Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
272
Πόντοι
21
Με τις παπαριες που γράφονται στο μνμα μην απορείτε γτ δεν γράφω εγώ ο @dewars και κάποιοι αλλοι
Εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σου.
Αλλά ποιος ο λόγος ύπαρξης του νήματος αν δεν γράφουμε,ειδικά εσείς που γνωρίζετε την πιάτσα σαν την τσέπη σας!

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.948
Πόντοι
2.256

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.206
Πόντοι
3.556

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Τι θες να πεις αδερφέ γιατί γράφω κ Εγώ κάπου κάπου
Δεν αναφέρθηκα σε σένα αλλά ούτε σε κάποια άτομα συγκεκριμένα. Αυτοι που διαβάζουν ξέρουν τι εννοώ και ειδικά όλοι οι παλιοτεροι. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ονοματα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Ρίξαμε το επίπεδο. Ξεχάσαμε ότι προέρχεστε από την "Βουλή των Λόρδων":2funny::2funny::2funny:
Μίλησε ο τυπος με τα 10 μνμτα. Βασικα θα ανερεσω αυτό που έγραψα. Πρώτος και καλύτερος ψεύτης παπατζης Αισοπος του νήματος. Κάνε μας την χάρη και μην ασχολείσαι καν.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.948
Πόντοι
2.256

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.281
Πόντοι
6.835
Λοιπον δοκιμασα και Ντανιελα. Δεν θα σταματουσα αν δεν ειχα διαβασει εδω για παρτη της.
Οι περιγραφες σωστες και να προσθεσω οτι τη βρηκα καθαρη και περιποιημενη. Στον αγωνα τωρα το τσιμπουκι καλο αλλα οχι κατι ξεχωριστο. Στο σεξ τιμια πραγματα, γενικα για τα 20 ευρω πιπα γαμησι ειναι καλο deal και πλεον δεν θα ξαναπαρω με παραπανω εκτος φυσικα αν δω το υπερμουνο να πιατσαρει και δεν μπορω να αντισταθω.
Για μενα στη συγκριση Ντανιελα vs Νταιζη κερδιζει με μεγαλη διαφορα η Νταιζη σε ολα τα σημεια.
Οσο για το junkie που αναφερθηκε δεν διαπιστωσα κατι.
Επειδη δεν χορτασα με τη Ντανιελα χτυπησα και μια μαυρουλα μετα, Τζινα μου ειπε νομιζω αραζει λιγο πιο πριν την Χλοης.
25 μου λεει, 20 της λεω ακατεβατα και συμφωνησε φυσικα. Μετρια πραγματα βεβαια εμφανιση συμμετοχη. Εν τω μεταξυ πηγαινα για μια αλλη μαυρουλα με ενα απρο διχτυωτο που μου εκανε κλικ αλλα οταν εκανα την ανστροφη δεν την πετυχα και πηρα αυτη τη Τζινα. Μολις τελειωσα να σου τσουπ η μαυρουλα με το ασπρο. Ενταξει συμβαινουν αυτα στους ηλικιωμενους ,ειχα πιει και κατι μπυρες με δικαιολογησα στον ευατο μου και πηγα για υπνο.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.206
Πόντοι
3.556
Αλλά μείνε στα γελάκια μαζί με τον κολλητό σου. Ένας καλός παπατζης και ψεύτης θέλει και το ακροατήριο του
Την άλλη φορά θύμισε με να σε ρωτήσω π να γελάσω κ π να κάνω like Εγώ ο νέος από σένα τον παλιό
Οταν θες να κατηγορήσεις κάποιον καντο ευθέως κ μη μιλάς γενικά

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Την άλλη φορά θύμισε με να σε ρωτήσω π να γελάσω κ π να κάνω like Εγώ ο νέος από σένα τον παλιό
Οταν θες να κατηγορήσεις κάποιον καντο ευθέως κ μη μιλάς γενικά
Ότι πεις

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
168
Πόντοι
1
Τσακαλια καλησπερα. Αυτη η τανια την ξερει κανεις τι ρολο βαραει? Καλουλικια με τα αρωματακια της και καθαρη.... Αλλα μηπως παιζει τιποτα αλλο? Στη διχαλα αριστερα προς κτελ μπροστα στο γιαχτζιδη

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.556
Πόντοι
446
Τσακαλια καλησπερα. Αυτη η τανια την ξερει κανεις τι ρολο βαραει? Καλουλικια με τα αρωματακια της και καθαρη.... Αλλα μηπως παιζει τιποτα αλλο? Στη διχαλα αριστερα προς κτελ μπροστα στο γιαχτζιδη
Μονο το μερος που κανει πιατσα δηλωνει πολλα....

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
168
Πόντοι
1
Μονο το μερος που κανει πιατσα δηλωνει πολλα....
Συμφωνω αλλα το να πινει καμια ψιλη η καμια δεκαρια ψιλεσ δεν λεει και πολλα. Απλα ειπα μηπως εχουμε κατι παραπανω

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Μίλησε ο τυπος με τα 10 μνμτα. Βασικα θα ανερεσω αυτό που έγραψα. Πρώτος και καλύτερος ψεύτης παπατζης Αισοπος του νήματος. Κάνε μας την χάρη και μην ασχολείσαι καν.

Και μια Κορεάτισσα μια μπιρμπιλομάτισσα μ' έχει πιάσει όμηρο το κακόμοιρο.
:2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.206
Πόντοι
3.556
Κανε μία περιγραφή κ ώρες π βγαίνει γιατί το όνομά δε μου λέει κάτι

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
168
Πόντοι
1
Κανε μία περιγραφή κ ώρες π βγαίνει γιατί το όνομά δε μου λέει κάτι
Μελαχροινο με ωραιο προσωπακι σπαστο μαλλι και καλο κωλαρακι. Φωρουσε τζιν λογω τεχνικων προβληματων οποτε το προγραμμα ειχε μονο κλαρινακι περιποιημενο.... Την ιδρωσε τη φανελα αλλα δεν μυριζε.... Πολυ καθαρη με τα φρου φρου και τα αρωματακια της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom