2025greecegreece2025
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Θέλω να παντρευτώ μια κοπέλα που έχω γνωρίσει .θα πάω Ταϊλάνδη να τη παντρευτώ τον Νοέμβριο .ξέρει κανένας διαδικασίες κλπ ;;
τυπε εχεις σιγουρευτει φανταζομαι οτι δεν ειναι λεντιμποηςΘέλω να παντρευτώ μια κοπέλα που έχω γνωρίσει .θα πάω Ταϊλάνδη να τη παντρευτώ τον Νοέμβριο .ξέρει κανένας διαδικασίες κλπ ;;
Η διαδικασια ειναι να αλλαξεις ολους τους κωδικους στην τραπεζα ,να τους ξεχασεις ,να βαλεις τα παντα σε θυριδες και τα κλειδια να τα δωσεις σε εναν τυχαιο γυφτο(πιο safe θα σου βγει)
Τύπε την κοπέλα την έχεις δει από κοντά η μόνο από ίντερνετ?Θέλω να παντρευτώ μια κοπέλα που έχω γνωρίσει .θα πάω Ταϊλάνδη να τη παντρευτώ τον Νοέμβριο .ξέρει κανένας διαδικασίες κλπ ;;
Υπάρχουν απαγόρευσεις;;για τους άντρες ;Υπάρχουν εξειδικευμένα γραφεία στην Ταϊλάνδη που διεκπεραιώνουν τέτοιες περιπτώσεις. Πρόσεχε λίγο τις υποχρεώσεις και τις απαγορεύσεις που αφορούν τους αλλοδαπούς συζύγους εντός γάμου, υπάρχουν διάφορες ιδιαιτερότητες σχετικές με την περιουσία και ειδικά με τα ακίνητα. Θα συνιστούσα προγαμιαίο συμφωνητικό προσωπικά. Τέλος πάντων, με το καλό, αν έχεις πετύχει αποφασισμένη Ταϊλανδή που σε θέλει πραγματικά, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.
Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .Τύπε την κοπέλα την έχεις δει από κοντά η μόνο από ίντερνετ?
A καλαΥπάρχουν απαγόρευσεις;;για τους άντρες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .
M αυτα που διαβαζω το ladyboy ειναι το λιγότερο κακο σενάριο.τυπε εχεις σιγουρευτει φανταζομαι οτι δεν ειναι λεντιμποης![]()
Και τι είναι η προσωπική σου ζωή για να την παίξεις στα ζάρια;Πρώτα θα τη γνωρίσεις από κοντά,αν δεις ότι ταιριάζετε προχωράς σε συμβίωση και μόνο όταν αυτή πετύχει,προχωράς σε γάμο.Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .
Το καλό σενάριο είναι να είναι ladyboy, το κακό σενάριο είναι να ξυπνήσεις σε μπανιέρα με πάγο και να σου λείπουν τα νεφράΥπάρχουν απαγόρευσεις;;για τους άντρες ;
Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .
A καλα
Πες μας οτι είσαι και κάτω απο 35
Δεν απαγορεύονται οι γάμοι ημεδαπών με αλλοδαπούς, αν ρωτάς αυτό. Υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί όσον αφορά στην απόκτηση γης από αλλοδαπό. Όμως βλέπω ότι την κυρία δεν την έχεις συναντήσει ακόμα. Θα σου έλεγα κάνε ένα ταξιδάκι να τη δεις από κοντά, να μάθεις επί τόπου τα οικογενειακά της και, πολύ βασικό, εάν έχει χρέη. ΟΙ άνθρωποι δεν είναι οικιακές συσκευές, "πήρε μία ένας γνωστός και βγήκε καλή". Επίσης, πρόσεχε, άπαξ και δεσμευτείς νομικά, τα οποιαδήποτε εισοδήματά σου από την ημέρα του συμφώνου συμβίωσης και μετά, μοιράζονται εξ ημισείας, ανεξαρτήτως αν την έχεις συνδικαιούχο σε τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ. Τέλος πάντων, σου προτείνω να το ψάξεις ενδελεχώς και να μη βασίζεσαι σε video call. Μπανγκόγκ μένει;Υπάρχουν απαγόρευσεις;;για τους άντρες ;
Οι single Ταϊλανδέζες (όπως και γενικότερα οι Ασιάτισσες, τουλάχιστον της περιοχής) ψάχνουν κατά κανόνα σύζυγο, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης, είναι μέσα στην ιδιοσυγκρασία και την παράδοσή τους. Ελάχιστες έως ελαχιστότατες είναι "ταγμένες" εργένισσες, ίσως μερικές με εξαιρετικά προσοδοφόρα επαγγέλματα. Το 90% των θηλυκών στα ον λάιν είναι χαμηλών τάξεων, με προβλήματα διαβίωσης και κατά κανόνα παιδιά που θέλουν να τα σπουδάσουν (σωστά, μόνο έτσι μπορούν να ξεφύγουν), οι σπουδές κοστίζουν, δεν υπάρχει δωρεάν ανώτερη παιδεία εκεί. Κυρίως αναζητούν αλλοδαπό σύζυγο για να νιώσουν ασφάλεια, οι Ασιάτες εν γένει είναι γαμίκουλες, συχνότατα τζογάρουν και πίνουν, ενώ δεν τους λέει και πολλά η έννοια "παιδί". Με τέτοια φτώχεια και των γονέων, ο αλλοδαπός (δυτικός) σύζυγος είναι πραγματική σωτηρία. Δεν είναι ο τύπος των γυναικών που θα σε μαδήσουν για λούσα κλπ., αλλά ζητάνε εξασφάλιση τροφής, στέγης, αξιοπρεπούς διαβίωσης και ενίσχυσης των τέκνων τουλάχιστον ως την ενηλικίωση, όπως επίση και εξασφάλιση των γηρατειών τους (μη συζητάμε για συντάξεις εκεί πέρα). Πολλές φορές "κουβαλάνε" και γονείς. Λίγες είναι οι κυνικές που σου λένε "οκ, ψάχνω για sugar daddy", ή ακόμα περισσότερο ότι "θέλω τόσα για να σου κάθομαι μια εβδομάδα πχ.". Επίσης, πολύ δύσκολα μια γυναίκα εκεί (ειδικά στην επαρχία) θα σε βάλει στο σπίτι της χωρίς να είστε παντρεμένοι (ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά). Εγκυμοσύνη δεν παίζει, ο άνθρωπος λέει ότι την ξέρει μόνο από το νετ. Πάντως σίγουρα το ζήτησε η κοπέλα, είναι το πρώτο που συζητάνε εξ αρχής.Παίκτη θα σου κάνω μία ερώτηση στα σοβαρά:
- Γιατί θέλεις να την παντρευτείς και όχι να έχετε απλά σχέση; Για να βγάλει βιζα και να μπορεί να έρθει Ελλάδα να ζήσετε μαζί;
Παίζει εγκυμοσύνη;
Στο ζήτησε αυτή;
Δε σε κρίνω αν την ερωτεύτηκες και θέλεις να είστε μαζί ,δικαίωμά σου, αυτά είναι προσωπικά γούστα. Αλλά σκέψου το καλά: Γιατί πρέπει να παντρευτείτε και όχι απλά να είστε ζευγάρι;
Εγγυηση ποσο δινουν;Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .
εγω βρηκα μεγαλη προσφορα απο ιντερνετ κατι ρουχα τενις, 70% και νομιζω και μια Ταιλανδη δωρο για πανω απο 5 εκατομμυρια ευρω αγορες αν θυμαμαι καλα , ε δεν ειχα τοσα χρηματα ,και πηρα μονο τα ρουχαΕγγυηση ποσο δινουν;