Νέα

Πόσες φορές το χρόνο γαμάτε από τον κώλο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα hyena
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
208
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
όσες δοθεί η ευκαιρία και μας τον τουρλωσουν και φυσικά μας τον δώσουν...
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.641
Κριτικές
41
Like
2.883
Πόντοι
3.237
Τα ίδια και τα ίδια, ο τίτλος έπρεπε να είναι πόσες έχετε γαμησει πιπα κωλο εμπλοκή, δεν τις μετρώ έχασα το μέτρο, ίσως επειδή το ορίζω εγώ. Πάνω από εκατό. Άλλο λάθος με το μέγεθος της πουτσας, δεν παίζει ρόλο. Είναι απλά θέμα σωματοτυπου γυναίκας. Άλλες περνούν εικοσιπέντε πόντους για δύο ώρες συνέχεια, άλλες πονάνε μόλις μπει όλος. Θέλει και τεχνική, δεν είναι για απότομα χωσιματα. Βάζεις λίγο λίγο μέχρι να ανοίξει και αν δε ρεταρει η γκόμενά χώνεις φουλ τελικές. Αυτά παίκτες μου, να περνάτε καλά!!!
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.106
Κριτικές
16
Like
1.725
Πόντοι
3.425
Θεωρώ ότι το κωλογαμήσι είναι το καλύτερο βαρόμετρο για την ποιότητα της σεξουαλικής σχέσης.

Θα επεκταθώ ότι στην φάση που η γυναίκα πονάει και δεν θέλει, τότε πρωκτικά παιχνίδια είναι μία καλη λύση για να είναι ικανοποιημένος ο άνδρας, κυρίως, αλλά και η γυναικα.

Π
 

Mpasistas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά γειάσσας.

Η κουβέντα είναι περί κώλου και θα πώ και εγώ την άποψή μου. Κατ' αρχάς για να είμαι εντός θέματος περίπου 1 το πολύ 2 φορές το μήνα γιατί ο κώλος ξεχειλώνει και ανοίγει (είναι ελαστικός) και εαν ανοίξει δεν τον ευχαριστιέσαι μετά εκτός και αν έχεις μπουρί για εργαλείο.
Εγώ διαθέτω ένα μέσο φυσιολογικό εργαλείο 15-16 πόντων οπότε ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το anal γιατί πολλές γυναίκες τρομάζουν όταν βλέπουν μεγάλο εργαλείο.
Σχετικά με την ευκολία πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει δοκιμάσει απο πίσω αρκετές τους αρέσει και ακόμη λιγότερες τρελαίνονται. Οι γυναίκες που τρελαίνονται συνήθως αποφεύγουν να το κάνουν με τον άντρα τους (λίγο ή συχνά και πολλές φορές καθόλου) για να μην πέσει η υπόληψή τους στα μάτια του (δηλαδή να μην την χαρακτηρίσουν ξεκωλιάρα). Χαρακτηριστικά γνώριζα κοπέλα αρραβωνιασμένη που τον έπαιρνε σχεδόν αποκλειστικά απο πίσω και νε τον άντρα της δεν το έκανε ποτέ παρά μετά απο χρόνια και με δική μου παρότρυνση.
Πολλοί σιχαίνονται τον κώλο και το βρίσκω φυσιολογικό, άλλοι τρελαμένοι όπως και εγώ (αλλά μόνο για τον γυναικείο, ο αντρικός με την θέα των παπαριών να κρέμονται με ξενερώνει και γενικά δεν είμαι του ομοφυλοφικού ούτε απο περιέργεια). Πιστεύω ότι ο κώλος είναι ένα κάστρο και μια γυναίκα δεν τον δίνει εύκολα. Τον δίνει μόνο όταν πιστεύει και θέλει πολύ έναν άντρα κυρίως τις πρώτες φορές (εξαιρούνται επαγγελματίες και γυναίκες που είναι έμπειρες και γουστάρουν πολοί και έχουν μεταφέρει τις ερωτογενής ζώνες τους πίσω).
Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι που βιαζόμαστε να μπούμε φούλ μέσα. Ο κώλος πρέπει να χαλαρώσει για να μπορέσεις να μπείς και αυτό γίνετε όταν καυλώνει η γυναίκα πολύ. Για μένα απαγορεύετε αυστηρά το μπαλαμούτι δηλαδή απο το μουνί στον κώλο και αντίστροφα γιατί μεταφέρονται μικρόβια μπροστά και η γυναίκα έχει μονίμως μολύνσεις.
Με λίγα λόγια για να απολαύσεις ένα κωλογαμήσι θέλει υπομονή, λιπαντικό (σάλιο, βαζελίνη και άλλα λιπαντικά) και σιγά σιγά. το μυστικό είναι να χαλαρώσει η γυναίκα και να μην πονέσει και μετά υπάρχει μια φανταστική απόλαυση και για τους δύο. Όταν μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό με ταυτόχρονη πρωκτική δυισδηση παθαίνει πλάκα.. χάνει τη γή κάτω απο τα πόδια της.
Καμιά φορά σκέφτομαι ότι μπορεί να μην έχω τεράστιο παπάρι αλλά είμαι τυχερός γιατί πήρα κωλαράκια φανταστικά. Πήρα γυναίκες απο πίσω και τις έκανα και παραμιλούσαν.
Το γλύψιμο θέλει πολύ προσοχή. Οπωσδήποτε μπάνιο πρίν και γενικά για να αποφεύγονται τα ατυχήματα θέλει η γυναίκα να ετοιμάζετε (τουλάχιστον να πηγαίνει τουαλέτα). Η ποιό έμπειρες κάνουν κλίσμα και ξέρουν και άλλα κόλπα.
Το σίγουρο είναι ότι όταν υπάρχει καύλα μεγάλη αμφοτέρου γίνονται τρελά πράγματα και φεύγουν τα ταμπού. Γιαυτό μην βιάζεστε και μην το παραγαμάτε τον κώλο γιατί υπάρχουν και τα εννιάμερα (εννέα ημέρες) για να επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση.
Όλα να ξέρετε βρίσκονται στο μυαλό και κυρίως στις γυναίκες που είναι εγκεφαλικά και λογικά όντα. :kissass:
Καλησπέρα φίλε μου άμα κάνει κλίσμα το κάνεις με η χωρίς προφυλακτικό?
 

Mpasistas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα εγώ θεωρώ ότι η γκόμενα η γυναίκα σου που σε γουστάρει πραγματικά στα δίνει όλα και τέλος γιατί έχει γίνει πολύ ανάλυση είναι απλό το θέμα.
 

Nudist_player40

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2022
Μηνύματα
43
Like
156
Πόντοι
0
Φίλοι και συναγωνιστές μου str8 πρέπει να γνωρίζετε πως το γαμησι από το κωλο για έναν άντρα gay είναι απόλαυση γιατί η πουτσα γαμαει τον προστάτη και νιώθουμε ηδονή. Αντίθετα στις γυναίκες όλη η καυλα βρίσκεται στο μουνι. Ο κωλος δεν έχει τίποτα που να μπορεί να της προσφέρει ηδονη οπότε το γεγονός ότι πονάνε για να γαμηθουν από το κωλο είναι επώδυνο. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες αυτές που καυλώνουν εγκεφαλικά ώστε να δώσουν και κωλο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom