Νέα

Πώς σας αρέσει να χαλαρώνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristina35ara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
19.740
Πόντοι
3.556
Οι διαφορές αυτές είναι τόσο καλές και για εμάς? Γιατί νιώθω ότι ευνοούν μόνο εσάς!
Ανάλογα ...Αν ο γαμπρός ειναι μεγάλος σε ηλικία τότε έχει ζήσει τη ζωή του και θέλει ένα λιμάνι οπού θα το έχει και στα όπα όπα και θα μπορεί να του προσφέρει και πολλά και αγαθά αλλά και αγάπη η συνεννόηση..... Πράγμα όπου σήμερα δεν έχουν τα περισσότερα ζευγάρια..:hi:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.589
Πόντοι
3.506
Καλημέρα σε όλους! Αλήθεια τι σκέφτεστε για αυτό?
Καλημέρα. Νομίζω ότι κάτι τέτοιες ερευνες δείχνουν μια καποια ταση, δεν αποτελούν ομως pattern. Η ζωή, μου έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχουν κανόνες και κουτάκια. Ειδικά για εκείνους τους ανθρώπους που αρέσκονται στο να σκέφτονται, να κινούνται και να ζουν εξω από το μαντρί. Όταν τα μυαλά είναι ανοιχτά, είναι ανοιχτές και οι επιλογές καθώς και οι πιθανότητες να δουλέψουν και όσες φαινομενικά δείχνουν απίθανες.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.589
Πόντοι
3.506
Οι διαφορές αυτές είναι τόσο καλές και για εμάς? Γιατί νιώθω ότι ευνοούν μόνο εσάς!
Κάθε διαφορά συνήθως ευνοεί αυτόν που έχει περισσότερα προνόμια. Και συνήθως αυτός είναι ο άντρας. Οπότε έχεις ένα valid point εδώ.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.510
Πόντοι
1.336
Νομίζω σε κομμάτι σχέσης, δύσκολα να βάλεις σε κουτάκια την πληρότητα που νιώθει κανείς, ως συνάρτηση της διαφοράς ηλικίας. Πιο πολύ σε αμιγώς σεξουαλικες σχέσεις ίσως να ισχύουν κάποια μοτίβα.

Johnysx

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2025
Like
17
Πόντοι
0
Εγώ δεν νομίζω πως είναι θέμα διαφοράς ( εκτός κ αν μιλαμε για μεγάλα Νο τυπου 20ετιας) . Νομίζω περισσουερο έχει να κάνει με τους χαρακτήρες κ τα ενδιαφέροντα. Προσωπικά θεωρώ πως σε εμένα οι μικρότερες γυναίκες δεν ταιριάζουν. Μου αρέσουν οι συνομήλικες η κ λιγο μεγαλυτερες κ έχει να κάνει πολυ με το θέμα επικοινωνίας. Καταλαβαινόμαστε περισσοτερο, καυλωνουμε πιο άνετα με τα ίδια γιατί έχουν αφήσει πισω πολλα απ τα χαζα π έχουμε σαν νεότεροι , κν γενικά νομίζω πως το κοντά βοηθά. Επίσης θεωρώ πως η γυναίκα γυρω στα 40 της είναι στην καλυτερη ηλικια της τόσο σαν σώμα, όσο κ σαν αυτοπεποίθηση κ ότι εκπέμπει. Ενώ ένα κορίτσι στα 20 δεν Μ βγάζει αυτό το "γυναίκα"... Άρα δεν θα δουλευε το μεταξύ μας

Τελευταία τροποποίηση:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.336
Πόντοι
456
Εγώ θεωρώ πλέον πως κ τα 10 χρόνια είναι πολλά. Οι μικρότερες γενιές έχουν άλλες νοοτροπίες, άλλαξαν τα πράματα πλην εξαιρέσεων. Ταπεινή μου άποψη η 5ετία!

louk22

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Δεν παίζει ρόλο η ηλικία θεωρώ. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας των ανθρώπων που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες (ρουτίνα, οικονομικά προβλήματα και ό,τι άλλο μπορεί να έχει ο καθένας).

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Χάθηκε η Χριστινάρα. Ελπίζω να απέχει απλά για διακοπές αν και πάντα μας κρατούσε ζεστούς.

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
558
Πόντοι
81
Έχει χαθεί το Χριστινάκι μας ξέχασε!!!! Πρέπει να επανορθώσει

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.983
Πόντοι
206

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Η μπορεί να βρήκε κάτι άλλο σε μαύρο και να το έριξε πίσω της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πιθανόν "μαυρίζει "
Έναν μήνα και... Μάλλον έχει γκαγκανιάσει

apostoloss30

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2025
Like
5
Πόντοι
0
Ακούγοντας μουσική κάνοντας μία βόλτα με το αυτοκίνητο, είναι ο τρόπος μου να χαλαρώνω και να ξεχνάω τα πάντα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom