Νέα

Πληροφορίες για γάμο στην Ταϊλάνδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2025greecegreece2025
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Θέλω να παντρευτώ μια κοπέλα που έχω γνωρίσει .θα πάω Ταϊλάνδη να τη παντρευτώ τον Νοέμβριο .ξέρει κανένας διαδικασίες κλπ ;;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.703
Πόντοι
3.656
Η διαδικασια ειναι να αλλαξεις ολους τους κωδικους στην τραπεζα ,να τους ξεχασεις ,να βαλεις τα παντα σε θυριδες και τα κλειδια να τα δωσεις σε εναν τυχαιο γυφτο(πιο safe θα σου βγει)

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.314
Πόντοι
2.356
To ειχε κανει ένας φίλος, ειναι πολυ γαμησι.
Μετα που χώρισε ηταν δυο φορες γαμησι.
Δεν ξερω αν του φαγε λεφτα γιατί δεν του περρισευανε έτσι κι αλλιώς. Αλλα και μονο τα έξοδα γαμου και διαζυγίου που λογικα θα ερθει καποια στιγμη ειναι απαγορευτικα για τον γυφτελληνα.

Ενας αλλος ψαράς βρωμιαρης στο νησι πάντως έφερε μια Ταυλανδεζα και ζει μια χαρα σ ενα χρεπι το οποιο χρήζει κατεδάφισης .
Eιναι hit and miss φαση, 70% να χάσεις 30% να πετυχεις θα ελεγα, εξαρτάται ηλικία, οικονομικα και αλλα πολλα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.025
Πόντοι
2.606
Θέλω να παντρευτώ μια κοπέλα που έχω γνωρίσει .θα πάω Ταϊλάνδη να τη παντρευτώ τον Νοέμβριο .ξέρει κανένας διαδικασίες κλπ ;;
τυπε εχεις σιγουρευτει φανταζομαι οτι δεν ειναι λεντιμποης:grin:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Η διαδικασια ειναι να αλλαξεις ολους τους κωδικους στην τραπεζα ,να τους ξεχασεις ,να βαλεις τα παντα σε θυριδες και τα κλειδια να τα δωσεις σε εναν τυχαιο γυφτο(πιο safe θα σου βγει)
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

tuvalu

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2025
Like
100
Πόντοι
0
Υπάρχουν εξειδικευμένα γραφεία στην Ταϊλάνδη που διεκπεραιώνουν τέτοιες περιπτώσεις. Πρόσεχε λίγο τις υποχρεώσεις και τις απαγορεύσεις που αφορούν τους αλλοδαπούς συζύγους εντός γάμου, υπάρχουν διάφορες ιδιαιτερότητες σχετικές με την περιουσία και ειδικά με τα ακίνητα. Θα συνιστούσα προγαμιαίο συμφωνητικό προσωπικά. Τέλος πάντων, με το καλό, αν έχεις πετύχει αποφασισμένη Ταϊλανδή που σε θέλει πραγματικά, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.752
Πόντοι
3.556
Τύπε την κοπέλα την έχεις δει από κοντά η μόνο από ίντερνετ?

OP
OP
2
Εγγρ.
17 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Υπάρχουν εξειδικευμένα γραφεία στην Ταϊλάνδη που διεκπεραιώνουν τέτοιες περιπτώσεις. Πρόσεχε λίγο τις υποχρεώσεις και τις απαγορεύσεις που αφορούν τους αλλοδαπούς συζύγους εντός γάμου, υπάρχουν διάφορες ιδιαιτερότητες σχετικές με την περιουσία και ειδικά με τα ακίνητα. Θα συνιστούσα προγαμιαίο συμφωνητικό προσωπικά. Τέλος πάντων, με το καλό, αν έχεις πετύχει αποφασισμένη Ταϊλανδή που σε θέλει πραγματικά, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ.
Υπάρχουν απαγόρευσεις;;για τους άντρες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε την κοπέλα την έχεις δει από κοντά η μόνο από ίντερνετ?
Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.314
Πόντοι
2.356

