Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 410K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.844
Πόντοι
10.131

George Custer

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Τύπε 28 χρόνια στο οικονομικό δεν γνωρίζεις καν τι σημαίνουν ΕΔ και πόλεμος/πολεμική ετοιμότητα.
Θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι και στο υπ. Οικονο.ικών, πάνω κάτω τα ίδια θα γνώριζες για το στράτευμα...

Τύπε 28 χρόνια στο οικονομικό δεν γνωρίζεις καν τι σημαίνουν ΕΔ και πόλεμος/πολεμική ετοιμότητα.
Θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι και στο υπ. Οικονο.ικών, πάνω κάτω τα ίδια θα γνώριζες για το στράτευμα...
Χωρίς να θέλω να μπώ σε αντιπαράθεση μαζί σου εάν αναφέρεσαι επι προσωπικού θα σου πώ ένα σύντομο βιογραφικό μου 28 χρόνια στο οικονομικό κομμάτι του ΠΝ - 26 χρόνια πυγμαχία και αγωνιστικό ζίου ζίτσου (με αγώνες στο εξωτερικό) - 17 χρόνια σε σκοπευτική ομάδα (εχω ρίξει με ότι μπορείς να φανταστείς) οπότε προσωπικά σε μιά χαρα ετοιμότητα πολεμική είμαι, δεν μιλάς με κανένα "φασίνα" που λέμε και εμείς στο Ναυτικό, το καταλαβαίνω απο την στιγμή που δεν υπάρχει οπτική επαφή,τώρα για πόλεμο/πολεμική ετοιμότητα επι χάρτου..ναι εκεί δεν το έχω...κανένας τέλειος!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Χωρίς να θέλω να μπώ σε αντιπαράθεση μαζί σου εάν αναφέρεσαι επι προσωπικού θα σου πώ ένα σύντομο βιογραφικό μου 28 χρόνια στο οικονομικό κομμάτι του ΠΝ - 26 χρόνια πυγμαχία και αγωνιστικό ζίου ζίτσου (με αγώνες στο εξωτερικό) - 17 χρόνια σε σκοπευτική ομάδα (εχω ρίξει με ότι μπορείς να φανταστείς) οπότε προσωπικά σε μιά χαρα ετοιμότητα πολεμική είμαι, δεν μιλάς με κανένα "φασίνα" που λέμε και εμείς στο Ναυτικό, το καταλαβαίνω απο την στιγμή που δεν υπάρχει οπτική επαφή,τώρα για πόλεμο/πολεμική ετοιμότητα επι χάρτου..ναι εκεί δεν το έχω...κανένας τέλειος!
Ρε φίλε τώρα τι μου λες, κι εγω κάνω μποξ και σκοποβολή χρόνια, τι σημαίνει αυτό για τις εδ...τίποτα.
Αυτό πιστεύεις ότι εννοούσα, τα περί φυσικής σου κατάστασης?
Μακάρι να εισαι ενεργός κι αθλητικός μέχρι το τέλος, αλλά δε σημαινει κάτι και το νόημα είναι άλλο.

Θες να τοσυζητησουμε εδώ?
Νο πρόμπλεμ αν και θα ζαλίσουμε κόσμο που δεν ενδιαφέρεται...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Και το σχόλιό μου, πιο αιχμηρό από ότι έπρεπε το παραδεχομαι - διαβάζεται ειναι η αλήθεια λάθος, δεν έχει σκοπό να θίξει οιαδήποτε ειδικότητα.

Αλλά είναι κάποια πράγματα που αν δεν τα δεις απο ψηλά και από συγκεκριμένες θέσεις, δε είναι εύκολο να τα καταλάβεις...
Ειλικρινά πιστεύω πχ πως είναι προς όφελός σας (των υπαξιωματικών) αλλά και των εδ, αυτά που περιέγραψα πιο πάνω.
Στις ηπα, που εφαρμόζονται, έχετε απείρως πιο ουσιαστική οντότητα και αρμοδιότητες απο ότι εδώ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.099
Πόντοι
6.256
1000002155.jpg

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
15.207
Πόντοι
3.506
1000042647.png

:rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.446
Πόντοι
6.256
Μιας και είδα κουβέντα για γαλόνια ναυτικού ....

και επειδή σε όλα τα θέματα γράφω
ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 1000 ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ
και αφήνουν την ελλάδα στους κανακάρηδες τις θυγατέρες και τους γόνους ...

Να βάλω μία φωτογραφία έλληνα ομογενή που ήταν στο αγγλικό ναυτικό ....

σε τι βαθμό έφτασε ....

Αναγνωρίζετε τα γαλόνια πιστεύω αν και δεν τα έχετε ... δει στην ελλάδα !!!

George_Zambellas_-_Zamb_FX110544005.jpg

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.477
Πόντοι
46.423
Στην υποδοχή έπρεπε να είχαν πετάξει και 4 Rafale.

Απορώ πως τους διέφυγε.

:think:

George Custer

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Και το σχόλιό μου, πιο αιχμηρό από ότι έπρεπε το παραδεχομαι - διαβάζεται ειναι η αλήθεια λάθος, δεν έχει σκοπό να θίξει οιαδήποτε ειδικότητα.

Αλλίναι κάποια πράγματα που αν δεν τα δεις απο ψηλά και από συγκεκριμένες θέσεις, δε είναι εύκολο να τα καταλάβεις...
Ειλικρινά πιστεύω πχ πως είναι προς όφελός σας (των υπαξιωματικών) αλλά και των εδ, αυτά που περιέγραψα πιο πάνω.
Στις ηπα, που εφαρμόζονται, έχετε απείρως πιο ουσιαστική οντότητα και αρμοδιότητες

Μιας και είδα κουβέντα για γαλόνια ναυτικού ....

και επειδή σε όλα τα θέματα γράφω
ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 1000 ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ
και αφήνουν την ελλάδα στους κανακάρηδες τις θυγατέρες και τους γόνους ...

Να βάλω μία φωτογραφία έλληνα ομογενή που ήταν στο αγγλικό ναυτικό ....

σε τι βαθμό έφτασε ....

Αναγνωρίζετε τα γαλόνια πιστεύω αν και δεν τα έχετε ... δει στην ελλάδα !!!

George_Zambellas_-_Zamb_FX110544005.jpg
Αρχιναύαρχος Αγγλικού Ναυτικού, εάν δεν κάνω λάθος μόνο Αμερικανοί και Άγγλοι έχουν αυτό το βαθμό!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.446
Πόντοι
6.256
Αρχιναύαρχος Αγγλικού Ναυτικού, εάν δεν κάνω λάθος μόνο Αμερικανοί και Άγγλοι έχουν αυτό το βαθμό!
Αρχηγός του Αγγλικού Ναυτικού, αλλά Ναύαρχος , βαθμολογικά (admiral) .
Αρχιναύαρχος , έχει 4 λεπτες συν την πλατια (fleet admiral) .
lossy-page1-220px-Fleet_Admiral_Leahy.tif.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.099
Πόντοι
6.256
Μη μιζεριάζετε τετοια μέρα