ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ το post σου!
Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.
Λοιπον παιδακια εγω δεν εχω στην ακρη αλλα χαιρομαι γιατι ειμαι οκ σε ολες τις μεχρι τωρα υποχρεωσεις (ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ)κ ευτυχως δεν χρωσταω τουλαχιστον πραγμα πολυ συμαντικο για την σημερινη εποχη νομιζω...
Λοιπον παιδακια εγω δεν εχω στην ακρη αλλα χαιρομαι γιατι ειμαι οκ σε ολες τις μεχρι τωρα υποχρεωσεις (ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ)κ ευτυχως δεν χρωσταω τουλαχιστον πραγμα πολυ συμαντικο για την σημερινη εποχη νομιζω...
Εγώ ρε παιδιά δουλεύω τώρα 2 χρόνια,παίρνω 750€ το μήνα και δεν έχω βάλει στην άκρη ούτε 500 €.Που στο διάολο πάνε τα γαμημένα δεν μπορώ να καταλάβω. Θα μου πείτε με τόσα που παίρνεις τι σκατά να βάλεις στην άκρη
Εσείς κάνετε οικονομίες ή μία από τα ίδια;Για πείτε...