Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
533
Πόντοι
81
Καμμιά βυζαρού έχει πετύχει κανείς ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την δεύτερη παρουσία για να δούμε βυζόμπαλλα?

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Ρε μάγκες, έπιασα κουβέντα στη Μαρία τη Ρουμάνα πριν 3 μέρες και μου είπε ότι κάνει
πρωκτικό αρκεί να μην είναι μεγάλος! Παίρνει 20 για μια εκτόνωση + 10 το χοτέλι!
Αλλά φοβήθηκα μη μου φάει το 20ρικο και μου πει είναι μεγάλος και μα και μου.
Επίσης δεν δέχτηκε διπλή εκτόνωση με έξτρα λεφτά! Έλεος!

ZORRO1966

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2021
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
0
Mήπως εχει καποιος νεα απο την Αννα απο Βουλγαρια...

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Ρε μάγκες, έπιασα κουβέντα στη Μαρία τη Ρουμάνα πριν 3 μέρες και μου είπε ότι κάνει
πρωκτικό αρκεί να μην είναι μεγάλος! Παίρνει 20 για μια εκτόνωση + 10 το χοτέλι!
Αλλά φοβήθηκα μη μου φάει το 20ρικο και μου πει είναι μεγάλος και μα και μου.
Επίσης δεν δέχτηκε διπλή εκτόνωση με έξτρα λεφτά! Έλεος!
το πολύ πολύ να τη πηδήξεις από μπρος

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Mήπως εχει καποιος νεα απο την Αννα απο Βουλγαρια...

Τυπε έννοεις μια καστανοξανθη με μεγάλο αλλά φανταστικό κωλο συνήθως με κολάν, που πιάτσαρε πριν 4-5 χρόνια στο τρίγωνο?

IOS13

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
389
Πόντοι
21
Πάντως η καραντίνα χάλασε και το κώλο της Άντζελας.Εχθές πιατσάριζε στη πλατεία με ένα παντελόνι σαν σακκί και οι κωλομαγουλάρες της είχαν κάτσει τελείως.
Ποίο πολύ θα με έφτιαχνε αν την είχα στη δουλειά και τη τσιμπούκουνα και τη γαμούσα στις καβάτζες παρά να τη πληρώσω..
Έχει μια πολύ φτηνή πουτανιά... Παίρνει και πολλούς γέρους να φανταστώ..

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Πάντως η καραντίνα χάλασε και το κώλο της Άντζελας.Εχθές πιατσάριζε στη πλατεία με ένα παντελόνι σαν σακκί και οι κωλομαγουλάρες της είχαν κάτσει τελείως.
Ποίο πολύ θα με έφτιαχνε αν την είχα στη δουλειά και τη τσιμπούκουνα και τη γαμούσα στις καβάτζες παρά να τη πληρώσω..
Έχει μια πολύ φτηνή πουτανιά... Παίρνει και πολλούς γέρους να φανταστώ..
δεν πειράζει αρκεί να ανοίγει τη σούφρα της, δεν είναι δα και καμμιά πιτσιρίκα

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
Τι σαπίλα είναι ρε μάγκες αυτή που επικρατεί στην πιάτσα.. Εκεί έξω από το Λίμπερτι σήμερα το μεσημέρι ήτανε 5-6, πάρε τη μία και χτύπα την άλλη, κοιτάνε τους περαστικούς και λάγνα τρομάρα τους.. Ευτυχώς τουλάχιστον σήμερα απουσίαζαν τα πακιστανοτράβελα :confused: Για πάνω Σατωβριάνδου δεν το συζητώ, εικόνα σήψης, με δυο τρεις γύφτισσες (κι ένα πακιστανοτράβελο) στη γωνία με Αριστοτέλους και πιο μέσα στη Σατωβριάνδου 3-4 Μπάγκλα.. Στο Ορφέας είχε μια κίνηση, πρέπει να ήτανε 6-7 κοπέλες, οι δύο όπως πέρασα πέντε έξι φορές με το αμάξι μου φανήκανε ένα σκαλί πάνω από τη γενικότερη παρακμή, αλλά ήτανε κάτι μαλάκες μπάτσοι οι οποίοι είχανε βαλθεί να διώξουνε κάτι τζάνκια παραδίπλα και είχανε μπαστακωθεί.. Ααααχχχχχ, κι όσο θυμάμαι καλές εποχές, και στο τρίγωνο, αλλά και στη Ζήνωνος, με τη μεγάλη μου αγάπη τη Λαβίνια.. :rose:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.717
Πόντοι
6.205
γεια σας συναδελφοι της ηδονης
που λετε εγω γενικα εχω παρει μια δυο φορες απο δρομο τανες ...προτιμω την θαλπωρή των σπιτιων
εχω δει πολλες φορες μια στρογγυλο μουρα ξανθια με φαρδυ κολο αλβανοφατσα μαλλον,
αριστοτελους μετα την καποδιστριου ή και καποδιστριου πριν την αριστοτελους
αξιζει εχει κανεις παρει και ποσο ;
θενκς!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
που λετε εγω γενικα εχω παρει μια δυο φορες απο δρομο τανες ...προτιμω την θαλπωρή των σπιτιων
εχω δει πολλες φορες μια στρογγυλο μουρα ξανθια με φαρδυ κολο αλβανοφατσα μαλλον,
θενκς!!

Την άλλη φορά που θα ζητήσεις πληροφορίες να είσαι πιο συγκεκριμένος. Την πλησιάζεις, ρωτάς το όνομά της, τι κάνει στο κρεββάτι, πόσα ζητάει. Και κατόπιν μας ρωτάς αν γνωρίζουμε την τάδε που δήλωσε ότι γαμιέται από όλες τις τρύπες και ζητάει 20€

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.205
Πόντοι
506
θενκς!!

Μάλλον λες τη Μαρία..Πιατσάρει απογευματινές ώρες μετά τις 5. Δηλώνει Σερβοαλβανίδα...νταρντάνα με βυζάρες και κωλάρα...ψιλοξεπέτα είναι...Δίνει κώλο με εξτρα. Ό,τι ζητήσεις εκτός απ το απλό στο χρεώνει. Την πήρα μια φορά
που οι καύλες ειχαν χτυπήσει κόκκινο. Έχυσα τα κωλομάγουλα της κάτασπρης κωλάρας της.

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.174
Πόντοι
371
Εχουν τρομερα κενα οι πιατσες που εισαι Αννούλα...........

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Εχουν τρομερα κενα οι πιατσες που εισαι Αννούλα...........

Αν εννοείς την πρασινομάτα με τα μεγάλα φυσικά βυζιά και τα τατουάζ, έκανε μια αρπαχτή και εξαφανίστηκε και πάλι

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.174
Πόντοι
371
Oχι μελαχροιη κοντή καποδιστριου και 3ης Σεπατεμβρίου την εβρισκα απο τον Ιούλιο τη ψαχνω εφυγε Βουλγαρία ....

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
533
Πόντοι
81

Μάλλον λες τη Μαρία..Πιατσάρει απογευματινές ώρες μετά τις 5. Δηλώνει Σερβοαλβανίδα...νταρντάνα με βυζάρες και κωλάρα...ψιλοξεπέτα είναι...Δίνει κώλο με εξτρα. Ό,τι ζητήσεις εκτός απ το απλό στο χρεώνει. Την πήρα μια φορά
που οι καύλες ειχαν χτυπήσει κόκκινο. Έχυσα τα κωλομάγουλα της κάτασπρης κωλάρας της. [/quote]
:headbaning1::headbaning1:

Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες.εδω πού μένω στην Πεύκη Αττικής είναι δύο πιπινια ψιλοτζανκια φαίνονται και ζητούν λεφτά ότι και καλά έχασαν την ταυτότητα πορτοφόλι κλπ συνήθως βολταρουν στην λεωφόρο ειρήνης... ένας τύπο τής ομάδας Δίας μου είπε μακρυά ότι κλέβουν κλπ άλλους έχω ακούσει να λένε ότι πιπονουν κανονικά στο δάσος τής περιοχής.βεβαια οι Δίας τις φοναζαν φύγετε κλπ είχε καραντίνα κ.α.ενας λυκειοπαις πάντως λέει ότι σουλατσαρουν και Μαρούσι Ηράκλειο . έχει κανείς καμιά ιδέα?αν τις ανεβάσω σπίτι ? παίζει να μου βγάλουν κάνα σιδερικο σπρέι πιπεριού και να σηκώσουν το σπίτι? ποτέ στο παρελθόν στην περιοχή μου δεν είχε συμβεί παρόμοιο πράγμα

• Like
Αντιδράσεις: Billy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom