Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευκολάκι. ΔΗΚΚΙ λεγόταν το κόμμα που δημιούργησε ο Δημήτρης Τσοβόλας όταν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ.
Το 1971 διάβαζα Μπλέκ ... δραχμές 15 ...
![]()
![]()
Αναγκάστηκα να το ψάξω. Δεν το θυμάμαι καθόλου, αν και λόγω ηλικίας θα πρέπει να το πρόλαβα. Το εξαφάνισε η κόκα κόλα. Θα πρέπει να είχε υποδεέστερη γεύση.
Τέλη των 60's κυκλοφόρησε για λίγα χρόνια μέχρι που κυριάρχησε η Coca Cola και ήρθε και η Pepsi στην αγορά.Αναγκάστηκα να το ψάξω. Δεν το θυμάμαι καθόλου, αν και λόγω ηλικίας θα πρέπει να το πρόλαβα. Το εξαφάνισε η κόκα κόλα. Θα πρέπει να είχε υποδεέστερη γεύση.
Το 1971 το Μπλεκ έκανε 2 δραχμές, και όχι 15Το 1971 διάβαζα Μπλέκ ... δραχμές 15 ...
![]()
![]()
Σωστα,10 δρχ κόστιζαν οι 4τροχοι που ήταν αρκετά τσουχτερή τιμή τότε!Το 1971 το Μπλεκ έκανε 2 δραχμές, και όχι 15
φαναρι πρόλαβα στο χωριό,μικρό ήρωα οχι και ΚΟΔΗΣΟ θυμαμαι που το ελεγαν οι μεγαλύτεροιΓια να δούμε πόσο παλιός είσαι.
1. Τι είναι αυτό;
![]()
2. Πώς λεγόταν ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αυτού του περιοδικού;
![]()
3. Τι είναι το παρακάτω σήμα;
![]()
Βάλε κι εσύ τα δικά σου...
Το 1971 το Μπλεκ έκανε 2 δραχμές, και όχι 15
Ούτε καν θυμάμαι πόσο είχε τότε.
Επίσης θυμάμαι που αγοράζαμε από το περίπτερο κάτι σοκολάτες με κάρτες Μίκυ Μάους μέσα.
Πως λεγόντουσαν ?
![]()
www.greekcomics.gr
Πρόλαβα κι ένα άλλο που το λέγαν Μπυράλ και μου άρεσε. Νόμιζα ότι είχε εκλείψει, αλλά η βικιπαίδεια λέει ότι κυκλοφορεί ακόμα, αν και περιορισμένα:Τέλη των 60's κυκλοφόρησε για λίγα χρόνια μέχρι που κυριάρχησε η Coca Cola και ήρθε και η Pepsi στην αγορά.
Εγώ ακόμα νοσταλγώ την γεύση του, έχω φυλαγμένα και καπάκια από τότε.
Kαι στο διαλειμμα στους σινεμαδες επεφτε η διαφημηση:"ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ, για να πιειτε ΤΑΜ-ΤΑΜ".
![]()
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕΛΟ - ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΝΤΙΣΝΕΫ [ (ΤΡΟΦΙΜΑ) ]
MEΛO, μικρή σοκολάτα γάλακτος, τέλη δεκ.70-αρχές δεκ.80. Με κάθε σοκολάτα δώρο μια αριθμημένη κάρτα από χαρτόνι με τους ήρωες του Ντίσνεϋ. Όλοι οι γνωστοί και άγνωστοι κινηματογραφικοί ήρωες αλλά και αυτοί των κόμικς π.χ. οι (Μουργό)Λύκοι και ο Γκαστόνε. Τουλάχιστον 164 κάρτες κυκλοφορούσαν σύμφω...www.greekcomics.gr