Από ίντερνετ. Έχει πάρει έτσι και ένας γνωστός μου κ του βγήκε καλή 10 χρόνια την έχει .
A καλα
Πες μας οτι είσαι και κάτω απο 35

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.314
Πόντοι
2.356
τυπε εχεις σιγουρευτει φανταζομαι οτι δεν ειναι λεντιμποης:grin:
M αυτα που διαβαζω το ladyboy ειναι το λιγότερο κακο σενάριο.
Σκεψου να τον μαντρωσει καμια σπειρα και να τον στειλει σε καταναγκαστικη εργασια στην Μυανμαρ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.582
Πόντοι
3.846
Και τι είναι η προσωπική σου ζωή για να την παίξεις στα ζάρια;Πρώτα θα τη γνωρίσεις από κοντά,αν δεις ότι ταιριάζετε προχωράς σε συμβίωση και μόνο όταν αυτή πετύχει,προχωράς σε γάμο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Παίκτη θα σου κάνω μία ερώτηση στα σοβαρά:
- Γιατί θέλεις να την παντρευτείς και όχι να έχετε απλά σχέση; Για να βγάλει βιζα και να μπορεί να έρθει Ελλάδα να ζήσετε μαζί;
Παίζει εγκυμοσύνη;
Στο ζήτησε αυτή;

Δε σε κρίνω αν την ερωτεύτηκες και θέλεις να είστε μαζί ,δικαίωμά σου, αυτά είναι προσωπικά γούστα. Αλλά σκέψου το καλά: Γιατί πρέπει να παντρευτείτε και όχι απλά να είστε ζευγάρι;

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.752
Πόντοι
3.556

Το καλό σενάριο είναι να είναι ladyboy, το κακό σενάριο είναι να ξυπνήσεις σε μπανιέρα με πάγο και να σου λείπουν τα νεφρά :confused:

tuvalu

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2025
Like
100
Πόντοι
0
A καλα
Πες μας οτι είσαι και κάτω απο 35

Δεν απαγορεύονται οι γάμοι ημεδαπών με αλλοδαπούς, αν ρωτάς αυτό. Υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί όσον αφορά στην απόκτηση γης από αλλοδαπό. Όμως βλέπω ότι την κυρία δεν την έχεις συναντήσει ακόμα. Θα σου έλεγα κάνε ένα ταξιδάκι να τη δεις από κοντά, να μάθεις επί τόπου τα οικογενειακά της και, πολύ βασικό, εάν έχει χρέη. ΟΙ άνθρωποι δεν είναι οικιακές συσκευές, "πήρε μία ένας γνωστός και βγήκε καλή". Επίσης, πρόσεχε, άπαξ και δεσμευτείς νομικά, τα οποιαδήποτε εισοδήματά σου από την ημέρα του συμφώνου συμβίωσης και μετά, μοιράζονται εξ ημισείας, ανεξαρτήτως αν την έχεις συνδικαιούχο σε τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ. Τέλος πάντων, σου προτείνω να το ψάξεις ενδελεχώς και να μη βασίζεσαι σε video call. Μπανγκόγκ μένει;

tuvalu

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2025
Like
100
Πόντοι
0
Παίκτη θα σου κάνω μία ερώτηση στα σοβαρά:
- Γιατί θέλεις να την παντρευτείς και όχι να έχετε απλά σχέση; Για να βγάλει βιζα και να μπορεί να έρθει Ελλάδα να ζήσετε μαζί;
Παίζει εγκυμοσύνη;
Στο ζήτησε αυτή;

Δε σε κρίνω αν την ερωτεύτηκες και θέλεις να είστε μαζί ,δικαίωμά σου, αυτά είναι προσωπικά γούστα. Αλλά σκέψου το καλά: Γιατί πρέπει να παντρευτείτε και όχι απλά να είστε ζευγάρι;
Οι single Ταϊλανδέζες (όπως και γενικότερα οι Ασιάτισσες, τουλάχιστον της περιοχής) ψάχνουν κατά κανόνα σύζυγο, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης, είναι μέσα στην ιδιοσυγκρασία και την παράδοσή τους. Ελάχιστες έως ελαχιστότατες είναι "ταγμένες" εργένισσες, ίσως μερικές με εξαιρετικά προσοδοφόρα επαγγέλματα. Το 90% των θηλυκών στα ον λάιν είναι χαμηλών τάξεων, με προβλήματα διαβίωσης και κατά κανόνα παιδιά που θέλουν να τα σπουδάσουν (σωστά, μόνο έτσι μπορούν να ξεφύγουν), οι σπουδές κοστίζουν, δεν υπάρχει δωρεάν ανώτερη παιδεία εκεί. Κυρίως αναζητούν αλλοδαπό σύζυγο για να νιώσουν ασφάλεια, οι Ασιάτες εν γένει είναι γαμίκουλες, συχνότατα τζογάρουν και πίνουν, ενώ δεν τους λέει και πολλά η έννοια "παιδί". Με τέτοια φτώχεια και των γονέων, ο αλλοδαπός (δυτικός) σύζυγος είναι πραγματική σωτηρία. Δεν είναι ο τύπος των γυναικών που θα σε μαδήσουν για λούσα κλπ., αλλά ζητάνε εξασφάλιση τροφής, στέγης, αξιοπρεπούς διαβίωσης και ενίσχυσης των τέκνων τουλάχιστον ως την ενηλικίωση, όπως επίση και εξασφάλιση των γηρατειών τους (μη συζητάμε για συντάξεις εκεί πέρα). Πολλές φορές "κουβαλάνε" και γονείς. Λίγες είναι οι κυνικές που σου λένε "οκ, ψάχνω για sugar daddy", ή ακόμα περισσότερο ότι "θέλω τόσα για να σου κάθομαι μια εβδομάδα πχ.". Επίσης, πολύ δύσκολα μια γυναίκα εκεί (ειδικά στην επαρχία) θα σε βάλει στο σπίτι της χωρίς να είστε παντρεμένοι (ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά). Εγκυμοσύνη δεν παίζει, ο άνθρωπος λέει ότι την ξέρει μόνο από το νετ. Πάντως σίγουρα το ζήτησε η κοπέλα, είναι το πρώτο που συζητάνε εξ αρχής.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
2.335
Πόντοι
2.591
Μην ακούς όλους τους κακεντρεχείς που υπάρχουν εδώ. Κι εγώ έχω γνωρίσει μια κοπέλα από Ταϊλάνδη και θα παντρευτούμε. Την λένε Johnny και την έχω δει σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία ταυτότητας που μου έστειλε. Υπήρξε έρωτας από την πρώτη στιγμή. Από την Τρίτη μέρα της γνωριμίας μας και αφού είχαμε ανταλλάξει 4 μηνύματα, καταλάβαμε ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα από την Δεύτερη μέρα μου έστειλε μήνυμα μα καρδούλα, οπότε είχε ήδη φουντώσει ο έρωτας. Θα παντρευτούμε σύντομα. Μάλιστα της έχω στείλει χρήματα για εισιτήριο για να έρθει αυτή η οικογένειά της και κάποιοι φίλοι της Ελλάδα για τον γάμο. Απλά είναι λίγο απρόσεχτη και έχει χάσει τα εισιτήρια 3 φορές οπότε αναγκαστικά τους στέλνω λεφτά για νέα εισιτήρια. Αλλά αγαπιόμαστε πραγματικά. Και μάλιστα μου είπε ότι κάποια μέρα θα την δω και ζωντανά σε βίντεο. Γι' αυτό σου λέω άστους να λένε. Ζηλεύουν την τύχη μας.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.501
Πόντοι
456
Εγγυηση ποσο δινουν;
εγω βρηκα μεγαλη προσφορα απο ιντερνετ κατι ρουχα τενις, 70% και νομιζω και μια Ταιλανδη δωρο για πανω απο 5 εκατομμυρια ευρω αγορες αν θυμαμαι καλα , ε δεν ειχα τοσα χρηματα ,και πηρα μονο τα ρουχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom