Νέα

Πληροφορίες για γάμο στην Ταϊλάνδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2025greecegreece2025
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.313
Πόντοι
2.356
Εγγυηση ποσο δινουν;
Screenshot_2025_0529_210212.png

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.983
Πόντοι
7.046
Διδάγματα από έναν ομοιοπαθών και μαθών:

What I learned AFTER my first FAILED marriage to a Filipina​

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.983
Πόντοι
7.046

Philippines Life. This Is How Easy It Is For Your Filipina To Get You Arrested In The Philippines​

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Υπάρχουν απαγόρευσεις;;για τους άντρες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .
Τυπε ψηφίζεις κιόλας;

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
Μπορεί να δεις και τη περίπτωση για Νεοζηλανδη, Μάουρι.

Είναι λίγο απαιτητικές και σκληρές

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
602
Πόντοι
81
Υπάρχουν απαγόρευσεις;;για τους άντρες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .
Λογικά θα της κάνει τακτικά τα service και βγήκε καλή....μετά τα 15 βγάζουν προβλήματα και θέλουν ρεκτιφιέ:grin:

OP
OP
2
Εγγρ.
17 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Παίκτη θα σου κάνω μία ερώτηση στα σοβαρά:
- Γιατί θέλεις να την παντρευτείς και όχι να έχετε απλά σχέση; Για να βγάλει βιζα και να μπορεί να έρθει Ελλάδα να ζήσετε μαζί;
Παίζει εγκυμοσύνη;
Στο ζήτησε αυτή;

Δε σε κρίνω αν την ερωτεύτηκες και θέλεις να είστε μαζί ,δικαίωμά σου, αυτά είναι προσωπικά γούστα. Αλλά σκέψου το καλά: Γιατί πρέπει να παντρευτείτε και όχι απλά να είστε ζευγάρι;
Γιατί είναι μεγάλος 55 κ μου έχουν φάει τα λεφτά οι Ελληνίδες κ τις βαρέθηκα .και είπα να πάρω μια τέτοια να ησυχάσω γιατί βαρέθηκα Ελλάδα με όλα αυτά

• Like
OP
OP
2
Εγγρ.
17 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Έχω καταστραφεί από Ελληνίδες για αυτό θα πάω εκεί να πάρω μια μικρή ήσυχη έχω δει μερικούς που πήρανε μια χαρά είναι

• Like

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.911
Πόντοι
1.706
To ειχε κανει ένας φίλος, ειναι πολυ γαμησι.
Μετα που χώρισε ηταν δυο φορες γαμησι.
Δεν ξερω αν του φαγε λεφτα γιατί δεν του περρισευανε έτσι κι αλλιώς. Αλλα και μονο τα έξοδα γαμου και διαζυγίου που λογικα θα ερθει καποια στιγμη ειναι απαγορευτικα για τον γυφτελληνα.

Ενας αλλος ψαράς βρωμιαρης στο νησι πάντως έφερε μια Ταυλανδεζα και ζει μια χαρα σ ενα χρεπι το οποιο χρήζει κατεδάφισης .
Eιναι hit and miss φαση, 70% να χάσεις 30% να πετυχεις θα ελεγα, εξαρτάται ηλικία, οικονομικα και αλλα πολλα
Ο γαμος ειναι γενικως ρισκο κ οικονομικη καταστροφη ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. Το μουνι ομως τις περισσοτερες φορες υπερισχύει.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.911
Πόντοι
1.706
Έχω καταστραφεί από Ελληνίδες για αυτό θα πάω εκεί να πάρω μια μικρή ήσυχη έχω δει μερικούς που πήρανε μια χαρά είναι
Φιλε με το καλο και καλη τύχη.
Ξερεις ηδη πως ειναι ενα ρίσκο με πριβληματα στο 50%.
Εσυ τζογαρεις,εσυ ρισκάρεις.
Ο ερωτας ειναι ενα συναίσθημα που δεν αφηνει τον αντρα να σκεφτει λογικά.
Απο την αλλη ομως ειναι ενα φοβερο συναισθημα που σε συνδυασμο με το YOLO αξιζει να ζησουμε .

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.313
Πόντοι
2.356
Ο γαμος ειναι γενικως ρισκο κ οικονομικη καταστροφη ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. Το μουνι ομως τις περισσοτερες φορες υπερισχύει.
Oι αληθεια ειναι οτι πολλοί γεροι μπαροβιοι στη Ταυλανδη είναι χωρισμένοι οι οποιοι τα εχουν σκάσει χοντρά στις δυτικές γυναικες τους.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.315
Πόντοι
6.796
Φιλος 50ρης παντρευτηκε Ταυλανδεζα 25αρα.. αυτη οπου πηγαινε της την πεφταν κ γενικα απο ενα κοριτσι μαζεμενο που ηταν ξυπνησε.. επισης της στελναν στα σοσιαλ τι τον θες τον παππου κ γενικα επεφτε τρελο πεσιμο απο μυστες. Μια μερα τον αφησε κ εφυγε επειδη την πιεζε κ ζηλευε. Τα εφτιαξε με ενα πιτσιρικα 30ρη κ αυτη δουλευει κ νοικιαζει μονη της τωρα.

OP
OP
2
Εγγρ.
17 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Γενικά αν είσαι μεγάλος κοιταζουν να σου φανεί ότι λεφτά έχεις ..εμένα με έχουν καταστρέψει οικονομικά ..κάποτε ήμουνα άρχοντας τώρα με έχουν διαλύσει όλες όσες γνώρισα...θέλω να βρω μια λίγο χαζή ...δε. Ζηλεύω εγώ ..αλλά να μην είναι πονηρή θέλω όπως οι Ελληνίδες ..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.911
Πόντοι
1.706
Φιλος 50ρης παντρευτηκε Ταυλανδεζα 25αρα.. αυτη οπου πηγαινε της την πεφταν κ γενικα απο ενα κοριτσι μαζεμενο που ηταν ξυπνησε.. επισης της στελναν στα σοσιαλ τι τον θες τον παππου κ γενικα επεφτε τρελο πεσιμο απο μυστες. Μια μερα τον αφησε κ εφυγε επειδη την πιεζε κ ζηλευε. Τα εφτιαξε με ενα πιτσιρικα 30ρη κ αυτη δουλευει κ νοικιαζει μονη της τωρα.
Κανονας:

Ταυλανδεζα
Φιλοπινεζα
Κολομπιανα
Βραζιλιανα κτλ

Ειναι καλες ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ,
Εκει που εχουν τρελο ανταγωνισμο απο τις υπολοιπες και ελάχιστες επιλογες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom