fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 81
Καμμιά βυζαρού έχει πετύχει κανείς ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την δεύτερη παρουσία για να δούμε βυζόμπαλλα?
δώσε παραπάνω στίγμα, ποιά απ' όλες εννοείςMήπως εχει καποιος νεα απο την Αννα απο Βουλγαρια...
μια μόνο λέξη, χάλιακαμια πρεζου γαμησε κανενας?? δωστε κανενα review
το πολύ πολύ να τη πηδήξεις από μπροςΡε μάγκες, έπιασα κουβέντα στη Μαρία τη Ρουμάνα πριν 3 μέρες και μου είπε ότι κάνει
πρωκτικό αρκεί να μην είναι μεγάλος! Παίρνει 20 για μια εκτόνωση + 10 το χοτέλι!
Αλλά φοβήθηκα μη μου φάει το 20ρικο και μου πει είναι μεγάλος και μα και μου.
Επίσης δεν δέχτηκε διπλή εκτόνωση με έξτρα λεφτά! Έλεος!
Πόσα ζητάνε; Και για πόση ώρα;μια μόνο λέξη, χάλιακαμια πρεζου γαμησε κανενας?? δωστε κανενα review
Mήπως εχει καποιος νεα απο την Αννα απο Βουλγαρια...
δεν πειράζει αρκεί να ανοίγει τη σούφρα της, δεν είναι δα και καμμιά πιτσιρίκαΠάντως η καραντίνα χάλασε και το κώλο της Άντζελας.Εχθές πιατσάριζε στη πλατεία με ένα παντελόνι σαν σακκί και οι κωλομαγουλάρες της είχαν κάτσει τελείως.
Ποίο πολύ θα με έφτιαχνε αν την είχα στη δουλειά και τη τσιμπούκουνα και τη γαμούσα στις καβάτζες παρά να τη πληρώσω..
Έχει μια πολύ φτηνή πουτανιά... Παίρνει και πολλούς γέρους να φανταστώ..
γεια σας συναδελφοι της ηδονης
που λετε εγω γενικα εχω παρει μια δυο φορες απο δρομο τανες ...προτιμω την θαλπωρή των σπιτιων
εχω δει πολλες φορες μια στρογγυλο μουρα ξανθια με φαρδυ κολο αλβανοφατσα μαλλον,
αριστοτελους μετα την καποδιστριου ή και καποδιστριου πριν την αριστοτελους
αξιζει εχει κανεις παρει και ποσο ;
θενκς!!
γεια σας συναδελφοι της ηδονης
που λετε εγω γενικα εχω παρει μια δυο φορες απο δρομο τανες ...προτιμω την θαλπωρή των σπιτιων
εχω δει πολλες φορες μια στρογγυλο μουρα ξανθια με φαρδυ κολο αλβανοφατσα μαλλον,
αριστοτελους μετα την καποδιστριου ή και καποδιστριου πριν την αριστοτελους
αξιζει εχει κανεις παρει και ποσο ;
θενκς!!
Εχουν τρομερα κενα οι πιατσες που εισαι Αννούλα...........