Νέα

Πλασματική υπεραξία του αιδοίου, φαινόμενο της δυτικής κοινωνίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νίο
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.455
Πόντοι
3.936

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.164
Πόντοι
5.506
ωραιο νημα.....θα παρακολουθω :coffee:

OP
OP
Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.455
Πόντοι
3.936
O τύπος Τζον100 μισεί το αντρικό φύλο και είναι φεμινιστης,πάρτε το χαμπάρι
Αφού του μπεκωνουν την γκόμενα; γυναίκα; μπροστά του κι αυτός παίρνει μάτι( λένε οι κακές γλώσσες) μήπως τον ψιλοκολατσιζει κι όλας αλά μαρκήσιος .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Πάντως άμα θέλαν όλοι απλά να τον χώνουν σε μια τρύπα,θα πηγαίναν στα μπουρδέλα και τέλος.Αλλά για να παρακαλάνε,προφανώς ψάχνουν κάτι παραπάνω απ'αυτό.
Οι πιο πολλοί που γνωρίζω στους κύκλους μου θεωρούν ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ όποιον πάει στα μπουρδέλα πάντως. Επομένως σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο που λες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Πιστευα οτι η υπεραξία του μουνιου μεσα στην κρίση θα έπεφτε, επεσα εξω, αντι να πέσει γιγαντώθηκε. Και καλα μια μουναρα να σου ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για να σου κάτσει κάπως το καταλαβαίνω, φτάσαμε ομως δυστυχώς να ζητάνε τα ιδια ακομα και μέτριες γκόμενες που προ κρισης θα σου κάθονταν για πλακα προσφέροντας τα ελάχιστα για να μην σου πω κιόλας οτι θα σε παρακαλαγαν να της γαμισης... εχει ξεφύγει η κατάσταση!
Τα είπες ΟΛΑ. Ακριβώς αυτό. Ακόμα και οι σοβαρά μέτριες σου ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα. Σε αυτό φυσικά φταίνε όλοι οι πυρφόροι και όλοι όσοι τις έχουν καλομάθει: Να κάνουν τους ταξιτζήδες, τα δωράκια, τις διακοπές τους κ.λπ.
Στο ινσταγκραμ έχω κλειστό προφίλ με τα πραγματικά στοιχεία μου - και όσους ακολουθώ και με ακολουθούν (περίπου 500) τους γνωρίζω προσωπικά και με γνωρίζουν ή έχουμε γνωριστεί κάποια στιγμή. Όλες λοιπόν οι γυναίκες εκεί ηλικίες 30-50 ετών, όσες είναι ελεύθερες και έστω και λίιιιγο εμφανίσιμες δείχνουν ότι ψάχνουν λεφτά και πολυτέλεια και ανέσεις. Και κατά καιρούς βρίσκουν γκόμενους χορηγούς.

das66

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
17
Πόντοι
0
1. Το μουνι δεν έχει σπανιότητα, αλλά η μήτρα έχει. Ένα αρσενικό μπορεί να γονιμοποιήσει εκατοντάδες θυληκα, γι'αυτό οι τσοπάνηδες έχουν ένα κριάρι για δεκάδες προβατίνες. Συναισθηματικά και νοητικά αυτή η σπανιότητα μεταβιβάζεται και στο μουνι.

2.Οι φεμινίστριες από τα τέλη του 19ου αιώνα ζητούσαν ισότητα. Αλλά πάντα είχαν στο μυαλό τους την ισότητα δικαιωμάτων, όχι υποχρεώσεων. Η ανισότητα αυτή έχει αποτυπωθεί και στο νομικό σύστημα που σε περιπτώσεις διαζυγίων οι γυναίκες αντιμετωπιζονται ευνοϊκότερα από τους άντρες. Τέλος φταίμε και οι άντρες, τουλάχιστον οι 40+ που είμαστε διστακτικοί να παραχωρήσουμε "ανδρικες" υποχρεωσεις στις γυναίκες από το φόβο να φανούμε λιγότερο άντρες, πόσο μάλλον να επιβάλλουμε τις υποχρεώσεις που θα έπρεπε σε αυτές ( πόσοι μοιράζονται 50-50%τα έξοδα του σπιτιού?)

3. Το κοινωνικοπολιτικό σύστημα που ζούμε (καπιταλισμός) κινείται από την κατανάλωση προϊόντων. Πολλές δεκαετίες τώρα οι εταιρείες και οι διαφημιστές έχουν καταλάβει ότι η γυναίκα είναι η κινητήρια δύναμη. Είτε σαν άμεση καταναλωτρια για κρέμες, κομμωτήρια κλπ, είτε σαν αυτή που αγοράζει τα πράγματα των παιδιών, είτε σαν ο διάολος που υποχρεώνει τον άνδρα σε έξοδα είτε αυτά είναι κοσμήματα, είτε εξόδους -ταξιδια ειτε μεγαλύτερο σπίτι. Οι ταλαίπωροι άνδρες τι να πάρουν, ένα αυτοκίνητο ένα ρολόι και μερικές μπύρες και πουτανες. Είμαστε τα ζώα παραγωγής και αυτές είναι τα ζώα κατανάλωσης.

Θέλω να πω ότι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για το μέλλον.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Εγώ είχα σχέση με ένα μπαζο, την χώρισα γιατί την βαρέθηκα, μέσα σε 10 μέρες είχε βρει άλλον "επιχειρηματία" που χρωστάει παντού αλλά έχει BMW X6.

• Λύπη
Αντιδράσεις: j 1973

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
3.018
Πόντοι
456
Η μοντερνα γυναικα σημερα τα θελει ολα και μην δωσει η συνεσφερει σε τιποτα. Ηπα και Κινα υπαρχει κριση στις σχεσεις και στους γαμους γιατι οι αντρες ξυπνησανε απο την καφριλα.
Οι ελληνες ποτε θα ξυπνησουν;
Ποτε

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.854
Πόντοι
6.056
Οι πιο πολλοί που γνωρίζω στους κύκλους μου θεωρούν ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ όποιον πάει στα μπουρδέλα πάντως. Επομένως σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο που λες.

Τιμή σου να σε λένε κατάπτυστο οι παντοφλάκηδες και οι φεμινίστριες

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.893
Πόντοι
4.696
Ο καπιταλισμός με τον φεμινισμο έχουν στενές σχέσεις μετάξι
μεταξύ τους ρε χαιβάνι
πάλι πληρωτέο ονειρεύεσαι?
τους,γιατί ο ένας βολεύει τον άλλον άρα έχουν και οι δύο όφελος.
Σου λεει ο καπιταλισμός εγώ κέρδος λεφτά θέλω,η γυναίκα καταναλώνει άρα τη βάζω στην αγορά εργασίας προμοτοταρω τα προϊόντα τα οποία αυτή καταναλώνει συν ότι όλοι οι τομείς θα ευνοηθούν
Οι φεμινες από την άλλη λένε του καπιταλισμού άσε μας να βγάλουμε την ιδεολογία περί ελευθερίας και δεν θα χάσεις όλοι οι τομείς θα κινηθούν και όλη η αγορά.
Μετά ο καπιταλισμός ακόμα και ψευτοκαπιταλισμος όπως έχουμε εδώ στην Ελλάδα σου λέει ποιους άλλους κλάδους να υποστηρίζω για να κερδίσω,έρχονται οι γκει λεσβιές απελευθέρωση και αυτοι.
Πόσοι γκει θα παντρευτούν στο μέλλον,Πόσοι κλάδοι θα εννοηθούν από το γάμο,μόνο η εκκλησία δεν κερδίζει εξου και αντιδρά γιατί δεν μπορεί να πάει αντίθετα στα γραφομενα
Είσαι τεράστιο λαγωνικό.
Ο έλλην Φρομ...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.759
Πόντοι
786
ο ζαν το χει ρίξει στην ανάλυση του καπιταλισμού-φεμινισμού,
έχει απογοητευθεί φαίνεται από τα αριστερά κόμματα στην ελλάδα,
δεν δουλεύει κι όλας...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.893
Πόντοι
4.696
ο ζαν το χει ρίξει στην ανάλυση του καπιταλισμού-φεμινισμού,
έχει απογοητευθεί φαίνεται από τα αριστερά κόμματα στην ελλάδα,
δεν δουλεύει κι όλας...
...είναι και μαλακομπούλης...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.893
Πόντοι
4.696
Αφού του μπεκωνουν την γκόμενα; γυναίκα; μπροστά του κι αυτός παίρνει μάτι( λένε οι κακές γλώσσες) μήπως τον ψιλοκολατσιζει κι όλας αλά μαρκήσιος .
Αγόρι τρελό αυτά μπορείς αν θες μου τα πεις και face to face...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom