Περιττή η ερώτηση ....εδώ στο bou όλοι έχουν τουλάχιστον μυριο στην άκρη , έχουν πέος οβερ 17 20 cm ,κάνουν κτηνωδες σεξ και έχουν οποια γκόμενα ποθούν ...άσχετο το ότι διατηρούν λογαριασμό σε σάιτ για σεξ επί πληρωμή
τι μαλακιές φτωχατζες ποσά ειναι αυτα στην δημοσκόπηση ;;;
Αυτα δεν ειναι ποσά για "ακρη" , ειναι για κανα συρταρι κουζίνας να ανοιγεις να παιρνεις κανα φραγκο να πληρωσεις κανα ντελιβερι
κανα κηπουρό και τετοια πραγματα ..
τι μαλακιές φτωχατζες ποσά ειναι αυτα στην δημοσκόπηση ;;;
Αυτα δεν ειναι ποσά για "ακρη" , ειναι για κανα συρταρι κουζίνας να ανοιγεις να παιρνεις κανα φραγκο να πληρωσεις κανα ντελιβερι
κανα κηπουρό και τετοια πραγματα ..
Ο τυπος δουλευε για 750 ευρω μηνιατικο το 2008. Εγω στην πωλητρια που ειχα τοτε εδινα 900 + το ΙΚΑ της. Και ρωταει γιατι δεν εβαζε στην ακρη. Γιατι δεν του εκοβε να αλλαξει δουλεια. Απο το 2010 και μετα γαμηθηκαν ολα στην Ελλαδα.
Ο τυπος δουλευε για 750 ευρω μηνιατικο το 2008. Εγω στην πωλητρια που ειχα τοτε εδινα 900 + το ΙΚΑ της. Και ρωταει γιατι δεν εβαζε στην ακρη. Γιατι δεν του εκοβε να αλλαξει δουλεια. Απο το 2010 και μετα γαμηθηκαν ολα στην Ελλαδα.
Πάντως τότε με 750,την έβγαζες,νοίκιαζες Θεσσαλονίκη και με κάτω απο 300,κοινόχρηστα,ΔΕΗ όλα λιγότερα,σουπερμαρκετ φθηνότερα.Τότε αυτά δεν απασχολούσαν,οι περισσότεροι θέλανε τα λεφτά για εξόδους,μπουζούκια και μαλακίες