Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
Ετσι ισχυριζονταν...και ηλικιακα εβγαινε...και να μην ηταν θυμαμαι μια δυο σεζον ειχε ωραια καυλα ο δρομος...ολο και καποιος παλιος θα θυμαται
Ασε τη ισχυριζοταν οσο ειμαι αστροναυτης αλλο τοσο ηταν κι αυτη φοιτητρια τελος στη Γιαννιτσων καποτε εβρισκες μουνια καλητερα απο εσκορτ αλλα αυτο πριν καμμια 15ετια και βαλε

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.257
Πόντοι
746
Καλησπέρα, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Λοιπόν σήμερα 22:00 το βράδυ βόλτα στην Γιαννιτσών. Πρώτη φορά που βλέπω τόσο όμορφα μωρά εκεί... ( Συνήθως κάτι γριές μαύρες και κάτι 50+ για τον πτσο εντελώς...). Πετυχαίνω λίγο πιο μοναχη μια μελαχρινή ψηλη (απ' ότι κατάλαβα αυτή ήταν η αλβα) και την πιάνω για να ρωτήσω τιμή, μου λέει 30. Α όχι της λέω. Πόσα έχεις μου λέει; 20 της απαντάω. Τεσπα δέχτηκε πάμε στο πάρκινγκ μου λέει. Πάμε εκεί της δίνω τα λεφτά στο χέρι, περνάει Καποτα κανονικά και αρχίζει με το χέρι. Εντωμεταξυ θα μου έκανε κανονική πίπα και σεξ απλά επειδή υπηραν λίγο πιο πέρα κρυμμένες κάτι νεαρά κορίτσια που προσπαθούσαν να κρυοκοιταξουν και συνέχιζε και το χέρι για να έχει τον έλεγχο να βλέπει αν ερχόταν κάνεις. Δεν μπόρεσα να τελειώσω με τίποτα, ήταν ότι πιο άβολο έχω κάνει στην ζωή μου. Η άλλη απλά μου τον έπαιζε και οι άλλες κρυφοκοιταοσαν όπως σας είπα. Επαναλαμβάνω ήταν νεαρά κορίτσια...για όνομα...! Τους βάζει μια τσιριδα η αλβα και έτρεξαν. Εμένα όμως από την αμηχανία μου και όλο το σκηνικό δεν μου ερχόταν να τελειώσω με τίποτα. Τεσπα της λέω άστο μετά από κάνα 10 λεπτο, δεν παίζει να τελειώσω και φύγαμε. Συμπέρασμα. Ρε κορόιδα, τι πάτε κι τις καλό μαθαίνετε με 20-30-40!??? Πάτε καλά? Και πάλι καλά που μου το κατέβασε στα 20 επειδή με είδε νέο και κάπως ομορφουλη( χωρις να θέλω να παινευτω) διότι απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχουν αρκετοί από εσάς που είστε για τον π**Τσο και άρα σου λέει από το να πάω με κάποιον που δεν μου αρέσει, καλύτερα με έναν πιο εμφανίσιμο και νεαρό. Παρόλα αυτά και πάλι ξαναλέω και τα 20 είναι πολλά! Στην Αθήνα στο μετάξι με 10 και γαμας κανονικά πολύ αξιόλογες κοπέλες και μέσα σε "σπιτακια" και όχι στους δρόμους, στα πάρκινγκ και όπου να ναι. Σοβαρευτείτε όλοι σας! Η πιάτσα Μαξ 5 € έπρεπε να ήταν. Θα μου πεις, 'τι μας κράζεις όλους μας ενώ πηγές και το έκανες από μόνος σου και ζητάς τα ρέστα από μας'. Εγώ το έκανα μια φορά και δεν παίζει να το ξανακάνω. Το έκανα επειδή απ' ότι διάβαζα εδώ στα σχόλια που γράφετε οι περισσότεροι " έξυπνοι", θα ήταν κάτι που θα είχε κάπως φάση ρε παιδί μου. Αυτό ούτε φάση δεν είχε ούτε τίποτα. Οι μόνοι κερδισμένοι μέχρι σε έναν βαθμό, μικρο όχι παραπάνω, είστε εσείς που έχετε αυτοκίνητο. Αλλά και αυτοκίνητο να έχεις, να πηγαίνεις σε τέτοια μέρη που και πάλι μπορεί να σε δει ο οποιοσδήποτε, δεν αξίζει. Μερικοί από εσας πάλι μπορεί να μου πείτε "ρε φτωχαδακι, πάνε στο μπουρδέλο, τι κάθεσαι και κλεγεσαι σε εμάς". Πρώτον, δεν είμαι φτωχαδακι. Όπως είπα πιο πριν το έκανα μόνο και μόνο για την φάση επειδή όπως έγραψα παραπάνω, διαβάζοντας σχόλια λέω, 'εδω είμαστε'. Δυστυχώς έπεσα έξω και δεν παίζει να το ξανακάνω. Επίσης ξαναλέω! Στην Αθήνα μετάξι βρίσκεις και γαμας πολύ καλύτερες με 10 και μέσα σε έναν χώρο και όχι στα χωράφια... Σας τα λέω όλα αυτά ελπίζοντας να σας ξυπνήσω και ο καθένας με τον δικό του τρόπο από την στιγμή που θα διαβάσει όλο το μήνυμά μου, να βάλει μυαλό και αν γίνεται να μην ξανάπαει μέχρι αυτές οι κάμπιες εκεί πέρα να κατεβασουν τις τιμές, όχι απλά στο 10ρικο, στο 5€!. Το τονίζω αυτό! Μην σας παρασέρνει ο πειρασμός για ένα γαμιση. Σίγουρα έχετε λεφτουδακια να πάτε σε μπουρδέλο, εφόσον μαθαίνω ότι πάτε και δίνεται 30 και 40 για γαμισι μέσα στα χωράφια, στα σκουπίδια και στα συντρίμμια...
Ελπίζω αυτό σε αρκετούς να γίνει μάθημα όπως έγινε και σε εμένα σήμερα μόλις!
ετσι ρε φιλε,η Αθηνα ειναι πολυ μπροστα.Δινεις 30 και παινουν μεσα 2 γυναικες,εδω πολλες το ξεκινανε στα 40 (για σπιτακια εννοω)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
ετσι ρε φιλε,η Αθηνα ειναι πολυ μπροστα.Δινεις 30 και παινουν μεσα 2 γυναικες,εδω πολλες το ξεκινανε στα 40 (για σπιτακια εννοω)
Η Αθηνα ειναι οντως πολυ μπροστα στη βρωμια εχεις δικιο

