Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.729
- Πόντοι
- 3.846
βαριέμαι μπρο, δεν έχω όρεξη να μοιράσω σοφία σήμερα. Έχω και δουλειές.βοηθησε τον
Κανε του τις ερωτησεις που πρεπει και ξερεις![]()
βαριέμαι μπρο, δεν έχω όρεξη να μοιράσω σοφία σήμερα. Έχω και δουλειές.βοηθησε τον
Κανε του τις ερωτησεις που πρεπει και ξερεις![]()
καποτε δε φαινοταν... ντεμεκ εκαναν τη χρεωση με αλλο ονομα... τωρα καλυτερα να φορτωσεις καμια ρεβολουτΚαλησπέρα.
Πώς μπορώ να κάνω συνδρομή σε αυτές τις πλατφόρμες χωρίς να φανεί ξεκάθαρα στο statement;Υπάρχει κάποια ανώνυμη/virtual κάρτα που να μη συνδέεται με λογαριασμό και να μη φαίνεται στο statement; Δηλαδή πχ να φαίνεται από τη κεντρική μου τράπεζα ότι πλήρωσα 10 ευρώ για να φορτίσω μια κάρτα ή μια prepaid αλλά όχι να φαίνεται συναλλαγή με Onlyfans/Fansly Κλπ.
Κάτι το οποίο να το διαχειρίζομαι μέσω υπολογιστή και όχι μέσω κινητού και επίσης να είναι εντελώς virtual.
Ευχαριστώ!
ΓιατίΔεν θα στο συνιστούσα![]()
Γύπας αλέρτ!Τυπε νηματοθετη, αν σε εχει αφησει η κυρα χωρις νερο στο μπαλκονι, ενημερωσε μας εδω να παρουμε τηλ στο 10410![]()
Αφού είναι τόσο βλάκας που θέλει να τα χώνει στο Onlyfans καλά του κάνει.Τυπε σου ελέγχει τα statement του λογαριασμού η γυναίκα σου;![]()
Αφού είναι τόσο βλάκας που θέλει να τα χώνει στο Onlyfans καλά του κάνει.
Ρε μαλάκα Ιεζεκιήλ στείλε τα εδέσματα επιτέλουςΓιατί
Λες να πέσει αιγυπτιακή παντόφλα σαν εκείνες που εισέπραξαν οι ταξικοί σου αδελφοί
Γύπας αλέρτ!
Νηματοθέτη: δες τι φταίει στη σχέση σου και διόρθωσε την, αλλιώς κάνε σιαπέρα αφήνοντας τις συνδρομές.
Χώσε τον όσο μπορείς γιατί θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που δεν θα κελαηδά με τίποτα![]()
τι εννοεις "τελικα";Τελικα το Μπουρδελιαρης ακούγεται σαν τίτλος ευγενίας ...![]()
Εγώ πάλι θα πω "ουδέν κακόν αμιγές καλού".Και εδώ κολλάει εκείνο το σχόλιο που είχα γράψει και μου είπε ένας ευγενικός φίλος εδώ μέσα ότι γενικεύω:
Άσχετο και ίσως (και) ολίγον "τραγικά" αστείο:
Τα σοβαρά μέλη αυτής της "γωνιάς" του ίντερνετ όπου γράφουμε πέντε αράδες δεν έχουν γυναίκα ή κάποιου είδους δεσμό. Παραμένουν "στοχο-προσηλωμένοι" στον πληρωμένο έρωτα. Οι υπόλοιποι απλά κάνανε μια λάθος επιλογή στη ζωή τους κάποτε και σήμερα προσπαθούν, μέσα τους, να το στηρίξουν με πατερίτσες κάθε τύπου.
(Αυτά είναι τα αποτελέσματα του άμετρου πυρφορισμού - από τον οποίον πολλές φορές περνάμε και εμείς και τον πνίγουμε γιατί ξέρουμε πια ποια είναι η "κατάληξή" του...)
Διωξε τηνΚαλησπέρα.
Πώς μπορώ να κάνω συνδρομή σε αυτές τις πλατφόρμες χωρίς να φανεί ξεκάθαρα στο statement;Υπάρχει κάποια ανώνυμη/virtual κάρτα που να μη συνδέεται με λογαριασμό και να μη φαίνεται στο statement; Δηλαδή πχ να φαίνεται από τη κεντρική μου τράπεζα ότι πλήρωσα 10 ευρώ για να φορτίσω μια κάρτα ή μια prepaid αλλά όχι να φαίνεται συναλλαγή με Onlyfans/Fansly Κλπ.
Κάτι το οποίο να το διαχειρίζομαι μέσω υπολογιστή και όχι μέσω κινητού και επίσης να είναι εντελώς virtual.
Ευχαριστώ!
Κανένας δεν είναι ειρωνικός αδερφέ.Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει από εδώ είναι: Όσοι είναι παντρεμένοι, ποτέ μα ποτέ δεν έχουν δει τσόντα και δεν έχουν πληρώσει ούτε μια φορά για πορνό... και όσοι το εχουν κανει ειναι ο περιγελος, η καταντια και η ξεφτιλα του ανδρικού φύλου επειδή θέλουν να το κρύψουν από τη γυναίκα... Μάιστα... Συγνώμη, πείτε μου πάλι το όνομα του φόρουμ λίγο αργά;;; O πατέρας σας δηλαδή είχε το penthouse επιδεικτικά παραμάσχαλα και πήγαινε καμαρωτός στην τουαλέτα ή το άφηνε στο τραπεζάκι του σαλονιού φάτσα φόρα δίπλα από την "αθλητική ηχώ"...
Αν σας διασκεδάζει το ποστ και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας με τα ειρωνικά σχόλια, be my guest... Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε οι περισσοτεροι... Αν εχετε καμια ιδεα για την ερωτηση που εκανα, επειδή σίγουρα υπάρχουν και άλλοι με την ίδια αμαρτία και πιθανό να έχουν βρει τον τρόπο, στείλτε και ΠΜ αν φοβάστε μη σας γιουχαρουν οι αλλοι, δεν θα σας μαρτυρησω...![]()
Ένας τύπος πριν μπούμε για εξετάσεις στο αμφιθέατρο μου είχε πει το εξής => οι μαλακίες (λάθη) που κάνεις είναι για να ξελαφρώνειςΤελικά είμαστε πολλοί αυτοί που κάναμε μαλακίες...
Επειδή θίχτηκες, σου απαντώ ήρεμα:Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει από εδώ είναι: Όσοι είναι παντρεμένοι, ποτέ μα ποτέ δεν έχουν δει τσόντα και δεν έχουν πληρώσει ούτε μια φορά για πορνό... και όσοι το εχουν κανει ειναι ο περιγελος, η καταντια και η ξεφτιλα του ανδρικού φύλου επειδή θέλουν να το κρύψουν από τη γυναίκα... Μάιστα... Συγνώμη, πείτε μου πάλι το όνομα του φόρουμ λίγο αργά;;; O πατέρας σας δηλαδή είχε το penthouse επιδεικτικά παραμάσχαλα και πήγαινε καμαρωτός στην τουαλέτα ή το άφηνε στο τραπεζάκι του σαλονιού φάτσα φόρα δίπλα από την "αθλητική ηχώ"...
Αν σας διασκεδάζει το ποστ και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας με τα ειρωνικά σχόλια, be my guest... Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε οι περισσοτεροι... Αν εχετε καμια ιδεα για την ερωτηση που εκανα, επειδή σίγουρα υπάρχουν και άλλοι με την ίδια αμαρτία και πιθανό να έχουν βρει τον τρόπο, στείλτε και ΠΜ αν φοβάστε μη σας γιουχαρουν οι αλλοι, δεν θα σας μαρτυρησω...![]()
Αυτό είναι το πιο σωστό!!!τραβα ριξε κανα μπουτσο τυπε και ασε τα ονλυφανς