Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.220
- Πόντοι
- 2.606
είναι άνοιξη και νιώθεις καλά?Ευτυχως υπαρχουν τα σοσιαλ και ξεφυτρωνουν διαρκως νεα ταλνετα![]()

είναι άνοιξη και νιώθεις καλά?Ευτυχως υπαρχουν τα σοσιαλ και ξεφυτρωνουν διαρκως νεα ταλνετα![]()
Oυτε ανοιξη ειναι ουτε νιωθω καλαείναι άνοιξη και νιώθεις καλά?![]()
Δες λιγο μπαρκα να σου περασειOυτε ανοιξη ειναι ουτε νιωθω καλα![]()
πόσες μέρες έχεις να δεις Δανάη - ΧΟΝΔΡΗ Δανάη?Oυτε ανοιξη ειναι ουτε νιωθω καλα![]()
Γι'αυτό πρόσεχε με την χρήση τηςκαι ξεφυτρωνουν διαρκως νεα ταλνετα![]()
Οταν λες λιγο πως το εννοεις?Δεν αφηνω υπονοιες βεβαια οτι πιανει ολο το οπτικο πεδιοΔες λιγο μπαρκα να σου περασει
ennoeis oti kai to ligo einai poly me tin oh mighty goddess DanaiΟταν λες λιγο πως το εννοεις?Δεν αφηνω υπονοιες βεβαια οτι πιανει ολο το οπτικο πεδιο![]()
Εξαιρετικο σχολιο,θα δημιουργηθουν συνειρμοι οτι θα μπορουσε να παρει την θεση του Ποσειδωνα στην αρχαιοτητα.Βεβαια εκεινος χρειαζοταν την τριαινα για να προκαλεσει τρικυμια,η αλλη αρκει να βουτηξει λιγο μεσα στην θαλασσα.ennoeis oti kai to ligo einai poly me tin oh mighty goddess Danai
Παραβαίνει τη νομοθεσία του bou αφού είναι γραμμένο σε greeklish, όμως οι διαχειριστές πετούν χαρταετό και δεν έχουν επενέβη ακόμηΕξαιρετικο σχολιο
Kανουν τα στραβα ματια τυπε επειδη τον κανουν λαστιχο κι αυτοι για την ΔαναηΠαραβαίνει τη νομοθεσία του bou αφού είναι γραμμένο σε greeklish, όμως οι διαχειριστές πετούν χαρταετό και δεν έχουν επενέβη ακόμη![]()
Ρισπεκτ ΛάκηΈλα γοριλάκι
Πήδα το μαντράκι
Πιάσε με απ’ το χέρι
Πάρε μ’ αγκαλιά
Αχ Δανάη, αχ Δανάη,
Ωδη εις Ντουνταραν
(τραγουδιεται κατα την Ωδην εις την Ελευθεριαν)
Σε γνωριζω απο το μπετινγκ
που με στελνει στον κουβα
Σε γνωριζω απο τα εσκορτς
που σου τρωνε τα λεφτα
Απ’ τα χωματα βγαλμενη
στα μαγευτικα Αρφαρα
Στειλεφουντα(ριγανη) πεσκεσι
ω! Τεραστιε Ντουνταρα! (τρις)
…για να τιμουμε τους στυλοβάτες του νηματος
Επέτειος σήμεραΔεν είμαι στα καλά μου
Έχασα τα μυαλά μου
Το μεγαλείο σου μοναδικό
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΙΝΑ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΣΗΚΏΣΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ..!!!!
Θα πέσει πολύ κατουρημα σήμερα......![]()
![]()
Επέτειος σήμερα
Κατούρησες δίπλα ?![]()