Νέα

Πλασματική υπεραξία του αιδοίου, φαινόμενο της δυτικής κοινωνίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νίο
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.095
Πόντοι
3.820
Πληρωνει ενας αντρας για να γαμησει, δικαιωμα του! Πλεον, στρατιες ολοκληρες ηλιθιων πληρωνουν για να μην γαμησουν! Καταλαβαινεις το που εχει φτασει η μαλακια τους; Μαζευονται στα προφιλ της καθε μιας και πληρωνουν για να μη γαμησουν! Χωνουν συνδρομες, εξτρα ποσα για κατα παραγγελια φωτο ή βιντεο και δεν γαμανε! Πληρωνουν για να μην γαμησουν!
Όχι μόνο δεν γαμάνε, αλλά πληρώνουν για να δούνε φώτο με μαγιό:confused:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.893
Πόντοι
4.696
ζαν είσαι ακόμα στα ξένα ή γύρισες Ελλάδα με το Brain Gain του κυρίου Κυριάκου?
Ρε μαλάκα :grin::grin::grin:

είδες όμως ότι λίγο λίγο έρχεσαι στα λόγια μου...Κυριάκος :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλοι στα λένε ρε τρελό αγόρι, απλώς μετέφερα τι σου χουν πει κατά καιρους
Ντάξει μωρέ οκ, αλλά όποτε θες είμαι όλος αυτιά να το συζητήσουμε...γκε γκε?

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
584
Πόντοι
81
Θα έριχνα καμία Χριστοπαναγία, με τις μαλακίες που διάβασα, μήπως ξυπνήσετε ρε , αλλά ας όψεται.

Τέλος πάντων, κάθε ένας ας κάνει ότι μπορεί.

Τα μουνιά, οι έξυπνοι άντρες δεν τα βρίσκουν ούτε στις καφετέριες ούτε στο Facebook ούτε στα μπουρδέλα.

Ο έξυπνος άντρας πάει και γράφεται σε συλλόγους σε ομάδες ανάλογα με τα χόμπι του, φωτογραφία, πεζοπορία, εκδρομές, σύλλογοι, χορός, ποδήλατο, βιβλία, σινεμά, ποίηση, οικολογία, και χίλια δυο άλλα χόμπυ και δραστηριότητες και βρίσκει και γνωρίζει μουνάκια milf, gilf, ότι είδους αιδοίο γουστάρει.

Αν περιμένετε να γαμησετε επειδή βγήκατε για καφέ και κοζαρατε ένα χαζομουνο, ή επειδή κάνατε like στο Facebook και στο Ιnsta..... θα μείνετε με το πουλί στο χέρι για μήνες και χρόνια....

Να πω φάση που παίχτηκε πήγα για πλάκα να καθαρίσουμε μια παραλία πρώτη φορά "οικολόγος" και μετά πήγαμε για φαγητό στην ταβέρνα και γνώρισα παντρεμένη που ήταν "απογοητευμένη' και "μπουχτισμένη" από τον γάμο, το τέλειο ιδανικό ευάλωτο και ευκολο μουνί που ψάχνει πέος για free love.

Και μην ξεχνάτε δεν είναι αυτοσκοπός το σεξ στον άντρα όπως και στις γυναίκες σκοπός είναι το παιχνίδι αυτό μας κρατάει ζωντανούς να βλέπεις ένα μουνί να αισθάνεσαι ότι κωλοτριβεται για εσένα αυτό είναι το νόημα της ζωής.

OP
OP
Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Οι πιο πολλοί που γνωρίζω στους κύκλους μου θεωρούν ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ όποιον πάει στα μπουρδέλα πάντως. Επομένως σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο που λες.
Έτσι είναι τυπε, γω μετά από πολύ ψάξιμο κ στραπατσα σε δήθεν σχέσεις με ξένες οι περισσότερες -κατέληξα (για κάτι σοβαρό), περισσότερο για το κοινωνικό σύνολο κ την φύση της εργασίας μ όχι ότι το ήθελα 100%. Αλλά όλα καλά έπρεπε να γίνει κ αυτό, κ να περάσω στην επόμενη πίστα της ζωής. Φροντίσα επίσης η γυναίκα να βάζει χέρι στο μερίδιο της κατά 50% και να έχει ένα μπακ απ'-μην τα τραβάω όλα μόνος μου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Ρε μαλάκα :grin::grin::grin:

είδες όμως ότι λίγο λίγο έρχεσαι στα λόγια μου...Κυριάκος :rockon:
Και τι σου φέρνει όμως ο Κυριάκος ε

Πράμα που σπαρταράει...Ζαν το εργαλείο που θέλει κάθε επιχείρηση στο δυναμικό της

μόνο τον αφρό :rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.938
Πόντοι
12.756
Και τι σου φέρνει όμως ο Κυριάκος ε

Πράμα που σπαρταράει...Ζαν το εργαλείο που θέλει κάθε επιχείρηση στο δυναμικό της

μόνο τον αφρό :rockon:
εισαι μουνοδουλος και ΙΣΩΣ μπετας:coffee:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Μαλιστα...:coffee: ....

Ενδιαφέρον π ο λ υ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Έτσι είναι τυπε, γω μετά από πολύ ψάξιμο κ στραπατσα σε δήθεν σχέσεις με ξένες οι περισσότερες -κατέληξα (για κάτι σοβαρό), περισσότερο για το κοινωνικό σύνολο κ την φύση της εργασίας μ όχι ότι το ήθελα 100%. Αλλά όλα καλά έπρεπε να γίνει κ αυτό, κ να περάσω στην επόμενη πίστα της ζωής. Φροντίσα επίσης η γυναίκα να βάζει χέρι στο μερίδιο της κατά 50% και να έχει ένα μπακ απ'-μην τα τραβάω όλα μόνος μου.
Είσαι πολύ τυχερός αν έχεις καταφέρει κάτι τέτοιο. Εμείς, κάποιοι, δεν ξέρω το ποσοστό, θα μείνουμε στην προηγούμενη πίστα... Σήμερα όλες κρίνουν και αποφασίζουν μόνο μέσω του συμφέροντος και του κοινωνικού στατους. Αν δεν εμπίμπτεις στα "συμφέροντά της" όχι απλά σχέση δεν κάνεις αλλά ούτε που γαμάς. Εκτός αν πα ςμε κανέναν μπάζο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Αν διαβάσει κανείς αυτού του είδους (δεν είναι μόνο ένα) τα νήματα θα βγάλει τα παρακάτω συμπεράσματα για την ελληνική κοινωνία:
- κανένας δε γαμάει
- καμιά γυναίκα δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει τον εαυτό της
- όσες γυναίκες δεν είναι σαν το Φρέντι Κρούγκερ, είναι όμορφες και ψυχοπαθείς
- το 50% είναι πλούσιοι που χρηματοδοτούν γυναίκες για να τους κάτσουν και οι υπόλοιποι φτωχοί και όμορφοι που αδικούνται από τα κοινωνικά πρότυπα
- πριν την επικράτηση του καπιταλισμού γαμούσαν όλοι
- τα social media έχουν φέρει ραγδαία πτώση της σεξουαλικής δραστηριότητας και των σχέσεων

Όλα αυτά τα νήματα τέτοιου είδους μπορούν να γίνουν ένα και ο τίτλος να είναι μία και μόνο λέξη: Ηττοπάθεια

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
εισαι μουνοδουλος και ΙΣΩΣ μπετας:coffee:
προφανώς και είμαι μουνόδουλος τι θα ήμουν κανένας ντιντής :effemine: που του αρέσει περισσότερο ο εαυτός του από τα μουνιά? :coffee:

αν αυτή που θα βρω έχει λεφτά αισθήματα γίνομαι και μπετάς αλλά τουλάχιστον θα είμαι μπετάς με άστον μάρτιν :sunglasses:

OP
OP
Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Είσαι πολύ τυχερός αν έχεις καταφέρει κάτι τέτοιο. Εμείς, κάποιοι, δεν ξέρω το ποσοστό, θα μείνουμε στην προηγούμενη πίστα... Σήμερα όλες κρίνουν και αποφασίζουν μόνο μέσω του συμφέροντος και του κοινωνικού στατους. Αν δεν εμπίμπτεις στα "συμφέροντά της" όχι απλά σχέση δεν κάνεις αλλά ούτε που γαμάς. Εκτός αν πα ςμε κανέναν μπάζο.
Το κλειδί για να είσαι πλέιερ (κατ εμέ) είναι οι ξένες γλώσσες και από νωρις να ξεκινήσει κάποιος το σπορ με ξένες γυναικες από μέχρι. Έτσι παίρνεις εμπειρία ενέργεια κ αυτοπεποίθηση, τις ελλεινιδες να τις έχεις γραμμένες κ σε 2η μοιρα- όταν γίνει αυτό έχοντας το πάνω χέρι θα έρθουν κ αυτές από μόνες τους

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.744
Πόντοι
456
Η αγορά… αυτορυθμίζεται... :rockon::rockon:

ll.png

ll2.png

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Το κλειδί για να είσαι πλέιερ (κατ εμέ) είναι οι ξένες γλώσσες και από νωρις να ξεκινήσει κάποιος το σπορ με ξένες γυναικες από μέχρι. Έτσι παίρνεις εμπειρία ενέργεια κ αυτοπεποίθηση, τις ελλεινιδες να τις έχεις γραμμένες κ σε 2η μοιρα- όταν γίνει αυτό έχοντας το πάνω χέρι θα έρθουν κ αυτές από μόνες τους
Εγώ πιστεύω το κλειδί είναι να μην βρίσκεσαι σε χώρες βαλκανικές τύπου Ελλάδα. Χωρίς να έχω ιδίαν εμπειρία, πιστεύω ότι σε άλλες χώρες, της βόρειας Ευρώπης, τα πράγματα είναι πολύ πιο καλύτερα.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.841
Πόντοι
456
Είναι τελείως αδόκιμο να συγκρίνεται μια γυναίκα στα ντουζένια της, δηλαδή ως γύρω στα 35, με μεγαλύτερες. Ναι σε αυτές τις ηλικίες έχει μια υπεραξία για πολλούς, καλούς και ευνόητους λόγους.
Από εκεί και πέρα κλείστε τα social και δείτε τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο. Εγώ τα έκλεισα όλα και ησύχασα.
Στη δουλειά, σε παρέες, σε κάποιες εκπαιδεύσεις που ακολουθώ δεν υπάρχει πιο μίζερο πράγμα από μεγαλοκοπέλες που είναι μόνες χωρίς παιδιά και γκόμενο. Τις αποφεύγουν όλοι όπως ο διάβολος το λιβάνι. Τώρα αν μπαίνουν στα social ανεβάζουν φωτογραφίες με 200 φίλτρα και παίρνουν like από το κάθε λιγούρι νομίζοντας πως πραγματικά ενδιαφέρεται δικό τους πρόβλημα.
Η πλάκα είναι πως και νέα σοβαρά κορίτσια δεν περιμένουν να βρουν τίποτα σοβαρό από τα social ούτε δίνουν σημασία. Στην καλύτερη έχουν και κλειστά προφίλ για να μην τους σπάνε τα ούμπαλα.

Η γυναίκα έχει υπεραξία, ας το πούμε έτσι, όσο είναι νέα και όμορφη. Όταν αυτά αρχίζουν και εκλείπουν σιγά σιγά έχει πιο πολύ αξία σαν άνθρωπος που μπορείς να συνυπάρξεις. Όσοι και όσες το καταλαβαίνουν καλώς.

Στην τελική δεν πιστεύω κανένας άντρας 50 ή 60 χρονών να προτιμούσε να είναι γυναίκα σε αυτήν την ηλικία.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Το προβλημα ειναι οι προσδοκίες μας και οχι τα οργανα μας.....:coffee:

Stories