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.277
Πόντοι
6.835
Χτες βραδυ πέρασμα κοντα στη διχαλα πετυχα επιτελους την Ντεζυ δηλ τυχαια επεσα πανω της αφου δεν την ηξερα, απλα μου γυαλισε και την πηρα για πιπα σεξ. Η κοπελα ομως ειναι αστερι απο τα καλυτερα τσιμπουκια στην πιατσα και δεν βιαζεται σαν κατι αλλες ξεπετες. Εμφανιση μια χαρα θα ελεγα, τωρα που την εμαθα θα την ψαχνω. Πριν απο μερες ειχα παρει παλι στη διχαλα ενα ξανθο αδυνατο συμπαθητικο αλλα απο αποδοση πολυ μετριο. Την πηρα μονο για πιπα και ενω δεν ειχα χυσει στο 5λεπτο μου λεει ο χρονος τελειωσε. Εκατσε λιγο παραπανω αλλα ειχα ηδη ξενερωσει. Περασα μετα απο Μοναστηριου μετα την Κωλεττη και πηρα μια μικρη μελαχρινη δεν θυμαμαι ονομα. Λιγο πιο καλη αυτη αν και στην πιπα δεν το ειχε.
Διαβαζω που γραφεται πολλοι για την Ντανιελα οτι κανει καλο τσιμπουκι που την πετυχαινουμε αυτη και πως την αναγνωριζουμε?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.170
Πόντοι
3.556
Χτες βραδυ πέρασμα κοντα στη διχαλα πετυχα επιτελους την Ντεζυ δηλ τυχαια επεσα πανω της αφου δεν την ηξερα, απλα μου γυαλισε και την πηρα για πιπα σεξ. Η κοπελα ομως ειναι αστερι απο τα καλυτερα τσιμπουκια στην πιατσα και δεν βιαζεται σαν κατι αλλες ξεπετες. Εμφανιση μια χαρα θα ελεγα, τωρα που την εμαθα θα την ψαχνω. Πριν απο μερες ειχα παρει παλι στη διχαλα ενα ξανθο αδυνατο συμπαθητικο αλλα απο αποδοση πολυ μετριο. Την πηρα μονο για πιπα και ενω δεν ειχα χυσει στο 5λεπτο μου λεει ο χρονος τελειωσε. Εκατσε λιγο παραπανω αλλα ειχα ηδη ξενερωσει. Περασα μετα απο Μοναστηριου μετα την Κωλεττη και πηρα μια μικρη μελαχρινη δεν θυμαμαι ονομα. Λιγο πιο καλη αυτη αν και στην πιπα δεν το ειχε.
Διαβαζω που γραφεται πολλοι για την Ντανιελα οτι κανει καλο τσιμπουκι που την πετυχαινουμε αυτη και πως την αναγνωριζουμε?
Στη διχάλα εδώ κ μέρες εμφανίζεται αγοράκι ξανθό με εξτενσιον θέλω να ελπίζω ότι δε πήρες αυτό
Η Ντανιέλα είναι απέναντί από την Ντάιζη 50 μετρά πιο πέρα δηλαδή προς one μόνιμα καθιστή
Πρόσεξε όμως είναι λίγο γεμάτη με Βύζαρες είναι κ άλλη μία μαζί της γιαυτό στο είπα

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Την Ντανιέλα θα την πετύχεις Ηλέκτρας Αποστόλου με Γιαννιτσών, στο Coffeeville μπροστά. Είναι μελαχρινή, λίγο γεματούλα με μεγάλα βυζιά. Καλή περίπτωση είναι.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.550
Πόντοι
446
Στη διχάλα εδώ κ μέρες εμφανίζεται αγοράκι ξανθό με εξτενσιον θέλω να ελπίζω ότι δε πήρες αυτό
Η Ντανιέλα είναι απέναντί από την Ντάιζη 50 μετρά πιο πέρα δηλαδή προς one μόνιμα καθιστή
Πρόσεξε όμως είναι λίγο γεμάτη με Βύζαρες είναι κ άλλη μία μαζί της γιαυτό στο είπα
Αυτο σκεφτηκα αλλα απεναντι ειναι ακομα ενα τζανκι μερικες φορες..ελπιζω εκεινο να πηρε

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.246
Πόντοι
7.095
Ασε τη ισχυριζοταν οσο ειμαι αστροναυτης αλλο τοσο ηταν κι αυτη φοιτητρια τελος στη Γιαννιτσων καποτε εβρισκες μουνια καλητερα απο εσκορτ αλλα αυτο πριν καμμια 15ετια και βαλε
Εγώ είμαι αστροναύτης

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.809
Πόντοι
746
Επισκεψη μετα απο πολυ καιρο στην πολη λογω καποιας υποχρεωσης. Απο νωρις η μεγαλη μου αγαπη παραδιπλα απο το φορ ολ. Ελαμπε!!!! Ιουλια κ κ δυο τρεις παρακατω που δεν...Μετα εμφανιστηκε Αλβα -Μαρια- Στιλο -μαυρουκες -Σονια- η μαμα της-κ καποιες αλλες που δεν γνωριζα. Τελικα...συστηθηκα...με Ντανιελα. Καβαντζα στο βαθος μεσα στο χωραφακι. Ευδιαθετη κοινωνικη. Πιπα με ωραιο ρυθμο κ βαθια. Προς το τελος μικρη αισθηση δοντιου. Στησιμο κ αποκαλυφθηκε ο τουρλωτος κωλος. Τον χαιδευα οπως κ τα στηθια της με ευχαριστηση. Καλη αισθηση κ το γατακι της. Μικρα βογγητα. Καμια πιεση με τον χρονο. Παραβολο 20. Αυτα παιδες

