Νέα

Πουτάνες στο Μενίδι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
340
Πόντοι
26
Επανεμφανιση Λιας η οποια μαλλον δεν εηαναφιστηκε ποτε απλα εγινε πιο δυσκολη να τη βρεις.Αν κ φανηκε να επαναλειτουργει το προφιλ της τελικα εκλεισε και εχει αλλο χωρις το ονομα της.Τα υπολοιπα οπως τα ξερετε με τη διαφορα οτι τωρα εχει και ανεση.

Βερονικα.Για Μενιδι-Λιοσια,δουλευει εντος Αθηνων αλλα μου μιλησε και συμφωνησε να δουλεψει Μενιδι και Λιοσια,εμαθε τι επαιζε και τι παιζει στις περιοχες μας,ενδιαφερεται. Πατε οπου θελετε η κανονιζετε γ κι ερχεται,δε κολωνει.Προσεχει σε ολα,προφυλακτικα μπανια κτλ,πεντακαθαρη,αψεγαδιαστη,προσεκτικη.Εξαιρετικος χαρακτηρας και εμφανισαρα.Μου μιλησε περι δουλειας κτλ,κοστολογει 50 την ωρα κ 30 τη φορα νομιζω,τηλεφωνο εχω,επετρεψε να σας το δινω ελευθερα
Ένα τηλέφωνο παρακαλώ

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
340
Πόντοι
26
Κ οι δυο πλεον σκαρτες
Ααα οκ.... Πάντως μου έχουν πει ότι βγαίνουν στην Καραμανλή ψηλά το βράδυ και κάνουν πιάτσα κάτι τυπισες επίσης μου είχαν πει ότι κοντά στο Δημαρχείο του Μενιδίου υπήρχε μπουρδέλο δεν έχω δει τίποτα απλά το αναφέρω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.178
Πόντοι
2.906
Δηλαδή;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τηλέφωνο;
Αναξιοπιστες ψευτρες που δε τηρουν τους λογους τους κ ζητουν εξυπναδες
Ααα οκ.... Πάντως μου έχουν πει ότι βγαίνουν στην Καραμανλή ψηλά το βράδυ και κάνουν πιάτσα κάτι τυπισες επίσης μου είχαν πει ότι κοντά στο Δημαρχείο του Μενιδίου υπήρχε μπουρδέλο δεν έχω δει τίποτα απλά το αναφέρω
Μπουρδελο που?Σπιτι που γαμιοντουσαν παρανομα?Καραμανλη σε ποιο υψος κ τι ωρα?Ενδιαφερον,να το ψαξουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom