1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ΔΛδ για να βγεις Ι5 πρέπει να γαμήσεις τη μάνα σου;Μια ερώτηση προς τον συγγραφέα (ο Θεός να τον κάνει) της ιστορίας...
Στο στρατό σε βγάλανε Ι5 μήπως;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΛδ για να βγεις Ι5 πρέπει να γαμήσεις τη μάνα σου;Μια ερώτηση προς τον συγγραφέα (ο Θεός να τον κάνει) της ιστορίας...
Στο στρατό σε βγάλανε Ι5 μήπως;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΛδ για να βγεις Ι5 πρέπει να γαμήσεις τη μάνα σου;
+10000000εγω παντως λεω αφου η μανα του πηρε την παρθενια σαν αντρας να του παρει κ ο πατερας την παρθενια σαν πουστης....να τα δει ολα το παιδι στην ζωη μην τα κανει μισα...![]()
Έχει και η ανωμαλία τα όριά της...
Εγώ πάντως στο συγγραφέα δεν τολμώ να θέσω όρια ούτε να του ζητήσω να βάλει μόνος του. Φαίνεται άλλωστε ότι έχει σπάσει τα φρένα ο τύπος. Και μούφα να είναι η ιστορία και μόνο που τη σκέφτηκε σημαίνει πως έχει περάσει από το αρρωστημένο μυαλό του η σκέψη. Ειδικά οι λεπτομέριες που λέει σημαίνει πως όχι μόνο το έχει σκεφτεί αλλά το έζησε τουλάχιστον στο μυαλό του το σκηνικό. Άρρωστος.Έχει και η ανωμαλία τα όριά της...
Θα σου έλεγα τίποτα αλλά σέβομαι τους αιώνες σου γιατί όταν πήγαινες σχολείο στον χαρτη στη γεωγραφία η Νεκρά θάλασσα ήταν ακόμα άρρωστη!σιγά μην έχει...εδώ ο βρασίδος πηδάει τον..μπαλκόνια και εσύ μου λες για την ...μάνα του καθενός?.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και οι δεινόσαυροι πήγαιναν παραλία για κλάμπινγκ.....Θα σου έλεγα τίποτα αλλά σέβομαι τους αιώνες σου γιατί όταν πήγαινες σχολείο στον χαρτη στη γεωγραφία η Νεκρά θάλασσα ήταν ακόμα άρρωστη!![]()