Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 91.085
- Πόντοι
- 12.056
εχω μια απορια.
γιατι οσοι ειναι απο τα Λιοσια δεν προφερουν το δευτερο γιωτα,
λενε δηλαδη "Λιοσα"?
Ετσι μιλαμε ολοι εμεις απο εδω πανω...Λιοσα...Χασα κλπ κλπ
εχω μια απορια.
γιατι οσοι ειναι απο τα Λιοσια δεν προφερουν το δευτερο γιωτα,
λενε δηλαδη "Λιοσα"?
Το Μενιδι ανηκει στην Νομαρχια Ανατολικης Αττικης και ειναι ο μεγαλυτερος δημος της.
Λογω της εγκαταστασης των Ρωσων ο Πληθυσμος εκτινακτηκε σε 100.000 +
Το Περιστερι ανηκει στην Νομ Αθηνας ειναι πραγματι 4ος δημος.Εκτινακτηκε στις 10ετιες '50,'60 απο εσωτερικους μεταναστες απο την Πελοποννησο κυρια.
δεν σε καταλαβαίνω...
στο Μενιδι κυκλοφορούν τα πιο ακριβά αυτοκίνητα και οι πιο όμορφες γυναίκες.
δεν κυκλοφορούν μπάτσοι και πουστράκια.
και γενικά είναι όλα ειλικρινή και ξεκάθαρα: ότι βλέπεις αυτό είναι.
Στα μέρη σου έχεις καλύτερη ποιότητα? Στο γειτονά σου λες καλημέρα, έστω και στα ρώσικα?

αλλα οντως προ καιρου που ειχα πετυχει ενα μωρο μου ειχε κανει προταση να παμε στο κοντεινερ που της ειχε παραχωρησει το κρατος

[size=12pt]ειναι αδελοφηποιημενος δημος με το σταλινγκγκραντ(αγια πετρουπουλη)[/size]
στο μενιδι κυκλοφορουν οι περισσοτεροι καγκουρς στην αθηνα και τα περισσοτερα σμαρτ και 106(κλεμμενα)![]()
Η (σημερινή) Αγία Πετρούπολη δε λεγόταν παλιά Στάλινγκραντ. Λεγόταν ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤ. Το ίδιο (Αγ. Πετρούπολη) λεγόταν και πριν από το 1917.
Και το Σταλινγκραντ (που το ξέρουμε από τις ιστορίες του 1942) δε λέγεται πια σήμερα Σταλινγκραντ.
Οι πληροφορίες σου είναι μάλλον μπερδεμένες....
Μάλλον το ίδιο ισχύει και για την αδελφοποίηση των δήμων.
παιδες συναθλητες, οντως στο μενιδι ( ανω λιοσια), παιζουν διαφορα. Δεν εχω παρατηρησει κατι για ρωσακια στην περιοχη παροτι υπαρχουν πολλα, αλλα μου εχουν κατσει καλες περιπτωσεις με πανεμορφα τσιγγανοπουλα. στην περιοχη υπαρχει η συμβιωση αφιγγανων και ρωοοποντιων αλλα δεν εχω παρατηρησει να παιζει κατι απο πλευρας ρωσωποντιων. θα ειναι πολυ κλειστο κυκλωμα.
οσο αφορα για τα κοντεινερς αυτα αρχιζουν σιγα σιγα και τα ξυλωνουν απο την περιοχη, αλλα οντως προ καιρου που ειχα πετυχει ενα μωρο μου ειχε κανει προταση να παμε στο κοντεινερ που της ειχε παραχωρησει το κρατος επειτα απο το μεγαλο σεισμο. φυσικα αρνηθηκα καθωτι δεν ξερω τι παιζει εκει και επισκευτικαμε τελικα το δασιλιο κοντα στην μονη στην φυλης ψηλα. παντος η περιοχη εχει κινητικοτητα και σιγουρα αναπτυξει στον τομεα αυτον.
αντε να ξεκινηση η αποκεντρωση σιγα σιγα....
Και για πες για τα τσιγγανοπουλα??? Ακρως ενδιαφερον ακουγεται... Για πες περισσοτερες πληροφοριες...
Εκει στα λεωφορεια λες η αλλου?
οχι μονο!!! αλλα εκει πλησιαζονται πιο ευκολα και πιανεις συζητηση και ολα τα αλλα ερχοντε οπως καταλαβαινεις.στο ατλαντικ παιζουνε?καλα ρε εξω απο σουπερμαρκετ παιζουνε μονο?
Και το Σταλινγκραντ (που το ξέρουμε από τις ιστορίες του 1942) δε λέγεται πια σήμερα Σταλινγκραντ.
Το Σταλινγκραντ που έγινε γνωστό από τη μάχη το 1942 , καταστράφηκε τότε.
Τα μπάζα του υπάρχουν ακόμη εκεί και είναι επικίνδυνη περιοχή , επειδή οι γερμανικές βόμβες και νάρκες είναι ... αξιόπιστες (υπηρξε νεκρός και το 2006).
H νέα πόλη , χτίσθηκε δίπλα στην παλιά και λέγεται Βολγογκραντ.