδοση πολυ μετριο. Την πηρα μονο για πιπα και ενω δεν ειχα χυσει στο 5λεπτο μου λεει ο χρονος τελειωσε. Εκατσε λιγο παραπανω αλλα ειχα ηδη ξενερωσει. Περασα μετα απο Μοναστηριου μετα την Κωλεττη και πηρα μια μικρη μελαχρινη δεν θυμαμαι ονομα. Λιγο πιο καλη αυτη αν και στην πιπα δεν το ειχε.
Διαβαζω που γραφεται πολλοι για την Ντανιελα οτι κανει καλο τσιμπουκι που την πετυχαινουμε αυτη και πως την αναγνωριζουμε?
Η Νταίζη που λες είναι μεγάλη σε ηλικία; Γιατί ρώτησα όνομα ακριβως οπως βγαινεις για να κατηφορίσεις για 1 σαλόνικα λίγο μετά το εϊτζίαν αλλά ψαγμένες θα είναι και λένε ότι θέλουν
Neapolithspaok
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2025
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Βόλτα στο οne salonika και επειδή ήμουν ποδαρατος γύρω στις 9 βόλτα στη πιάτσα όχι ότι θα γαμουσα έτσι για χάβαλε και ματι.περπατησα τη Γιαννιτσών και αλήθεια σκιαχτηκα με τις περισσότερες.μια μου γέμισε το μάτι αλλά μιλούσε με έναν ψηλό μάλλον νταβατζης.ξανθια γύρω στα 35-40 ίσως κ παραπάνω με όχι πολύ μακριά μαλλι ωραία βυζια ωραίο σώμα.φορουσε άσπρο μπλε στραπλες όποιος ξέρει ποια είναι ασ ενημερώσει.καθως περπατούσα από μοναστηριού προς κέντρο με σταματάει γκομενάκι πιπινι λίγο πριν το ρεξ και μου λέει να πληρώσω στο ρεξ 15€ και να ανέβουμε μιάμιση ώρα 50ευρω μετά το έριξε στα 40 και ίσως να έπεφτε κι άλλο ίσως επειδή είμαι νέος κ σχετικά καλός.τι σύστημα καινούργιο είναι αυτό να σταματάν περαστικους?αυτη ηταν καπου 18-20-22 μελαχρινή ωραία με καλό σώμα ωραία μάτια μαλλί κότσο.γυφτισα η Βουλγάρα μιλούσε καλά ελληνικά ομως.ετοιμος ήμουν να τη κάνω τη μαλακια φοβήθηκα μη μπω σε κάνα μπάνιο κ φύγει και τη ψάχνω η χύσω γρήγορα κ σηκωθεί να φύγει η μήπως με κλέψει γιατί φάνηκα και ψαρωμένος κι αυτή φαινόταν πονηρή μου ζήτησε να της πάρω κ τσιγαρα.την ξέρετε?πήρα τηλέφωνο παντως.αν καθόταν όντως μια μιάμιση ωρα με ενα 50-60ε σύνολο ξενοδοχείο κι αυτή και 2 εκτονώσεις Μ αυτή την εμφάνιση αξίζει μια δοκιμη
Τελευταία τροποποίηση:
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.194
- Πόντοι
- 3.556
Δε την έκανες όμως την δοκιμή οπότε έχασες την ευκαιρία τώρα αν θες γράψε εδώ η στείλε μου πμ τα τελευταία νούμερα το Κινητού της μήπως είναι κάποια γνωστήΒόλτα στο οne salonika και επειδή ήμουν ποδαρατος γύρω στις 9 βόλτα στη πιάτσα όχι ότι θα γαμουσα έτσι για χάβαλε και ματι.περπατησα τη Γιαννιτσών και αλήθεια σκιαχτηκα με τις περισσότερες.μια μου γέμισε το μάτι αλλά μιλούσε με έναν ψηλό μάλλον νταβατζης.ξανθια γύρω στα 35-40 ίσως κ παραπάνω με όχι πολύ μακριά μαλλι ωραία βυζια ωραίο σώμα.φορουσε άσπρο μπλε στραπλες όποιος ξέρει ποια είναι ασ ενημερώσει.καθως περπατούσα από μοναστηριού προς κέντρο με σταματάει γκομενάκι πιπινι λίγο πριν το ρεξ και μου λέει να πληρώσω στο ρεξ 15€ και να ανέβουμε μιάμιση ώρα 50ευρω μετά το έριξε στα 40 και ίσως να έπεφτε κι άλλο ίσως επειδή είμαι νέος κ σχετικά καλός.τι σύστημα καινούργιο είναι αυτό να σταματάν περαστικους?αυτη ηταν καπου 18-20-22 μελαχρινή ωραία με καλό σώμα ωραία μάτια μαλλί κότσο.γυφτισα η Βουλγάρα μιλούσε καλά ελληνικά ομως.ετοιμος ήμουν να τη κάνω τη μαλακια φοβήθηκα μη μπω σε κάνα μπάνιο κ φύγει και τη ψάχνω η χύσω γρήγορα κ σηκωθεί να φύγει η μήπως με κλέψει γιατί φάνηκα και ψαρωμένος κι αυτή φαινόταν πονηρή μου ζήτησε να της πάρω κ τσιγαρα.την ξέρετε?πήρα τηλέφωνο παντως.αν καθόταν όντως μια μιάμιση ωρα με ενα 50-60ε σύνολο ξενοδοχείο κι αυτή και 2 εκτονώσεις Μ αυτή την εμφάνιση αξίζει μια δοκιμη
Βόλτες από της 22:00 ως της 23:00,γενικά αρκετή κίνηση από κορίτσια,Αλβα την είδα για λίγο,στο πόστο της Σιας μια άλλη ξανθιά με μαλι πιο κάτω από τους ομους.
Σόκο 5 ή 6 στα πόστα τους,Ιουλία το ίδιο,μια όρκα με άλλη μια από την αριστερή μεριά κατεύθυνση δυτικά,Μαρία κριτικά στο πόστο της όπως και η Ντανιέλα αν δεν κάνω λάθος.
Στην διχάλα ακριβώς ένα καστανό γυφτε,μετά ήρθε άλλο ένα ξανθό γυφτε.
Διχάλα στο βάθος 4 ή 5!
Μοναστηρίου είδα ένα αλλά δεν το ξανά είδα!
Άλλη μια με μαύρο σορτσάκι σχετικά κοντά στο πόστο της Ντεζης μιλφ!
Για την Ντεζη πήγα πάλι αλλά δεν την βρήκα!
Ποιος καριολης την έχει σπιτωση πάλι;;;;;;
Πήρα το καινούριο(για μένα,δεν την έχω ξαναδεί)!
Κτηνιατρική 2 ή 3 τραβ,το ένα ήταν μπιμπελό έτσι όπως το είδα,αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά!
Σόκο 5 ή 6 στα πόστα τους,Ιουλία το ίδιο,μια όρκα με άλλη μια από την αριστερή μεριά κατεύθυνση δυτικά,Μαρία κριτικά στο πόστο της όπως και η Ντανιέλα αν δεν κάνω λάθος.
Διχάλα στο βάθος 4 ή 5!
Κτηνιατρική 2 ή 3 τραβ,το ένα ήταν μπιμπελό έτσι όπως το είδα,αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά!
ventoA8
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Για την φάση με τις γύφτισες στο Rex στην στάση ζωγράφου ισχύει. 
Στον Γιαντζίδη μην πάτε γιατί σκαύουν και η ορατότητα είναι μηδενική λίαν επιεικώς.
Η Νταίση Μοντάνα αναγνωρίζεται από το γεγονός ότι έχει τα μαλιά της σε κοτσίδα
(μην ξεχνάμε ότι έχει άκρες και με πεντηκοστιανούς) φοράει συνήθως φόρεμα
βρίσκεται πεζοπόρα στην οδό Γιαννιτσών 105. Στην τελική ρωτήστε την
εάν έχει τσιγάρο με κράκ.

Στον Γιαντζίδη μην πάτε γιατί σκαύουν και η ορατότητα είναι μηδενική λίαν επιεικώς.
Η Νταίση Μοντάνα αναγνωρίζεται από το γεγονός ότι έχει τα μαλιά της σε κοτσίδα
(μην ξεχνάμε ότι έχει άκρες και με πεντηκοστιανούς) φοράει συνήθως φόρεμα
βρίσκεται πεζοπόρα στην οδό Γιαννιτσών 105. Στην τελική ρωτήστε την
εάν έχει τσιγάρο με κράκ.

Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.815
- Πόντοι
- 746
Το καινουργιο....και; Καθαριοτητα...κοινωνικη....σεξ;Βόλτες από της 22:00 ως της 23:00,γενικά αρκετή κίνηση από κορίτσια,Αλβα την είδα για λίγο,στο πόστο της Σιας μια άλλη ξανθιά με μαλι πιο κάτω από τους ομους.
Διχάλα στο βάθος 4 ή 5!
Εκτός απο Γιαννιτσών παίζει και Μοναστηρίου πιάτσα μέχρι και στο REX; Από που αρχίζει η πιάτσα στη μοναστηρίου; Παίζει και αλλού πιάτσα;Βόλτα στο οne salonika και επειδή ήμουν ποδαρατος γύρω στις 9 βόλτα στη πιάτσα όχι ότι θα γαμουσα έτσι για χάβαλε και ματι.περπατησα τη Γιαννιτσών και αλήθεια σκιαχτηκα με τις περισσότερες.μια μου γέμισε το μάτι αλλά μιλούσε με έναν ψηλό μάλλον νταβατζης.ξανθια γύρω στα 35-40 ίσως κ παραπάνω με όχι πολύ μακριά μαλλι ωραία βυζια ωραίο σώμα.φορουσε άσπρο μπλε στραπλες όποιος ξέρει ποια είναι ασ ενημερώσει.καθως περπατούσα από μοναστηριού προς κέντρο με σταματάει γκομενάκι πιπινι λίγο πριν το ρεξ και μου λέει να πληρώσω στο ρεξ 15€ και να ανέβουμε μιάμιση ώρα 50ευρω μετά το έριξε στα 40 και ίσως να έπεφτε κι άλλο ίσως επειδή είμαι νέος κ σχετικά καλός.τι σύστημα καινούργιο είναι αυτό να σταματάν περαστικους?αυτη ηταν καπου 18-20-22 μελαχρινή ωραία με καλό σώμα ωραία μάτια μαλλί κότσο.γυφτισα η Βουλγάρα μιλούσε καλά ελληνικά ομως.ετοιμος ήμουν να τη κάνω τη μαλακια φοβήθηκα μη μπω σε κάνα μπάνιο κ φύγει και τη ψάχνω η χύσω γρήγορα κ σηκωθεί να φύγει η μήπως με κλέψει γιατί φάνηκα και ψαρωμένος κι αυτή φαινόταν πονηρή μου ζήτησε να της πάρω κ τσιγαρα.την ξέρετε?πήρα τηλέφωνο παντως.αν καθόταν όντως μια μιάμιση ωρα με ενα 50-60ε σύνολο ξενοδοχείο κι αυτή και 2 εκτονώσεις Μ αυτή την εμφάνιση αξίζει μια δοκιμη
Έγραψα καινούργιο για μένα!Το καινουργιο....και; Καθαριοτητα...κοινωνικη....σεξ;
Καθαρή,ξέρει να παίζει!
Όσο για το σεχδεν μπόρεσα να βγάλω ολικό συμπέρασμα,με έφαγαν τα κουνούπια!
Αλλά θα την ξανά πάρω και θα ενημερώσω!
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.194
- Πόντοι
- 3.556
Από π το πήρες κανε μία περιγραφή ηλικία κλπ Για το καινούργιο π λεςΈγραψα καινούργιο για μένα!
Καθαρή,ξέρει να παίζει!
Έχω γράψει στον Tiger ,θα ενημερώσω αυτές τις μέρες όταν την ξανά πάρω!Από π το πήρες κανε μία περιγραφή ηλικία κλπ Για το καινούργιο π λες
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 2.556
- Πόντοι
- 446
Χτεσινη τσαρκα γυρω στις 10.....δυο τρανσακια υπηρχαν τερμα κατω κτηνιατρικη οι ταριφες ακατεβατες στα 20 για τους μυστες.....Αλβα στο ποστο οχι φανταχτερη αυτη τη φορα..πηγαινε απεναντι στη Σια με μια φιλη της και συνεχως κανανε πηγαδακι.....δυο μαυρες μονο.....λαμαρινες η γνωστη αγνωστη σταθερα στημενη....στη Χλοης οι δυο χοντρες εκ των οποιων η μια σιγουρα δεν ειναι εγγυος εκτος και αν εχουμε επαναληπτικο αλα Λαμαρινας......Δρακουλας στη καρεκλα μαζι με τη ξανθοβουλγαρα το συμπεθεραριο....η Ντανιελα στο ποστο της με την κολλητη της....διχαλα ο τραβελος μαζι με ενα ακομα νεοφερμενο μαυρομαλικο σεξι που φορτωνοταν αβερτα και δε μπορεσα καν να προσεγγισω...λογικα θα διακοπαρει Θεσσαλονικη και θα βγηκε να κανει αρπαχτες....αλλα ηταν μαγικα ομορφο...προς Θεοδωρου δυο ζαντες στα πλακακια πεσμενες.....αυτα.
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 801
- Πόντοι
- 376
Monadike εισαι μοναδικος...μπραβο σουΧτεσινη τσαρκα γυρω στις 10.....δυο τρανσακια υπηρχαν τερμα κατω κτηνιατρικη οι ταριφες ακατεβατες στα 20 για τους μυστες.....Αλβα στο ποστο οχι φανταχτερη αυτη τη φορα..πηγαινε απεναντι στη Σια με μια φιλη της και συνεχως κανανε πηγαδακι.....δυο μαυρες μονο.....λαμαρινες η γνωστη αγνωστη σταθερα στημενη....στη Χλοης οι δυο χοντρες εκ των οποιων η μια σιγουρα δεν ειναι εγγυος εκτος και αν εχουμε επαναληπτικο αλα Λαμαρινας......Δρακουλας στη καρεκλα μαζι με τη ξανθοβουλγαρα το συμπεθεραριο....η Ντανιελα στο ποστο της με την κολλητη της....διχαλα ο τραβελος μαζι με ενα ακομα νεοφερμενο μαυρομαλικο σεξι που φορτωνοταν αβερτα και δε μπορεσα καν να προσεγγισω...λογικα θα διακοπαρει Θεσσαλονικη και θα βγηκε να κανει αρπαχτες....αλλα ηταν μαγικα ομορφο...προς Θεοδωρου δυο ζαντες στα πλακακια πεσμενες.....αυτα.
Την λένε Μαρία ή Μαριάννα, μελαχρινή και κάνει πιάτσα μετά το Shell με κατεύθυνση δυτικά!Έγραψα καινούργιο για μένα!
Καθαρή,ξέρει να παίζει!
Κατά του αγώνα,για μένα σχετικα καλουτσικη!
Επιτέλους γνώρισα τη νταιζαρα.
Μαζί με την άλλη τη μελαχρινή τη σχιστοματα αλλά επειδή τη Νταίζη δεν την είχα δοκιμάσει είπα να κάνω ένα ακόμα κασκαντεριλικι. Καλή καθαρή περιποιητικη με
καλό κλαρίνο μόνο αυτά τα μη ακουμπάς και μη χαϊδεύεις να μην είχε....δεν ξέρω αν το έχει με όλους αυτό η επειδή ήμασταν πρώτη φορά μαζί. Ας ενημερώσει κάποιος γιατί έπεσε πρόταση για χοτελ αλλά αν είναι έτσι δεν αξιζει
Μαζί με την άλλη τη μελαχρινή τη σχιστοματα αλλά επειδή τη Νταίζη δεν την είχα δοκιμάσει είπα να κάνω ένα ακόμα κασκαντεριλικι. Καλή καθαρή περιποιητικη με
καλό κλαρίνο μόνο αυτά τα μη ακουμπάς και μη χαϊδεύεις να μην είχε....δεν ξέρω αν το έχει με όλους αυτό η επειδή ήμασταν πρώτη φορά μαζί. Ας ενημερώσει κάποιος γιατί έπεσε πρόταση για χοτελ αλλά αν είναι έτσι δεν αξιζει
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.815
- Πόντοι
- 746
Ας πουν οι παλιοτεροι επειδη ειπες καινουργια για σενα. Ειναι αυτη που εκανε παλια πιατσα ακριβως απεναντι απο το Σελ στη γωνια; Η Αθηναια;;Την λένε Μαρία ή Μαριάννα, μελαχρινή και κάνει πιάτσα μετά το Shell με κατεύθυνση δυτικά!
Κατά του αγώνα,για μένα σχετικα καλουτσικη!