Bro, σε ένα καλό μαγαζί που δούλευα μικρός έχω δει πολλούς 45+, 50 και 55 να κάνουν χύμα καμάκι σε ωραίες γκόμενες και να προχωράει η φάση. ΟΚ, όχι 20 χρονες αλλά ωραίες MILFs 30ρες, 35ρες, 40ρες κλπ.
Αλλά βέβαια ήταν εποχή που το digital καμάκι ήταν ακόμα για ψαγμένους και πιο νέους σε ηλικία και οι πιο μεγάλοι τα ρίχνανε χύμα, τώρα το digital έχει γίνει το mainstream και σε αυτές τις ηλικίες.
Ακριβώς όπως το είπες.
1. Σήμερα δεν πας μόνος σου να βγεις για καμάκι. Σε βλέπουν οι άλλες να κάθεσαι μόνος σου και φοβάσαι
2. Η ωραία γυναίκα έχει όλες τις επιλογές, άρα για κάθε 45ρη που λες υπήρξαν άλλα 50 άκυρα σε αντίστοιχους 45ρηδες, δεν είναι θέμα ηλικίας.
Πρέπει να χρησιμοποιώ dating apps περίπου 10 χρόνια (δεν τα έχω μετρήσει). Έχω κάνει μια σταθερή σχέση, μία σύντομη, γάμησα μία Ελληνίδα και όλες οι άλλες ήταν τουρίστριες. Έχω πάρει και έχω δώσει πολλά άκυρα. Το συμπέρασμά μου και ισχύει όχι μόνο για dating apps αλλά για όλες τις περιπτώσεις είναι το παρακάτω.
1. Γυναίκες <5 ως προς την εμφάνιση ή με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς
Δεν τις θέλει κανείς για αυτό αν δεν το δίνουν εύκολα δεν έχουν καμία τύχη. Αν τώρα ένα 3ρι δείξει ότι θέλει γαμήσι και τίποτα άλλο θα πάνε και 5ρια άντρες και τα 7ρια και κάποια 8ρια ίσως και κάποια 9ρια. Εννοείται και όλοι κάτω από 5. Γιατί από τη μια υπάρχουν πολλοί σαβουρογάμηδες και από την άλλη όταν είσαι νέος γαμάς τα πάντα.
Πού είναι το πρόβλημα: Αν ένας άντρας 7ρι πει "¨θέλω γαμήσι μόνο ,ούτε αγαπούλες, ούτε σχέσεις, ουτε ραντεβού, ούτε να μιλάμε". Θα προσέλθουν από το 4 και κάτω.
2. Γυναίκες >5 ως προς την εμφάνιση ή με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς
Όταν είναι κάτω των 30, έχουν όλη τη διάθεση να γνωρίσουν τον έρωτα, καύλες ,θα κάνουν και το one night stand ,θα ερωτευτούν ,θα κάνουν λάθος επιλογές ,εκεί θέλουν να τα ζήσουν όλα.
30<Ηλικία<40. Εδώ αναζητούν κάτι σταθερό. Γάμο και παιδί για όσες το θέλουν ,σταθερή σχέση ισχύει λίγο πολύ για τις περισσότερες με ελάχιστες εξαιρέσεις. Εδώ εκτός από την εμφάνιση παίζει ρόλο και το πόσο ταιριάζουν, η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο άλλος, η οικονομική σταθερότητα. Ο μπάρμαν - ρεμάλι ήταν καλή περίπτωση κάποτε, τώρα είναι καλύτερος ο πολιτικός μηχανικός. Εδώ κερδίζει αυτός που είναι πιο υποτακτικός, πιο φραγκάτος, πιο συγκαταβατικός. Αυτός που θέλει να γαμάει δεξιά και αριστερά και να μη σοβαρευτεί, θα μείνει πίσω.
Ηλικία >40. Εδώ οι περισσότερες είναι χωρισμένες με παιδί. Και αυτές που δεν έχουν παιδί συνήθως τους έχει μείνει απωθημένο. Εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα. Εδώ η γυναίκα θέλει όλο το πακέτο καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει. Αν θέλει να εκτονώσει τις καύλες της ,βρίσκει επιβήτορες νεαρούς όσους θέλει. Αν θέλει λεφτά και υποστήριξη βρίσκει έναν καληνυχτάκια που θα τρέχει για χάρη της μήπως και γαμήσει ποτέ. Αν θέλει παρέα, έχεις τις φίλες της ή κανένα ζώο συντροφιάς. Για σχέση θέλει όλο το πακέτο και λεφτά, και εμφάνιση, και προσωπικότητα μόνο A list material. Για αυτό και τους απορρίπτει όλους με την παραμικρή αφορμή, για αυτό και δεν αγχώνεται.
Που είναι το πρόβλημα: Ο άντρας μετά τα 40, όσο μεγαλώνει τόσο λιγότερες επιλογές έχει. Για πατέρας δεν κάνει, για γαμιάς δεν κάνει, πλούσιος δεν είναι, γκρινιάρης και μοναχικός γίνεται όσο μεγαλώνει, άρα οι επιλογές αντίθετα με τη γυναίκα όλο και μειώνονται. Τι και αν προσέχεις την εμφάνισή σου, τον 25ρη που την έχει όρθια 24/7 δε θα τον φτάσεις ποτέ. Τι και αν έχεις προσωπικότητα, οι παρέες σου έχουν παγιωθεί ,σε πάρτι δε σε καλούν, προξενιά δε σου κάνουν οι φίλοι ,πού θα γνωρίσεις την επόμενη; Τι και αν έχεις λεφτά, δουλεύεις πια τόσο πολύ που θα έχει λιγότερο χρόνο και αντοχές να τα φας με τη γκόμενα, άντε να της κάνεις δωράκια αλλά έτσι χαίρεται αυτή όχι εσύ.