Νέα

Πληρωμή συνδρομής «αθόρυβα» (μη αντιληπτή από το έτερον ήμισυ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikes123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Καλησπέρα.

Πώς μπορώ να κάνω συνδρομή σε αυτές τις πλατφόρμες χωρίς να φανεί ξεκάθαρα στο statement;Υπάρχει κάποια ανώνυμη/virtual κάρτα που να μη συνδέεται με λογαριασμό και να μη φαίνεται στο statement; Δηλαδή πχ να φαίνεται από τη κεντρική μου τράπεζα ότι πλήρωσα 10 ευρώ για να φορτίσω μια κάρτα ή μια prepaid αλλά όχι να φαίνεται συναλλαγή με Onlyfans/Fansly Κλπ.

Κάτι το οποίο να το διαχειρίζομαι μέσω υπολογιστή και όχι μέσω κινητού και επίσης να είναι εντελώς virtual.

Ευχαριστώ!
καποτε δε φαινοταν... ντεμεκ εκαναν τη χρεωση με αλλο ονομα... τωρα καλυτερα να φορτωσεις καμια ρεβολουτ

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.076
Πόντοι
3.846
Δεν θα στο συνιστούσα :sad2:
Γιατί :rolleyes:
Λες να πέσει αιγυπτιακή παντόφλα σαν εκείνες που εισέπραξαν οι ταξικοί σου αδελφοί :think::coffee:

Τυπε νηματοθετη, αν σε εχει αφησει η κυρα χωρις νερο στο μπαλκονι, ενημερωσε μας εδω να παρουμε τηλ στο 10410 :coffee:
Γύπας αλέρτ!

Νηματοθέτη: δες τι φταίει στη σχέση σου και διόρθωσε την, αλλιώς κάνε σιαπέρα αφήνοντας τις συνδρομές.
Χώσε τον όσο μπορείς γιατί θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που δεν θα κελαηδά με τίποτα :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.483
Πόντοι
1.446
Αφού είναι τόσο βλάκας που θέλει να τα χώνει στο Onlyfans καλά του κάνει.

Από παντρεμενακιας και πυτζαμο-παντοφλακιας ...
το πάει για ...
για ονλυφατζης και δαρμενος ...

Τελικα το Μπουρδελιαρης ακούγεται σαν τίτλος ευγενίας ... :wink:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.052
Πόντοι
36.036
Γιατί :rolleyes:
Λες να πέσει αιγυπτιακή παντόφλα σαν εκείνες που εισέπραξαν οι ταξικοί σου αδελφοί :think::coffee:

Γύπας αλέρτ!

Νηματοθέτη: δες τι φταίει στη σχέση σου και διόρθωσε την, αλλιώς κάνε σιαπέρα αφήνοντας τις συνδρομές.
Χώσε τον όσο μπορείς γιατί θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που δεν θα κελαηδά με τίποτα :confused:
Ρε μαλάκα Ιεζεκιήλ στείλε τα εδέσματα επιτέλους :tooth:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Τελικα το Μπουρδελιαρης ακούγεται σαν τίτλος ευγενίας ... :wink:
τι εννοεις "τελικα";

Παντα ευγενεις ημασταν οι μπορδελιαρηδες, απο εποχης Τουλουζ Λωτρεκ :coffee:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Αν αρσενικό στο έτος 2025 δεν ξέρει πώς να κάνει χρήση Revolut και έχει δώσει πρόσβαση στη γυναίκα του και στο κινητό του, τότε δεν έχει σωτηρία.

OP
OP
M

mikes123

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
30
Πόντοι
0
black and white applause GIF

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Και εδώ κολλάει εκείνο το σχόλιο που είχα γράψει και μου είπε ένας ευγενικός φίλος εδώ μέσα ότι γενικεύω:

Άσχετο και ίσως (και) ολίγον "τραγικά" αστείο:
Τα σοβαρά μέλη αυτής της "γωνιάς" του ίντερνετ όπου γράφουμε πέντε αράδες δεν έχουν γυναίκα ή κάποιου είδους δεσμό. Παραμένουν "στοχο-προσηλωμένοι" στον πληρωμένο έρωτα. Οι υπόλοιποι απλά κάνανε μια λάθος επιλογή στη ζωή τους κάποτε και σήμερα προσπαθούν, μέσα τους, να το στηρίξουν με πατερίτσες κάθε τύπου.
(Αυτά είναι τα αποτελέσματα του άμετρου πυρφορισμού - από τον οποίον πολλές φορές περνάμε και εμείς και τον πνίγουμε γιατί ξέρουμε πια ποια είναι η "κατάληξή" του...)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.906
Πόντοι
456
Και εδώ κολλάει εκείνο το σχόλιο που είχα γράψει και μου είπε ένας ευγενικός φίλος εδώ μέσα ότι γενικεύω:

Άσχετο και ίσως (και) ολίγον "τραγικά" αστείο:
Τα σοβαρά μέλη αυτής της "γωνιάς" του ίντερνετ όπου γράφουμε πέντε αράδες δεν έχουν γυναίκα ή κάποιου είδους δεσμό. Παραμένουν "στοχο-προσηλωμένοι" στον πληρωμένο έρωτα. Οι υπόλοιποι απλά κάνανε μια λάθος επιλογή στη ζωή τους κάποτε και σήμερα προσπαθούν, μέσα τους, να το στηρίξουν με πατερίτσες κάθε τύπου.
(Αυτά είναι τα αποτελέσματα του άμετρου πυρφορισμού - από τον οποίον πολλές φορές περνάμε και εμείς και τον πνίγουμε γιατί ξέρουμε πια ποια είναι η "κατάληξή" του...)
Εγώ πάλι θα πω "ουδέν κακόν αμιγές καλού".
Ότι σχετίζεται με ανθρώπινες σχέσεις, κάποια στιγμή ξεφτίζει, ξεθωριάζει.
Αυτή είναι η φύση μας. Ότι και αν επιλέξεις, θα βρεις θετικά και αρνητικά.

OP
OP
M

mikes123

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει από εδώ είναι: Όσοι είναι παντρεμένοι, ποτέ μα ποτέ δεν έχουν δει τσόντα και δεν έχουν πληρώσει ούτε μια φορά για πορνό... και όσοι το εχουν κανει ειναι ο περιγελος, η καταντια και η ξεφτιλα του ανδρικού φύλου επειδή θέλουν να το κρύψουν από τη γυναίκα... Μάιστα... Συγνώμη, πείτε μου πάλι το όνομα του φόρουμ λίγο αργά;;; O πατέρας σας δηλαδή είχε το penthouse επιδεικτικά παραμάσχαλα και πήγαινε καμαρωτός στην τουαλέτα ή το άφηνε στο τραπεζάκι του σαλονιού φάτσα φόρα δίπλα από την "αθλητική ηχώ"...

Αν σας διασκεδάζει το ποστ και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας με τα ειρωνικά σχόλια, be my guest... Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε οι περισσοτεροι... Αν εχετε καμια ιδεα για την ερωτηση που εκανα, επειδή σίγουρα υπάρχουν και άλλοι με την ίδια αμαρτία και πιθανό να έχουν βρει τον τρόπο, στείλτε και ΠΜ αν φοβάστε μη σας γιουχαρουν οι αλλοι, δεν θα σας μαρτυρησω... :grin::grin::D:

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.358
Πόντοι
9.931
Ρε τυποι οταν παντρεύεστε μην παραδίδεστε άνευ όρων, κρατήστε και κατι για παρτι σας, π.χ. ενα μυστικό τραπεζικό λογαριασμό για να έχετε μεσα 5 φράγκα για να κάνετε τα γούστα σας, για να τζογαρετε, να πάρετε καμία κορασίδα η ακόμα και να πληρώσετε μια συνδρομή στο OF.

Οχι ολα κοινά και ανοιχτά στο γαμο, κρατήστε και κατι για παρτι σας.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
8.343
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα.

Πώς μπορώ να κάνω συνδρομή σε αυτές τις πλατφόρμες χωρίς να φανεί ξεκάθαρα στο statement;Υπάρχει κάποια ανώνυμη/virtual κάρτα που να μη συνδέεται με λογαριασμό και να μη φαίνεται στο statement; Δηλαδή πχ να φαίνεται από τη κεντρική μου τράπεζα ότι πλήρωσα 10 ευρώ για να φορτίσω μια κάρτα ή μια prepaid αλλά όχι να φαίνεται συναλλαγή με Onlyfans/Fansly Κλπ.

Κάτι το οποίο να το διαχειρίζομαι μέσω υπολογιστή και όχι μέσω κινητού και επίσης να είναι εντελώς virtual.

Ευχαριστώ!
Διωξε την

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.906
Πόντοι
456
Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει από εδώ είναι: Όσοι είναι παντρεμένοι, ποτέ μα ποτέ δεν έχουν δει τσόντα και δεν έχουν πληρώσει ούτε μια φορά για πορνό... και όσοι το εχουν κανει ειναι ο περιγελος, η καταντια και η ξεφτιλα του ανδρικού φύλου επειδή θέλουν να το κρύψουν από τη γυναίκα... Μάιστα... Συγνώμη, πείτε μου πάλι το όνομα του φόρουμ λίγο αργά;;; O πατέρας σας δηλαδή είχε το penthouse επιδεικτικά παραμάσχαλα και πήγαινε καμαρωτός στην τουαλέτα ή το άφηνε στο τραπεζάκι του σαλονιού φάτσα φόρα δίπλα από την "αθλητική ηχώ"...

Αν σας διασκεδάζει το ποστ και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας με τα ειρωνικά σχόλια, be my guest... Αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε οι περισσοτεροι... Αν εχετε καμια ιδεα για την ερωτηση που εκανα, επειδή σίγουρα υπάρχουν και άλλοι με την ίδια αμαρτία και πιθανό να έχουν βρει τον τρόπο, στείλτε και ΠΜ αν φοβάστε μη σας γιουχαρουν οι αλλοι, δεν θα σας μαρτυρησω... :grin::grin::D:
Κανένας δεν είναι ειρωνικός αδερφέ.
Χαβαλέ κάνουμε οι περισσότεροι, γιατί λίγο ή πολύ όλοι το κάναμε.
Το άσχημο είναι ότι δεν ξέρεις να κρυφτείς απ' ότι κατάλαβα, για αυτό λέω ότι πολλοί κάναμε τις μαλακίες μας.
Την πιο σωστή κουβέντα την είπε ο φίλος παραπάνω, δε χρειάζεται να ξέρει τα πάντα.
Εγώ θα έκανα λογαριασμό paypal, θα κούμπωνα ένα καινούριο άγνωστο email επάνω και τέλος.
Στο statement γράφει πληρωμή προς paypal νομίζω, 100% δεν είμαι σίγουρος.
Για ξεκάρφωμα κάνε καμία αγορά άσχετη πρώτα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Με το ψηφιακό ευρώ οι μπινεδες της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα μας αφήσουν να ξοδέψουμε ελεύθερα τα με κόπο αποκτημένα χρήματα μας σε πουτανιλικια.

Τράβα στο μετάξι να ξαλαφρωσεις, να στα φάει μια βρωμιαρα από απόσταση, κρίμα είναι. Ταΐζεις τσατσα, νταβά, πουτανα έτσι, τρία σπίτια

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.076
Πόντοι
3.846
Τελικά είμαστε πολλοί αυτοί που κάναμε μαλακίες...
Ένας τύπος πριν μπούμε για εξετάσεις στο αμφιθέατρο μου είχε πει το εξής => οι μαλακίες (λάθη) που κάνεις είναι για να ξελαφρώνεις

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846

Επειδή θίχτηκες, σου απαντώ ήρεμα:

- Όταν μένεις μαζί με μία γυναίκα όσους κρυφούς λογαριασμούς και να έχεις το να βλέπεις τσόντα είναι δύσκολο. Ακόμα και αν είναι από free website. Ξεκινάμε λοιπόν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το privacy στο ίδιο σου το σπίτι. Αν εσύ το έχεις λύσει ,μπράβο σου.

- Θέλεις να γραφείς κάπου συνδρομητής και δικαίωμά σου. Σκέφτεσαι τι θα γίνει αν το μάθει η γυναίκα σου. Για να σε απασχολεί αυτό, έχετε όλους τους λογαριασμούς κοινούς, της έχεις δώσει πρόσβαση παντού ,ή κάνω λάθος; Μπορεί να μην έχω παντρευτεί αλλά από τα λίγα που ξέρω σου λέω ότι έκανες λάθος. Οι γονείς μου είναι 50 χρόνια παντρεμένοι και δεν έχουν κοινό λογαριασμό. Γιατί ρε παίκτη ο γάμος πρέπει αναγκαστικά να σημαίνει κοινοί λογαριασμοί και πρόσβαση παντού; Δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο; Δηλαδή αν αύριο θέλεις να στηρίξεις οικονομικά ένα δικό σου πρόσωπο, ένα μέλος της οικογένειάς σου, θα πηγαίνεις τα παραστατικά στη γυναίκα σου λες και είσαι υπάλληλος; Μήπως πρέπει να το συζητήσετε με τη γυναίκα σου; Δύσκολο βέβαια τώρα να ξεμπλέξεις έτσι όπως έμπλεξες, το αναγνωρίζω. Πάντως ρε παίκτη εσύ είσαι ικανοποιημένος από την κατάστασή που βρίσκεσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom