Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο,τι κάνω ειναι απολυτα συνειδητή επιλογή.βλεπω τον κωλο τον εδωσες αβιαστα![]()
αλεξ εσυ εισαιΌχι ακομη...

Πράγματι, κρατάω επιφυλάξεις!!!αλεξ εσυ εισαι προικισμενος για αυτο δεν στον εδωκε![]()
καλα δεν πηγαμε να παρουμε και πτυχιο αντιγραφοντας εναν κωλο ειπαμε να γαμησουμεΟ,τι κάνω ειναι απολυτα συνειδητή επιλογή.
Οσον αφορά και την αλλη πλευρά όμως, εχει καμία αξία να πάρεις κάτι χωρίς να το κερδίσεις? ;)

Το εγραψα και διπλα οσο υπαρχουν κοροιδα θα υπαρχουν και αυτα.Μείνετε μακριά από μαλακίες που παει να σας πλασάρει ο κάθε παπάρας που γράφτηκε για να διαφημίσει το μαγαζάκι του .
Μείνετε μακριά από μαλακίες που παει να σας πλασάρει ο κάθε παπάρας που γράφτηκε για να διαφημίσει το μαγαζάκι του .
ετσι...και δαχτυλίδια πεους και μαλακιες που διαβαζω...δηλαδή πιστευετε ότι οποιος γουσταρει πουτσα ας πουμε καυλωνει να την βλεπει με ένα δαχτυλιδι να κραταει το αιμα για να μενει σε στυση??η την εχεις η δεν την εχεις τη στυση...τελος...αν πατε να γαμησετε και φορατε τέτοιες παπαριες δαχτυλίδια και μαλακιες μονο καλη αισθηση και αποψη δεν προκειτε να αφησετε
καλυτερα θα ταν να κρατας βαζελινηΠράγματι, κρατάω επιφυλάξεις!!!
Ασε να παω τοιχο τοιχο για σιγουριακαλυτερα θα ταν να κρατας βαζελινη![]()

θα σε ψεκασω μ αυτο και θα σου κανω μετα τον σφιγκτηρα λαστιχοΑσε να παω τοιχο τοιχο για σιγουρια![]()
![]()

pm πηρες απο τον αλεξ και ασε τα σαπιαΟ καθενας με το σκεπτικο του! για αυτο ειναι φορουμ για να μιλαμε ολοι! εχω γραψει αυτο που εχω δοκιμασει! Αυτα. και εκενα εγγαφη εδω για να ρωτισω για αυτο το ποππερς αλλα βλεπω οτι δεν επρεπε!![]()
Αυτες τις τεχνικες εμαθες απο τον Λίλα?θα σε ψεκασω μ αυτο και θα σου κανω μετα τον σφιγκτηρα λαστιχο
![]()
αγροικος τι περιμενειςΑυτες τις τεχνικες εμαθες απο τον Λίλα?![]()
θαλια θελεις να σε μυησω στον γκωλικον ερωτα με αρωματικα δεντρακια που ειναι και ακινδυνα ?Ο καθενας με το σκεπτικο του! για αυτο ειναι φορουμ για να μιλαμε ολοι! εχω γραψει αυτο που εχω δοκιμασει! Αυτα. και εκενα εγγαφη εδω για να ρωτισω για αυτο το ποππερς αλλα βλεπω οτι δεν επρεπε!![]()
θαλια θελεις να σε μυησω στον γκωλικον ερωτα με αρωματικα δεντρακια που ειναι και ακινδυνα ?
![]()

Εγω ούτε αυτά δεν αντέχω!!!θαλια θελεις να σε μυησω στον γκωλικον ερωτα με αρωματικα δεντρακια που ειναι και ακινδυνα ?
![]()