Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 13.455
- Πόντοι
- 3.936
Να προσέχεις γιατί αυτές οι ομπρέλες είναι και ολίγον πφουστικεςΤο κακό είναι πως κρατούσα ομπρέλα εγγλέζικη, γερή, και δεν πέρασε τίποτα![]()
Να προσέχεις γιατί αυτές οι ομπρέλες είναι και ολίγον πφουστικεςΤο κακό είναι πως κρατούσα ομπρέλα εγγλέζικη, γερή, και δεν πέρασε τίποτα![]()
Αφού του μπεκωνουν την γκόμενα; γυναίκα; μπροστά του κι αυτός παίρνει μάτι( λένε οι κακές γλώσσες) μήπως τον ψιλοκολατσιζει κι όλας αλά μαρκήσιος .O τύπος Τζον100 μισεί το αντρικό φύλο και είναι φεμινιστης,πάρτε το χαμπάρι
Οι πιο πολλοί που γνωρίζω στους κύκλους μου θεωρούν ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ όποιον πάει στα μπουρδέλα πάντως. Επομένως σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο που λες.Πάντως άμα θέλαν όλοι απλά να τον χώνουν σε μια τρύπα,θα πηγαίναν στα μπουρδέλα και τέλος.Αλλά για να παρακαλάνε,προφανώς ψάχνουν κάτι παραπάνω απ'αυτό.
Τα είπες ΟΛΑ. Ακριβώς αυτό. Ακόμα και οι σοβαρά μέτριες σου ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα. Σε αυτό φυσικά φταίνε όλοι οι πυρφόροι και όλοι όσοι τις έχουν καλομάθει: Να κάνουν τους ταξιτζήδες, τα δωράκια, τις διακοπές τους κ.λπ.Πιστευα οτι η υπεραξία του μουνιου μεσα στην κρίση θα έπεφτε, επεσα εξω, αντι να πέσει γιγαντώθηκε. Και καλα μια μουναρα να σου ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για να σου κάτσει κάπως το καταλαβαίνω, φτάσαμε ομως δυστυχώς να ζητάνε τα ιδια ακομα και μέτριες γκόμενες που προ κρισης θα σου κάθονταν για πλακα προσφέροντας τα ελάχιστα για να μην σου πω κιόλας οτι θα σε παρακαλαγαν να της γαμισης... εχει ξεφύγει η κατάσταση!
Οι πιο πολλοί που γνωρίζω στους κύκλους μου θεωρούν ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ όποιον πάει στα μπουρδέλα πάντως. Επομένως σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο που λες.
Είπαμε ρε, δεν πέρασε τίποτα....Να προσέχεις γιατί αυτές οι ομπρέλες είναι και ολίγον πφουστικες
Για λέγεO τύπος Τζον100 μισεί το αντρικό φύλο και είναι φεμινιστης,πάρτε το χαμπάρι
μεταξύ τους ρε χαιβάνιΟ καπιταλισμός με τον φεμινισμο έχουν στενές σχέσεις μετάξι
Είσαι τεράστιο λαγωνικό.τους,γιατί ο ένας βολεύει τον άλλον άρα έχουν και οι δύο όφελος.
Σου λεει ο καπιταλισμός εγώ κέρδος λεφτά θέλω,η γυναίκα καταναλώνει άρα τη βάζω στην αγορά εργασίας προμοτοταρω τα προϊόντα τα οποία αυτή καταναλώνει συν ότι όλοι οι τομείς θα ευνοηθούν
Οι φεμινες από την άλλη λένε του καπιταλισμού άσε μας να βγάλουμε την ιδεολογία περί ελευθερίας και δεν θα χάσεις όλοι οι τομείς θα κινηθούν και όλη η αγορά.
Μετά ο καπιταλισμός ακόμα και ψευτοκαπιταλισμος όπως έχουμε εδώ στην Ελλάδα σου λέει ποιους άλλους κλάδους να υποστηρίζω για να κερδίσω,έρχονται οι γκει λεσβιές απελευθέρωση και αυτοι.
Πόσοι γκει θα παντρευτούν στο μέλλον,Πόσοι κλάδοι θα εννοηθούν από το γάμο,μόνο η εκκλησία δεν κερδίζει εξου και αντιδρά γιατί δεν μπορεί να πάει αντίθετα στα γραφομενα
...είναι και μαλακομπούλης...ο ζαν το χει ρίξει στην ανάλυση του καπιταλισμού-φεμινισμού,
έχει απογοητευθεί φαίνεται από τα αριστερά κόμματα στην ελλάδα,
δεν δουλεύει κι όλας...
Αγόρι τρελό αυτά μπορείς αν θες μου τα πεις και face to face...Αφού του μπεκωνουν την γκόμενα; γυναίκα; μπροστά του κι αυτός παίρνει μάτι( λένε οι κακές γλώσσες) μήπως τον ψιλοκολατσιζει κι όλας αλά μαρκήσιος .
Ξεπλένω μαλάκες...@John 100 βγηκες για σφουγγάρισμα![]()
Είσαι και χαζός...Με το φάκιολι είναι κάνει γενικο