Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παντου εσύ, σαν τη μύγα στα σκατά.Πεταμενα λεφτα
Τα εχω πει πολλές φορές φιλε....Λειτουργούμε περα απο τα ορια πια...www.armyvoice.gr/2019/02/polemiko-naftiko-poso-akoma-antechi-o-stolos/]Πολεμικό Ναυτικό: Πόσο ακόμα αντέχει ο Στόλος; Θα γλιτώσει την κατάρρευση; – Τι συζήτησαν οι επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΝ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει[/url]
Τα εχω πει πολλές φορές φιλε....Λειτουργούμε περα απο τα ορια πια...
Δυστυχώς, αγαπητέ, όπως σε πολλά πράγματα σε αυτή τη χώρα, έτσι και το Ναυτικό στηρίζεται κυρίως στο φιλότιμο και την αγάπη των στελεχών του που προσπαθούν και καταφέρνουν να ισορροπήσουν τις ελλείψεις με την προσφορά τουςΤα εχω πει πολλές φορές φιλε....Λειτουργούμε περα απο τα ορια πια...

Ναι αλλά δεν φτανει αδερφε...Δεν μπορεί να κανιβαλίζεις δυο πλοια για να φυγει ενα και μετα να το κανιβαλίζεις και αυτο για να φυγει το επομενο..Δυστυχώς, αγαπητέ, όπως σε πολλά πράγματα σε αυτή τη χώρα, έτσι και το Ναυτικό στηρίζεται κυρίως στο φιλότιμο και την αγάπη των στελεχών του που προσπαθούν και καταφέρνουν να ισορροπήσουν τις ελλείψεις με την προσφορά τους![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο... Η ψαλίδα με τους απέναντι ανοίγει συνεχώς και κάποιοι εθελοτυφλούν. Και το ίδιο γίνεται δυστυχώς σε όλα τα όπλα...Ναι αλλά δεν φτανει αδερφε...Δεν μπορεί να κανιβαλίζεις δυο πλοια για να φυγει ενα και μετα να το κανιβαλίζεις και αυτο για να φυγει το επομενο..
Και να βαραμε 48ωριες για να τα κανουμε αξιοπλοα,τη στιγμη που οι απεναντι εχουν αφθονα logistics ανα πασα στιγμη...Επιχειρουμε μεχρι 3 ΗΘΕ, ενω επρεπε να εχουμε τουλαχιστον 12...Αντε να μην πω αλλα...