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.277
Πόντοι
6.835
Εσυ λες ένα ξανθο με πεταχτά αυτια σαν ανάποδο γαμωτο. Εινσι αγοράκι? Αν το έπαιρνα πιστεύω θα το καταλαβαίνα. Εγώ πήρα ένα άλλο ξανθό αδύνατο κοριτσάκι συμπαθητικό αλλά μέχρι εκεί.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.170
Πόντοι
3.556
Εσυ λες ένα ξανθο με πεταχτά αυτια σαν ανάποδο γαμωτο. Εινσι αγοράκι? Αν το έπαιρνα πιστεύω θα το καταλαβαίνα. Εγώ πήρα ένα άλλο ξανθό αδύνατο κοριτσάκι συμπαθητικό αλλά μέχρι εκεί.
Ναι αυτό λέω σαν πιθήκακι είναι τα αυτιά του
Για να λες ως εκεί αρά δεν άξιζε αυτή π πήρες

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
272
Πόντοι
21
Μετά από πολύ καιρό,βόλταρα και εγώ.
Προς δυτικά,ένα τραβ στο Shell,αν δεν κάνω λάθος η αλβα με μπλε σορτσάκι η Σία με ένα λαχανι μίνι ,μια σοκολάτα στα από εδώ και εκεί.
Μια ξανθιά φαινόταν καλό κομμάτι καμία διακόσια μέτρα πριν το πόστο της Νταίζης μιλφ,κριτικά Μαρία με είπε,,Ντανιέλα στο πόστο της, Μοναστηρίου δεν είδα κάτι.
Πήρα την κριτικά!
Από τις 21:30 ως 22:10 βόλτες ,φίδια πράγματα!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
272
Πόντοι
21
Προς δυτικά,ένα τραβ στο Shell,αν δεν κάνω λάθος η αλβα με μπλε σορτσάκι η Σία με ένα λαχανι μίνι ,μια σοκολάτα στα από εδώ και εκεί.
Μια ξανθιά φαινόταν καλό κομμάτι καμία διακόσια μέτρα πριν το πόστο της Νταίζης μιλφ,κριτικά Μαρία με είπε,,Ντανιέλα στο πόστο της, Μοναστηρίου δεν είδα κάτι.
Πήρα την κριτικά!
Σορυ η κριτικά Μαρία που είπα ήταν σχετικά δίπλα στην Ντανιέλα,η ξανθιά άλλο άτομο!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.809
Πόντοι
746

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
877
Πόντοι
81
Πήρα την κριτικά!
Προσυπογράφω ότι είπες για την χθεσινή βόλτα,Σια ήταν για κάρφωμα αλλά δεν πήρα…Για Νταίζη πήγα αλλά δεν ….

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0
aspri.jpg

Αν πάς στην Νταίζη μην ξεχάσεις να φέρεις μάζι σου και κανένα "δώρο"

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.543
Πόντοι
446
aspri.jpg

Αν πάς στην Νταίζη μην ξεχάσεις να φέρεις μάζι σου και κανένα "δώρο"
Έχω να περάσω κάνα χρόνο από πιάτσα, αλλά με την Νταίζη είχα περάσει πολλές ώρες μαζί της, δεν μου έδωσε ποτέ τέτοιο δικαίωμα. Δεν γνωρίζω για τον τελευταίο καιρό αν ξεκινησε ουσίες, και μου φαίνεται κάπως παράξενο αυτό που αναφέρεις.

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Έχω να περάσω κάνα χρόνο από πιάτσα, αλλά με την Νταίζη είχα περάσει πολλές ώρες μαζί της, δεν μου έδωσε ποτέ τέτοιο δικαίωμα. Δεν γνωρίζω για τον τελευταίο καιρό αν ξεκινησε ουσίες, και μου φαίνεται κάπως παράξενο αυτό που αναφέρεις.
Απλά μην κάνεις κανένα τσιγάρο από αυτά που έχει μαζί της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom