El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.325
- Πόντοι
- 736
Οπτασία είσαι..Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς!!! Βυζάκια,δακτυλάκια,νυχάκια.Το είπα και πιο πριν.....δεν χαλάω χατήρι!
Οπτασία είσαι..Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς!!! Βυζάκια,δακτυλάκια,νυχάκια.Το είπα και πιο πριν.....δεν χαλάω χατήρι!
αχ χριστινα με της βυζαρες σου παιδι μου εσυΤο είπα και πιο πριν.....δεν χαλάω χατήρι!
Εξαιρετικά!!!!Το είπα και πιο πριν.....δεν χαλάω χατήρι!
Από την μια, που να την κάνει καλά ένας μόνο άνδρας, αλλά από την άλλη, που να την μοιραστείς, άμα βρεθείς μαζί της; Θα την θέλω μόνο δικιά μου!Αυτή η γυναίκα είναι για πολύ πουτσα και άγρια παρτουζα
Εισαι μεγάλη καύλα, μπράβο σου...Το είπα και πιο πριν.....δεν χαλάω χατήρι!
Κυρια μου για πολύ γλύψιμο αυτές η βυζαρες αλλά και να της γεμίζεις σπέρμα..Το είπα και πιο πριν.....δεν χαλάω χατήρι!
Τη καλημέρα μου Κυρία μου ,,και καλό ΣΚ και σε εσάς....Καλό ΣΚ!!! Μου φτιάξατε την...... διάθεση με τις αναρτήσεις σας!
Κυρια μου για πολύ γλύψιμο αυτές η βυζαρες αλλά και να της γεμίζεις σπέρμα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό ΣΚ. Και ζουμερό!Καλό ΣΚ!!! Μου φτιάξατε την...... διάθεση με τις αναρτήσεις σας!
WooooooowΤο είπα και πιο πριν.....δεν χαλάω χατήρι!
Καλημέρα καλέ μου φίλε @Xaramofais κοίτα να εφαρμόσεις εσύ το σχέδιο Αρχών και να μην τρως παντούφλιες απο χαραμοφαενα και πεθερά ,,μη γίνεσαι ζηλιάρης σαν τον καλό μας φίλο @dimigoall και άσε με εμένα να γράφω ότι θέλω ...
..... βαρυ!!!!Καλημέρα καλέ μου φίλε @Xaramofais κοίτα να εφαρμόσεις εσύ το σχέδιο Αρχών και να μην τρως παντούφλιες απο χαραμοφαενα και πεθερά ,,μη γίνεσαι ζηλιάρης σαν τον καλό μας φίλο @dimigoall και άσε με εμένα να γράφω ότι θέλω ...![]()
Καλο ΣΚ Χριστινάκι μας, να είμαστε καλά να φτιαχνουμε.... Διαθέσεις!!!! Να περασεις όμορφα σε ότι κανείς !Καλό ΣΚ!!! Μου φτιάξατε την...... διάθεση με τις αναρτήσεις σας!
Σου έχω στείλει μνμΚαλό ΣΚ!!! Μου φτιάξατε την...... διάθεση με τις αναρτήσεις σας!
Όπως υπερθεματισε και ο σύντροφος πιο πάνω, να χωθεις εκεί μέσα και να κλείσεις GPS, Google maps , ανεμοδουρι και τον μίτο της Αριάδνης, ώστε να μην βγεις ποτέ.Το είπα και πιο πριν.....δεν χαλάω χατήρι!
Απάντησε κ στο μνμ μου το προσωπικό που σου έστειλαΚαλό ΣΚ!!! Μου φτιάξατε την...... διάθεση με τις αναρτήσεις σας!
Κυρια μου για πολύ γλύψιμο αυτές η βυζαρες αλλά και να της γεμίζεις σπέρμα..![]()
Ζηλιάρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!