You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σου.Με τις παπαριες που γράφονται στο μνμα μην απορείτε γτ δεν γράφω εγώ ο @dewars και κάποιοι αλλοι
Αλλά ποιος ο λόγος ύπαρξης του νήματος αν δεν γράφουμε,ειδικά εσείς που γνωρίζετε την πιάτσα σαν την τσέπη σας!
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.948
- Πόντοι
- 2.256
Ο Dewars που εχει χαθει ρε μαγκες; τι εγινε;Με τις παπαριες που γράφονται στο μνμα μην απορείτε γτ δεν γράφω εγώ ο @dewars και κάποιοι αλλοι
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.056
Δεν αναφέρθηκα σε σένα αλλά ούτε σε κάποια άτομα συγκεκριμένα. Αυτοι που διαβάζουν ξέρουν τι εννοώ και ειδικά όλοι οι παλιοτεροι. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ονοματαΤι θες να πεις αδερφέ γιατί γράφω κ Εγώ κάπου κάπου
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.056
Μίλησε ο τυπος με τα 10 μνμτα. Βασικα θα ανερεσω αυτό που έγραψα. Πρώτος και καλύτερος ψεύτης παπατζης Αισοπος του νήματος. Κάνε μας την χάρη και μην ασχολείσαι καν.Ρίξαμε το επίπεδο. Ξεχάσαμε ότι προέρχεστε από την "Βουλή των Λόρδων"![]()
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.056
Αλλά μείνε στα γελάκια μαζί με τον κολλητό σου. Ένας καλός παπατζης και ψεύτης θέλει και το ακροατήριο τουΤι θες να πεις αδερφέ γιατί γράφω κ Εγώ κάπου κάπου
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.948
- Πόντοι
- 2.256
φιλαρακι εχεις θεματα μου φαινεται!Αλλά μείνε στα γελάκια μαζί με τον κολλητό σου. Ένας καλός παπατζης και ψεύτης θέλει και το ακροατήριο του
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.281
- Πόντοι
- 6.835
Λοιπον δοκιμασα και Ντανιελα. Δεν θα σταματουσα αν δεν ειχα διαβασει εδω για παρτη της.
Οι περιγραφες σωστες και να προσθεσω οτι τη βρηκα καθαρη και περιποιημενη. Στον αγωνα τωρα το τσιμπουκι καλο αλλα οχι κατι ξεχωριστο. Στο σεξ τιμια πραγματα, γενικα για τα 20 ευρω πιπα γαμησι ειναι καλο deal και πλεον δεν θα ξαναπαρω με παραπανω εκτος φυσικα αν δω το υπερμουνο να πιατσαρει και δεν μπορω να αντισταθω.
Για μενα στη συγκριση Ντανιελα vs Νταιζη κερδιζει με μεγαλη διαφορα η Νταιζη σε ολα τα σημεια.
Οσο για το junkie που αναφερθηκε δεν διαπιστωσα κατι.
Επειδη δεν χορτασα με τη Ντανιελα χτυπησα και μια μαυρουλα μετα, Τζινα μου ειπε νομιζω αραζει λιγο πιο πριν την Χλοης.
25 μου λεει, 20 της λεω ακατεβατα και συμφωνησε φυσικα. Μετρια πραγματα βεβαια εμφανιση συμμετοχη. Εν τω μεταξυ πηγαινα για μια αλλη μαυρουλα με ενα απρο διχτυωτο που μου εκανε κλικ αλλα οταν εκανα την ανστροφη δεν την πετυχα και πηρα αυτη τη Τζινα. Μολις τελειωσα να σου τσουπ η μαυρουλα με το ασπρο. Ενταξει συμβαινουν αυτα στους ηλικιωμενους ,ειχα πιει και κατι μπυρες με δικαιολογησα στον ευατο μου και πηγα για υπνο.
Οι περιγραφες σωστες και να προσθεσω οτι τη βρηκα καθαρη και περιποιημενη. Στον αγωνα τωρα το τσιμπουκι καλο αλλα οχι κατι ξεχωριστο. Στο σεξ τιμια πραγματα, γενικα για τα 20 ευρω πιπα γαμησι ειναι καλο deal και πλεον δεν θα ξαναπαρω με παραπανω εκτος φυσικα αν δω το υπερμουνο να πιατσαρει και δεν μπορω να αντισταθω.
Για μενα στη συγκριση Ντανιελα vs Νταιζη κερδιζει με μεγαλη διαφορα η Νταιζη σε ολα τα σημεια.
Οσο για το junkie που αναφερθηκε δεν διαπιστωσα κατι.
Επειδη δεν χορτασα με τη Ντανιελα χτυπησα και μια μαυρουλα μετα, Τζινα μου ειπε νομιζω αραζει λιγο πιο πριν την Χλοης.
25 μου λεει, 20 της λεω ακατεβατα και συμφωνησε φυσικα. Μετρια πραγματα βεβαια εμφανιση συμμετοχη. Εν τω μεταξυ πηγαινα για μια αλλη μαυρουλα με ενα απρο διχτυωτο που μου εκανε κλικ αλλα οταν εκανα την ανστροφη δεν την πετυχα και πηρα αυτη τη Τζινα. Μολις τελειωσα να σου τσουπ η μαυρουλα με το ασπρο. Ενταξει συμβαινουν αυτα στους ηλικιωμενους ,ειχα πιει και κατι μπυρες με δικαιολογησα στον ευατο μου και πηγα για υπνο.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.056
Δεν νομίζω. Μια ματιά στα μνμτα του Ventοa8 και θα σου φύγει η απορία.φιλαρακι εχεις θεματα μου φαινεται!
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.206
- Πόντοι
- 3.556
Την άλλη φορά θύμισε με να σε ρωτήσω π να γελάσω κ π να κάνω like Εγώ ο νέος από σένα τον παλιόΑλλά μείνε στα γελάκια μαζί με τον κολλητό σου. Ένας καλός παπατζης και ψεύτης θέλει και το ακροατήριο του
Οταν θες να κατηγορήσεις κάποιον καντο ευθέως κ μη μιλάς γενικά
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.056
Ότι πειςΤην άλλη φορά θύμισε με να σε ρωτήσω π να γελάσω κ π να κάνω like Εγώ ο νέος από σένα τον παλιό
Οταν θες να κατηγορήσεις κάποιον καντο ευθέως κ μη μιλάς γενικά
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 2.556
- Πόντοι
- 446
Μονο το μερος που κανει πιατσα δηλωνει πολλα....Τσακαλια καλησπερα. Αυτη η τανια την ξερει κανεις τι ρολο βαραει? Καλουλικια με τα αρωματακια της και καθαρη.... Αλλα μηπως παιζει τιποτα αλλο? Στη διχαλα αριστερα προς κτελ μπροστα στο γιαχτζιδη
Συμφωνω αλλα το να πινει καμια ψιλη η καμια δεκαρια ψιλεσ δεν λεει και πολλα. Απλα ειπα μηπως εχουμε κατι παραπανωΜονο το μερος που κανει πιατσα δηλωνει πολλα....
ventoA8
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Μίλησε ο τυπος με τα 10 μνμτα. Βασικα θα ανερεσω αυτό που έγραψα. Πρώτος και καλύτερος ψεύτης παπατζης Αισοπος του νήματος. Κάνε μας την χάρη και μην ασχολείσαι καν.
Και μια Κορεάτισσα μια μπιρμπιλομάτισσα μ' έχει πιάσει όμηρο το κακόμοιρο.

Τελευταία τροποποίηση:
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.206
- Πόντοι
- 3.556
Κανε μία περιγραφή κ ώρες π βγαίνει γιατί το όνομά δε μου λέει κάτιΤσακαλια καλησπερα. Αυτη η τανια την ξερει κανεις τι ρολο βαραει? Καλουλικια με τα αρωματακια της και καθαρη.... Αλλα μηπως παιζει τιποτα αλλο? Στη διχαλα αριστερα προς κτελ μπροστα στο γιαχτζιδη
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.056
Και μια Κορεάτισσα μια μπιρμπιλομάτισσα μ' έχει πιάσει όμηρο το κακόμοιρο.
![]()
IQ ραδικιουΚαι μια Κορεάτισσα μια μπιρμπιλομάτισσα μ' έχει πιάσει όμηρο το κακόμοιρο.
![]()
Μελαχροινο με ωραιο προσωπακι σπαστο μαλλι και καλο κωλαρακι. Φωρουσε τζιν λογω τεχνικων προβληματων οποτε το προγραμμα ειχε μονο κλαρινακι περιποιημενο.... Την ιδρωσε τη φανελα αλλα δεν μυριζε.... Πολυ καθαρη με τα φρου φρου και τα αρωματακια τηςΚανε μία περιγραφή κ ώρες π βγαίνει γιατί το όνομά δε μου λέει κάτι