Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 361
κτελ κηφισού και ομόνοια κάτω στην καποδιστρίου έχει πολλές
Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται στο τρίγωνο, η Ρουμάνα νομίζω Μαρία, μελαχρινή με μακρύ μαλλί με τατουάζ στα μπούτια, δίνει εύκολα κωλο. Και είναι και πολύ ωραίος...
Σε ποιο σημείο είναι αυτή συναγωνιστη;Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται στο τρίγωνο, η Ρουμάνα νομίζω Μαρία, μελαχρινή με μακρύ μαλλί με τατουάζ στα μπούτια, δίνει εύκολα κωλο. Και είναι και πολύ ωραίος...
Κλασικά 25+5 χοτελι. Προ καραντίνας πάντα. Την έχω πάρει καμία δεκαριά φορές. Άνετα με άφησε να μπω στον κωλο της. Γενικά είναι πολύ δεκτική. Και μου τον έπαιξε με τα βυζιά της τα οποία είναι πολύ μεγάλα και φοβερά, και χωρίς να βιάζεται. Μόνο δεν αφήνει κατάθεση στο πρόσωπο.
Η τύππισα είναι μια ψηλή, μάλλον από τα τακούνια, που φοράει δικτυοτό κλασόν?Επιβεβαιώνω τα περισσότερα από τα λεγόμενα του trilala,
η Μαρία είναι μια τίμια πόρνη και πολύ καλή σε αυτό που κάνει,
όλα όμως έχουν και την άλλη όψη, όπως στο θέμα της υγιεινής δεν είμαι σίγουρος ότι θα έπαιρνε και άριστα ή έστω ανεκτά καλά, για μένα είναι αρκετά "απρόσεκτη",
είναι ώριμη (45+), χωρίς αυτό να είναι και μειονέκτημα, απλά από μακριά μπορεί να δείχνει μικρότερη,
ο κώλος της είναι δυσανάλογα μικρός σε σχέση με τα υπόλοιπα και πεσμένος,
έχει πολύ προσποίηση με φτιαχτά επιφωνήματα σε αρκετά μεγάλο βαθμό,
πολλές φορές κυκλοφορεί σε απόσταση, με τον νταβά της (ένα ξανθομάλλη Ρουμάνο) που ισχυρίζεται ότι είναι άντρας της, χωρίς να ενοχλεί όμως γενικά.
Θα κλείσω επιβεβαιώνοντας ότι είναι από τις πιο τίμιες περιπτώσεις του τριγώνου (μετά την καραντίνα δεν την έχω δει, αλλά πηγαινοέρχεται συχνά, οπότε μπορεί να ξαναεμφανιστεί).
Ενδιαφεροντα δεδομενα! Χυσιμο στο στομα με καταποση παιζει με τη συγκεκριμενη ή εστω με καμια αλλη?Αυτό το μιλφακι που λες τυπε πρέπει να είναι η Αλεξάνδρα η Πολωνέζα. Αρκετά καλή στο δωμάτιο, έχει μπουταρες και αρκετά σφιχτή κωλαρα που όμως δε δίνει. Πολλές φορές σε ξενερώνει με τα ψεύτικα επιφωνήματα που βγάζει αλλά σε γενικές γραμμές γαμιεται ωραία. Σε καμία περίπτωση δεν βγάζει τα γούστα της Μαρίας της Ρουμάνας.