Καλησπέρα, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Λοιπόν σήμερα 22:00 το βράδυ βόλτα στην Γιαννιτσών. Πρώτη φορά που βλέπω τόσο όμορφα μωρά εκεί... ( Συνήθως κάτι γριές μαύρες και κάτι 50+ για τον πτσο εντελώς...). Πετυχαίνω λίγο πιο μοναχη μια μελαχρινή ψηλη (απ' ότι κατάλαβα αυτή ήταν η αλβα) και την πιάνω για να ρωτήσω τιμή, μου λέει 30. Α όχι της λέω. Πόσα έχεις μου λέει; 20 της απαντάω. Τεσπα δέχτηκε πάμε στο πάρκινγκ μου λέει. Πάμε εκεί της δίνω τα λεφτά στο χέρι, περνάει Καποτα κανονικά και αρχίζει με το χέρι. Εντωμεταξυ θα μου έκανε κανονική πίπα και σεξ απλά επειδή υπηραν λίγο πιο πέρα κρυμμένες κάτι νεαρά κορίτσια που προσπαθούσαν να κρυοκοιταξουν και συνέχιζε και το χέρι για να έχει τον έλεγχο να βλέπει αν ερχόταν κάνεις. Δεν μπόρεσα να τελειώσω με τίποτα, ήταν ότι πιο άβολο έχω κάνει στην ζωή μου. Η άλλη απλά μου τον έπαιζε και οι άλλες κρυφοκοιταοσαν όπως σας είπα. Επαναλαμβάνω ήταν νεαρά κορίτσια...για όνομα...! Τους βάζει μια τσιριδα η αλβα και έτρεξαν. Εμένα όμως από την αμηχανία μου και όλο το σκηνικό δεν μου ερχόταν να τελειώσω με τίποτα. Τεσπα της λέω άστο μετά από κάνα 10 λεπτο, δεν παίζει να τελειώσω και φύγαμε. Συμπέρασμα. Ρε κορόιδα, τι πάτε κι τις καλό μαθαίνετε με 20-30-40!??? Πάτε καλά? Και πάλι καλά που μου το κατέβασε στα 20 επειδή με είδε νέο και κάπως ομορφουλη( χωρις να θέλω να παινευτω) διότι απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχουν αρκετοί από εσάς που είστε για τον π**Τσο και άρα σου λέει από το να πάω με κάποιον που δεν μου αρέσει, καλύτερα με έναν πιο εμφανίσιμο και νεαρό. Παρόλα αυτά και πάλι ξαναλέω και τα 20 είναι πολλά! Στην Αθήνα στο μετάξι με 10 και γαμας κανονικά πολύ αξιόλογες κοπέλες και μέσα σε "σπιτακια" και όχι στους δρόμους, στα πάρκινγκ και όπου να ναι. Σοβαρευτείτε όλοι σας! Η πιάτσα Μαξ 5 € έπρεπε να ήταν. Θα μου πεις, 'τι μας κράζεις όλους μας ενώ πηγές και το έκανες από μόνος σου και ζητάς τα ρέστα από μας'. Εγώ το έκανα μια φορά και δεν παίζει να το ξανακάνω. Το έκανα επειδή απ' ότι διάβαζα εδώ στα σχόλια που γράφετε οι περισσότεροι " έξυπνοι", θα ήταν κάτι που θα είχε κάπως φάση ρε παιδί μου. Αυτό ούτε φάση δεν είχε ούτε τίποτα. Οι μόνοι κερδισμένοι μέχρι σε έναν βαθμό, μικρο όχι παραπάνω, είστε εσείς που έχετε αυτοκίνητο. Αλλά και αυτοκίνητο να έχεις, να πηγαίνεις σε τέτοια μέρη που και πάλι μπορεί να σε δει ο οποιοσδήποτε, δεν αξίζει. Μερικοί από εσας πάλι μπορεί να μου πείτε "ρε φτωχαδακι, πάνε στο μπουρδέλο, τι κάθεσαι και κλεγεσαι σε εμάς". Πρώτον, δεν είμαι φτωχαδακι. Όπως είπα πιο πριν το έκανα μόνο και μόνο για την φάση επειδή όπως έγραψα παραπάνω, διαβάζοντας σχόλια λέω, 'εδω είμαστε'. Δυστυχώς έπεσα έξω και δεν παίζει να το ξανακάνω. Επίσης ξαναλέω! Στην Αθήνα μετάξι βρίσκεις και γαμας πολύ καλύτερες με 10 και μέσα σε έναν χώρο και όχι στα χωράφια... Σας τα λέω όλα αυτά ελπίζοντας να σας ξυπνήσω και ο καθένας με τον δικό του τρόπο από την στιγμή που θα διαβάσει όλο το μήνυμά μου, να βάλει μυαλό και αν γίνεται να μην ξανάπαει μέχρι αυτές οι κάμπιες εκεί πέρα να κατεβασουν τις τιμές, όχι απλά στο 10ρικο, στο 5€!. Το τονίζω αυτό! Μην σας παρασέρνει ο πειρασμός για ένα γαμιση. Σίγουρα έχετε λεφτουδακια να πάτε σε μπουρδέλο, εφόσον μαθαίνω ότι πάτε και δίνεται 30 και 40 για γαμισι μέσα στα χωράφια, στα σκουπίδια και στα συντρίμμια...
Ελπίζω αυτό σε αρκετούς να γίνει μάθημα όπως έγινε και σε εμένα σήμερα μόλις!