Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
19.850
Πόντοι
3.656
Για δες καλύτερα σε τι μήνυμα απαντησα
1780067691822.png

εγώ αυτές τις πληροφορίες ζήτησα να μου δώσει. Εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείς να είσαι τρυφερός και ευγενικός μαζί της. Μην μου δίνεις συμβουλές τι να γράφω και πως να το γράφω, όπως εγώ δεν έδωσα σε οποιοδήποτε μέλος. Εσύ μου έκανες επίθεση, γι αυτό και σου έχω προσάψει το χαρακτηρισμό του λευκού Ιππότη

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
11
Like
1.405
Πόντοι
1.081
1780067691822.png

εγώ αυτές τις πληροφορίες ζήτησα να μου δώσει. Εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείς να είσαι τρυφερός και ευγενικός μαζί της. Μην μου δίνεις συμβουλές τι να γράφω και πως να το γράφω, όπως εγώ δεν έδωσα σε οποιοδήποτε μέλος. Εσύ μου έκανες επίθεση, γι αυτό και σου έχω προσάψει το χαρακτηρισμό του λευκού Ιππότη
Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα και είπα να μην τα ισοπεδωνουμε όλα επιτέλους και να μιλάς σαν άνθρωπος. Κάτσε ρε βλάκα. Εσύ πας στις γκόμενες στην πιάτσα και ζητάς όλα αυτά πριν πηδήξεις? Τι να πηδήξεις δηλαδή. Χειρουργείο κάνεις εσύ κανονικό με τα betadine. Άντε ρε μαλακά να σε κοιτάξει κανένας γιατρός.

Mandragora7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Η δική σου κωλοτρυπιδα πως είναι ακριβώς? Τύπε όταν μιλάς τόσο άσχημα σε ανθρώπους φαίνεται το ποσό ψυχολογικά άρρωστος είσαι. Δίνεις ένα 10-20 δικό και νομίζεις ότι σου ανήκει η κάθε κοπέλα ας περνει και πρέζα και οτιδήποτε δεν έχει σημασία. Είναι άνθρωπος. Σεβασου το.
είσαι ωραίος

Mandragora7

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Ο διάλογος είναι άρρωστος. Δηλαδή εσύ τι ρόλο έχεις στην κοινωνία;
Άστο...ΡΗΤΟΡΙΚΟ.

Sokni

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
230
Πόντοι
21
Την moupourou Ζαίρα την μπαγλαρώσανε. Ανεβάζει στο Instagram συνεχώς φωτογραφίες/βιντεάκια από το κρατητήριο και την Ευελπίδων που την πήγανε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
19.850
Πόντοι
3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Επανήλθε η στρογγυλοπρόσωπη Κινέζα, οι γνωστές Βουλγαρογύφτισσες, το Σοβιετικό Τάγμα των Γκράνις, τίποτα καινούριο

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.758
Πόντοι
456
Την moupourou Ζαίρα την μπαγλαρώσανε. Ανεβάζει στο Instagram συνεχώς φωτογραφίες/βιντεάκια από το κρατητήριο και την Ευελπίδων που την πήγανε.
κακοπερναει ολο σουβλακια την ταιζουν

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reuzel

k1ng26

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2026
Like
17
Πόντοι
0
Έξω από τον Ορφέα μια κοπέλα σταθερά στο πεζούλι κάθεται
Συνήθως φοράει ραντακι, στήθος μέτριο αλλά επειδή πιέζεται δείχνει μεγαλουτσικο
Πολύ όμορφο κορίτσι
Με λευκή επιδερμίδα και ματάρες
Δεν προκαλεί κλπ
Την πάρει κανείς?
Κάποια πληροφορία ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
19.850
Πόντοι
3.656
κακοπερναει ολο σουβλακια την ταιζουν
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Όταν μια κοπέλα σαν τη Ζαίρα μπει στη φυλακή περνάει άσχημα, όπως ακριβώς έγραψες, επειδή οι ηθικές της αξίες δεν της επιτρέπουν να φερθεί όπως κάποιες άλλες. Ας πούμε να κάνουν γλυφομούνια σε όσες πρέπει, ή να παίρνουν τσιμπούκια και να δίνουν κώλο σε όσους χρειάζεται. Στεναχωριέμαι για τις κακές συνθήκες διαβίωσης που θα αντιμετωπίσει

• Χαχα
Αντιδράσεις: fluffy

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
120
Πόντοι
0
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Επανήλθε η στρογγυλοπρόσωπη Κινέζα, οι γνωστές Βουλγαρογύφτισσες, το Σοβιετικό Τάγμα των Γκράνις, τίποτα καινούριο
Καλησπέρα μποκολος και να έχεις μια υπέροχη Κυριακή. Για την κινέζικο θέλω να σε ρωτήσω που πιτσαρει και αν ξέρεις και από τι ώρα πάει σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
19.850
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα μποκολος και να έχεις μια υπέροχη Κυριακή. Για την κινέζικο θέλω να σε ρωτήσω που πιτσαρει και αν ξέρεις και από τι ώρα πάει σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
Έχουν απομείνει δύο Κινέζες. Η Μία έχει παραγεράσει, αυτή με το πιο μακρύ μαλλί και τα στραβά πόδια, έχω σταματήσει να την παίρνω. Η φίλη της έχει παχύνει κι άλλο (όχι ότι ήταν ποτέ λεπτή) κοντό μαλλί, παχουλή. Πιατσάρουν λοξώς αριστερά από το ξενοδοχείο Ορφέας, όπως κατεβαίνεις τη Χαλκοκονδύλη. Μέτρια πίπα, δίνουν αβέρτα κώλο, δέχονται άνετα φίστινγκ (αρκεί να το κάνεις σιγά - σιγά, προσεκτικά και με λιπαντικό) αλλά πεντακάθαρες, δεν κλέβουν, δεν παίρνουν κάποια ουσία, όσο μπορώ να ξέρω, ζητάνε 20ευρώ. Πιατσάρουν από το πρωί, σταματάνε για μεσημέρι, και την κοπανάνε λίγο πριν πέσει ο ήλιος. Υπάρχει άλλη μια η Φαν - Φαν, πιατσάρει λίγο πιο πάνω από τον Ορφέα. Ψηλή για Κινέζα, φοράει γυαλιά, δεν δίνει κώλο, κάνει ότι μπορεί για να κάνει τον πελάτη να νιώσει καλά. Βέβαια είναι κάπως αστείο κάθε φορά να μου λέει πόσο ωραία είναι η πούτσα μου, πόσο μεγάλη την έχω σε σύγκριση με τους Κινέζους, αλλά ποτέ δεν της το χάλασα. Γιατί να την κακοκαρδίσω, ενώ τη βλέπω ότι προσπαθεί; κι αυτή έχει πάρει κιλά τώρα τελευταία. Πιατσάρει μετά τις 11.00 μέχρι τις 17.00, αλλά δεν είναι σταθερή, και δεν δουλεύει Κυριακή

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
565
Πόντοι
81
Χθες πήρα τη Μαρία Ρουμάνα, στις υπηρεσίες όπως πάντα φοβερή αλλά εξωτερικά γίνεται κάθε χρόνο χειρότερη ιδικά ο κολος της παραμορφώνεται χρόνο με το χρόνο τι μαλάκια έχει κάνει δεν ξέρω

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
120
Πόντοι
0

Έχουν απομείνει δύο Κινέζες. Η Μία έχει παραγεράσει, αυτή με το πιο μακρύ μαλλί και τα στραβά πόδια, έχω σταματήσει να την παίρνω. Η φίλη της έχει παχύνει κι άλλο (όχι ότι ήταν ποτέ λεπτή) κοντό μαλλί, παχουλή. Πιατσάρουν λοξώς αριστερά από το ξενοδοχείο Ορφέας, όπως κατεβαίνεις τη Χαλκοκονδύλη. Μέτρια πίπα, δίνουν αβέρτα κώλο, δέχονται άνετα φίστινγκ (αρκεί να το κάνεις σιγά - σιγά, προσεκτικά και με λιπαντικό) αλλά πεντακάθαρες, δεν κλέβουν, δεν παίρνουν κάποια ουσία, όσο μπορώ να ξέρω, ζητάνε 20ευρώ. Πιατσάρουν από το πρωί, σταματάνε για μεσημέρι, και την κοπανάνε λίγο πριν πέσει ο ήλιος. Υπάρχει άλλη μια η Φαν - Φαν, πιατσάρει λίγο πιο πάνω από τον Ορφέα. Ψηλή για Κινέζα, φοράει γυαλιά, δεν δίνει κώλο, κάνει ότι μπορεί για να κάνει τον πελάτη να νιώσει καλά. Βέβαια είναι κάπως αστείο κάθε φορά να μου λέει πόσο ωραία είναι η πούτσα μου, πόσο μεγάλη την έχω σε σύγκριση με τους Κινέζους, αλλά ποτέ δεν της το χάλασα. Γιατί να την κακοκαρδίσω, ενώ τη βλέπω ότι προσπαθεί; κι αυτή έχει πάρει κιλά τώρα τελευταία. Πιατσάρει μετά τις 11.00 μέχρι τις 17.00, αλλά δεν είναι σταθερή, και δεν δουλεύει Κυριακή
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά θα περάσω από κει σε κάνα μισάωρο μπας και την πετύχω

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
11
Like
1.405
Πόντοι
1.081
Που στο κορακα είσαι και είναι δύο κρεβάτια, και τέτοια μάλιστα, το ένα δίπλα στο άλλο; Σε πενταήμερη;
Ας έχει και 3 κρεβάτια. Φαίνεται ότι ζητάει πουτσα η κοπέλα. Το δείχνουν οι φωτός της.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
2.415
Πόντοι
721
Ρε παιδιά η αυτή της μοιάζει πολύ ή ειναι η ίδια Ρουμάνα που έκανε πιατσα στο τρίγωνο στο περίπτερο Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους και ζήταγε 50 ευρω πλας ή μου φαίνεται ?

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
Ρε παιδιά η αυτή της μοιάζει πολύ ή ειναι η ίδια Ρουμάνα που έκανε πιατσα στο τρίγωνο στο περίπτερο Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους και ζήταγε 50 ευρω πλας ή μου φαίνεται ?
όχι καμία σχέση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom