Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.260
- Πόντοι
- 42.528
Υπάρχει δηλαδή και δεύτερο θηλυκό στις παιχνίδι;;;Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!
Μόνο στις φωτογραφίες σε βοηθάει ή είναι γενικότερα βοηθητική;Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!
Εγώ νομίζω ότι έτσι ξεκαυλωνει το Χριστινάκι , όταν πίνει καφέ με με μία φίλη και δεν την καταλαβαίνει κανείς ....Μόνο στις φωτογραφίες σε βοηθάει ή είναι γενικότερα βοηθητική;
Να πάμε κι εμείς και μετά από ένα μάτς....να χαλαρώσουμε και οι τρεις!!!Εγώ νομίζω ότι έτσι ξεκαυλωνει το Χριστινάκι , όταν πίνει καφέ με με μία φίλη και δεν την καταλαβαίνει κανείς ....
Εγώ νομίζω ότι δύσκολα ξεκαυλωνει αυτό το κορίτσι.Εγώ νομίζω ότι έτσι ξεκαυλωνει το Χριστινάκι , όταν πίνει καφέ με με μία φίλη και δεν την καταλαβαίνει κανείς ....
...ας προσεχες!!!! Το βλεπω να σε πιανουν κ να συνερχεσαι σε καμμια 'βδομαδαΚυνηγητό!!
Μόνο φωτογραφίες βγάζετε ή παίζεται και παιχνίδια μαζί?Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!
Καυλιαρα και η φίλη σαν εσένα??Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!
Καλά αυτό εννοείται ότι συνέχεια υγρή αλλά αν δεν είχε και αυτό τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολαΕγώ νομίζω ότι δύσκολα ξεκαυλωνει αυτό το κορίτσι.
Εννοείται, πάντα!αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος συντροφος
Αυτή η μυστική φωτογράφος μπορεί να βγει στην επιφάνεια, να τη δούμε;Τις περισσότερες μόνη μου με τη βοήθεια gadget από το Temu.. βέβαια δεν κρύβω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που έχω τη βοήθεια της μυστικής μου φωτογράφου!
Αν είναι τόσο καύλα σαν την Xristina. Είναι μυημένη στο bou ;Ναι νομίζω ότι είναι κοινή παραδοχή ότι απαιτούμε να δούμε την φωτογράφο.
Μήπως της πρήξαμε λίγο τα @@Ναι αλλά εξαφανιζόλ και η Χριστίνα.
Όχι δεν ξέρει καν το siteΑν είναι τόσο καύλα σαν την Xristina. Είναι μυημένη στο bou ;