Θέλουμε απογόνους Έλληνες αδερφέ...Αποκλείονται τα λεντιμπόις!τυπε εχεις σιγουρευτει φανταζομαι οτι δεν ειναι λεντιμποης![]()

Θέλουμε απογόνους Έλληνες αδερφέ...Αποκλείονται τα λεντιμπόις!τυπε εχεις σιγουρευτει φανταζομαι οτι δεν ειναι λεντιμποης![]()
Εγγυηση ποσο δινουν;
Δεν κρατιοτανΑυτά είναι θέματα για την Κυριακή.
Τυπε ψηφίζεις κιόλας;Υπάρχουν απαγόρευσεις;;για τους άντρες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .
Λογικά θα της κάνει τακτικά τα service και βγήκε καλή....μετά τα 15 βγάζουν προβλήματα και θέλουν ρεκτιφιέΥπάρχουν απαγόρευσεις;;για τους άντρες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .
Γιατί είναι μεγάλος 55 κ μου έχουν φάει τα λεφτά οι Ελληνίδες κ τις βαρέθηκα .και είπα να πάρω μια τέτοια να ησυχάσω γιατί βαρέθηκα Ελλάδα με όλα αυτάΠαίκτη θα σου κάνω μία ερώτηση στα σοβαρά:
- Γιατί θέλεις να την παντρευτείς και όχι να έχετε απλά σχέση; Για να βγάλει βιζα και να μπορεί να έρθει Ελλάδα να ζήσετε μαζί;
Παίζει εγκυμοσύνη;
Στο ζήτησε αυτή;
Δε σε κρίνω αν την ερωτεύτηκες και θέλεις να είστε μαζί ,δικαίωμά σου, αυτά είναι προσωπικά γούστα. Αλλά σκέψου το καλά: Γιατί πρέπει να παντρευτείτε και όχι απλά να είστε ζευγάρι;
Ο γαμος ειναι γενικως ρισκο κ οικονομικη καταστροφη ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. Το μουνι ομως τις περισσοτερες φορες υπερισχύει.To ειχε κανει ένας φίλος, ειναι πολυ γαμησι.
Μετα που χώρισε ηταν δυο φορες γαμησι.
Δεν ξερω αν του φαγε λεφτα γιατί δεν του περρισευανε έτσι κι αλλιώς. Αλλα και μονο τα έξοδα γαμου και διαζυγίου που λογικα θα ερθει καποια στιγμη ειναι απαγορευτικα για τον γυφτελληνα.
Ενας αλλος ψαράς βρωμιαρης στο νησι πάντως έφερε μια Ταυλανδεζα και ζει μια χαρα σ ενα χρεπι το οποιο χρήζει κατεδάφισης .
Eιναι hit and miss φαση, 70% να χάσεις 30% να πετυχεις θα ελεγα, εξαρτάται ηλικία, οικονομικα και αλλα πολλα
Φιλε με το καλο και καλη τύχη.Έχω καταστραφεί από Ελληνίδες για αυτό θα πάω εκεί να πάρω μια μικρή ήσυχη έχω δει μερικούς που πήρανε μια χαρά είναι
Oι αληθεια ειναι οτι πολλοί γεροι μπαροβιοι στη Ταυλανδη είναι χωρισμένοι οι οποιοι τα εχουν σκάσει χοντρά στις δυτικές γυναικες τους.Ο γαμος ειναι γενικως ρισκο κ οικονομικη καταστροφη ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. Το μουνι ομως τις περισσοτερες φορες υπερισχύει.
Κανονας:Φιλος 50ρης παντρευτηκε Ταυλανδεζα 25αρα.. αυτη οπου πηγαινε της την πεφταν κ γενικα απο ενα κοριτσι μαζεμενο που ηταν ξυπνησε.. επισης της στελναν στα σοσιαλ τι τον θες τον παππου κ γενικα επεφτε τρελο πεσιμο απο μυστες. Μια μερα τον αφησε κ εφυγε επειδη την πιεζε κ ζηλευε. Τα εφτιαξε με ενα πιτσιρικα 30ρη κ αυτη δουλευει κ νοικιαζει μονη της τωρα.