ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.884
- Πόντοι
- 3.506
Με τέτοια γραμματέα πως να μην έχει δουλειά.Όχι δεν ξέρει καν το site
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς η δουλειά είναι πολλή...
Με τέτοια γραμματέα πως να μην έχει δουλειά.Όχι δεν ξέρει καν το site
Στέλνει γυμνές φωτογραφίες στα εδώ λιγούρια.@xristina35ara εσύ καυλιάρα πώς σου αρέσει να χαλαρώνεις μετά από μια κουραστική μέρα???
Να τα μας, έσκασε η μπόμπα...της μυστικής μου φωτογράφου!
Ευκαιρία είναι να την μύησης στο σάιτ να δούμε πια είναι πιο καυλιάραΌχι δεν ξέρει καν το site
Ευκαιρία να της κάνεις μια ξενάγησηΌχι δεν ξέρει καν το site
Χύσε να κοινωνήσουμε....Με κουράζουν στη δουλειά αλλά η μουναρα μου δεν σταματά να στάζει...
Γι αυτό σου λέω...καλύτερα να κουραστείς με μάς και θα έχεις και τα τυχερά σου...όλο και κάποιος θα πιεί τα υγρά σου!!Με κουράζουν στη δουλειά αλλά η μουναρα μου δεν σταματά να στάζει...
Σταματάει ο Νιαγάρας μουνάρα μου; Είναι ενάντια στους νόμους της φύσης...Με κουράζουν στη δουλειά αλλά η μουναρα μου δεν σταματά να στάζει...
Η συνήθεια που έγινε λατρεία!!!Με κουράζουν στη δουλειά αλλά η μουναρα μου δεν σταματά να στάζει...
Να δούμε λίγο πώς κάνει???Με κουράζουν στη δουλειά αλλά η μουναρα μου δεν σταματά να στάζει...
Καλό μήνα καβλα πολλά φιλιά στο υγρό σου μουνακι. Πάντα με υγεία καλό Σ/Κ να έχουμεΚαλο μήνα με υγεία και καβλα!
Ναι αλλά ολα αυτά αυξάνουν τις απολαύσεις του μετά ...Με κουράζουν στη δουλειά αλλά η μουναρα μου δεν σταματά να στάζει...
Καλό μήνα!Καλο μήνα με υγεία και καβλα!
Χαίρομαι για αυτό! Καλή μας εβδομάδα
Ακριβώςδική σου είναι η φωτογραφία στο αβαταρ;
Απ ότι θυμάμαι, όχι μόνο το άβαταρ...αλλά και η άλλη με το ρόζ στριγκάκι!!!Ακριβώς