Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και σε αυτο το θεμα παλι οι ευνοημενες ειναι οι γυναικες.
Αν ερθει στην Ελλαδα μια ξενη θα γινει πλουσια.
Αν ερθει ενας αντρας ξενος θα πεινασει.

και σεξουαλικα και στομαχικα....Και σε αυτο το θεμα παλι οι ευνοημενες ειναι οι γυναικες.
Αν ερθει στην Ελλαδα μια ξενη θα γινει πλουσια.
Αν ερθει ενας αντρας ξενος θα πεινασει.
Νταρια εισαι ξενη με ''πτυχιο'' και μεγαλη καριερα.. γιαυτο τα λες αυτακοιτα και εγω ξενη ειμαι σε αυτη τη χωρα και σε ολους του αλλους ξενους προσπαθω να βοηθαω οπου μπορω... ενω πακιστανοι μου την δινουν![]()
![]()
![]()
![]()
εσενα σε πειραζει τοσο πολυ αυτο;
ξεκολλααααααα ουτε 50αρης δεν εχει τετοιες αποψει σα τισ δικεσ σου![]()
Δεν ειπα οτι με πειραζει,απο που το εβγαλες αυτο?
Ετσι εχουν τα πραγματα στην πραγματικοτητα.
και σεξουαλικα και στομαχικα....
δεν της φερνουν στην ελλαδα για να μην ξυπνησουνοκ για τους πακιστανους τα καταλαβαμε ολα, αλλα πακιστανιδες ερχονται καθολου εδω???? η τις κρατανε στα σπιτια???

σωστό. Λεπτοί, υποσιτησμένοι και αξιολύπητοι οι φουκαράδες. Τους δίνω κάτι αλλά υποθέτω ότι θα τους τα παίρνει ο δουλέμπορας. Όλοι αυτοί πληρώσαν μεγάλη αμοιβή για να ρθουν Ελλάδα από τόσο μακρυά. Θα τη βγάλουν δουλεύοντας σα σκυλιά για το δουλέμπορο,διότι σε μετρητά φυσικά δεν τον πλήρωσαν. Θα τον πληρώσουν λοιπόν με την εργασία τους εδώ. Μερικοί είναι έτοιμοι να πέσουν κάτω. Με τον κολόψωφο το χειμώνα είναι εκεί, με τους 40 βαθμούς πάλι είναι εκεί έξωοι περισοτεροι στα φαναρια ειναι απο μπαγκλαντες.
ειναι οι μικροι μασ ιροεσ που εχουν αναστατοσι τα εγκεφαλικα μασ αγγεια!
ελιοσαααααααα!!!!!respect καυλεουμπα μου!!!!!!!!Pitsi, το σηκώνεις λίγο το σακάκι τώρα τελευταία ή μου φαίνεται;