Νέα

Πληρωμή συνδρομής «αθόρυβα» (μη αντιληπτή από το έτερον ήμισυ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikes123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.917
Πόντοι
216
Είχε κ ο πεθερός ατομικό λογαριασμό στην τράπεζα και τώρα που έφυγε τα λεφτά είναι κλειδωμένα μέσα..
Τρέχουν τα χρέη, τα συμβόλαια, και τα λεφτά εκεί μπλοκαρισμένα..
Ναι, βλέπω τσόντες δίπλα της, έχω το κινητό με τις εφαρμογές της τράπεζας ξεκλειδωτο, σπίτι μου είμαι, αν την ενοχλεί, να μην κοιτάει..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.727
Πόντοι
3.846
Ρε παίκτη αν ο πεθερός είχε διαθήκη πως έχουν κλειδωθεί τα λεφτά; Πας το πιστοποιητικό θανάτου και τη διαθήκη στην τράπεζα και ξεκλειδώνεται.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Εγώ πάλι θα πω "ουδέν κακόν αμιγές καλού".
Ότι σχετίζεται με ανθρώπινες σχέσεις, κάποια στιγμή ξεφτίζει, ξεθωριάζει.
Αυτή είναι η φύση μας. Ότι και αν επιλέξεις, θα βρεις θετικά και αρνητικά.
Φυσικά έχεις δίκιο μόνο που Αν ξεθωριάζει το αλλάζεις αμετάκλητα, δε κάνεις μπαλώματα... Γυρνώντας το βράδυ στη γυναίκα σου έχοντας κ σκύλο χορτάρι κ πίτα ολόκληρη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Ρε τυποι οταν παντρεύεστε μην παραδίδεστε άνευ όρων, κρατήστε και κατι για παρτι σας, π.χ. ενα μυστικό τραπεζικό λογαριασμό για να έχετε μεσα 5 φράγκα για να κάνετε τα γούστα σας, για να τζογαρετε, να πάρετε καμία κορασίδα η ακόμα και να πληρώσετε μια συνδρομή στο OF.

Οχι ολα κοινά και ανοιχτά στο γαμο, κρατήστε και κατι για παρτι σας.

Με αφορμή το σχόλιο του πολύ αγαπητού φίλου @Anemodoura

Όταν κάποιος παντρεύεται σε μια χώρα συντηρητική όπως η Ελλάδα θα πρέπει ουσιαστικά να "εκχωρεί" μεγάλο μέρος της ελευθερίας του αλλού. Και δεν εννοώ να έχουν κοινό προφίλ σε τράπεζες κ Facebook. Αυτά πράγματι εκτός από ακραία είναι Καραγκιοζιλίκια.

Να πω όμως κάτι αλλο. Δεν υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα να μην καταλάβει ότι ξενοπηδάς. Εκτός αν είστε τυπικά απλά παντρεμένοι και δεν την νοιάζει και αλληλοκερατώνεστε. Εκεί πάω πάσο.

(Με αυτό, δηλαδή να κερατώνεις, διαφωνώ 100%. )

Όπως έχω γράψει και πιο πάνω, κατά τον δικό μου αξιακό κώδικα το θεωρώ ανήθικο ως ανόητο να μην πληρώσω τις επιλογές μου. Δηλαδή για ποιο λόγο παντρεύτηκα; Για να ψάχνομαι μετά με άλλες; ή να γκομενίζω;

(Δεν θα αναφερθώ για τις ιερόδουλες που ούτε ακόμα και αυτό ως επιλογή θα το επέτρεπα στον εαυτό μου όντας σε σχέση ή γάμο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom