Το Νο1 θερντ κορεατικά γράφει αφού..Το επόμενο βήμα είναι να μας επικοινωνήσουν οι νηματοθετριες στα κορεατικά ότι θέλουν Αφρικανες θεραπεύτριες από την λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
ΣΩΣΤΑΗ Στέλλα που εμφανίζεται Κυριακές στο Μπακνανα είναι αλλη απο την Στέλλα του Φραντζή 2, σωστα?
Είναι η Στέλλα που είχε κάνει πέρασμα ένα διάστημα και από το Καλλιρόης 48.Η Στέλλα που εμφανίζεται Κυριακές στο Μπακνανα είναι αλλη απο την Στέλλα του Φραντζή 2, σωστα?
Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη.
Ιστορία όμως έχει δείξει ότι οι κοπέλες από τα στούντιο που μετακομίζουν σε μασάζ δεν έχουν ιδιαίτερα καλές υπηρεσίες.! Γιατί αν συνηθίσεις σε ένα πρόγραμμα δύσκολα αλλάζεις κατηγορία βέβαια υπάρχουνε Οι εξαιρέσεις!Απο Παρασκευή θα εμφανιστεί στο Στουρνάρη νέα κοπελα Λορένα. Αν είναι η ίδια που εχει φωτο στο στουντιο dream place πάνω δεξιά πιθανόν να είναι αξιόλογη (εάν οι φωτο είναι πραγματικές πάντα....)
tenten956
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 71
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 5.835
Αγάπη στο diamondΜάγκες θέλω να μου προτείνετε κοπέλα να είναι ανοιχτή σε όλα και να έχει μεγάλες βυζάρες
Το όνομα είναι το ίδιο με αυτό που εργαζόταν στην Καλιρόις για 2 χρόνια. και το κορίτσι είναι το ίδιο αφού ήρθε εδώ πήγε kalirois με τη μαμά Juli και έκανε διπλό με τη Mariana την πήρα πολλές φορές επειδή ήταν υπάκουη και έκανε ό,τι της ζητούσες ακριβώς .καλές εποχές .Φ4 χθές το μεσημέρι,πήρα Ντίνα απο επιλογή 3.Τα άλλα δύο μάπα,την Ντίνα την είχα ξαναπάρει.Υπηρεσίες οι γνωστές,δέν έχω παράπονο.Άν όμως δέν ανανεωθεί το προσωπικό θ'αλλάξω στέκι,δέν πάμε και γιά αρραβώνα......
Τελευταία τροποποίηση:
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 537
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα
Σε λίγες μέρες ερχομαι Αθήνα
Ποιες κοπέλες προτείνετε για πρωκτικό
πατα μου 1 λικε αμα σου δωσουνε απαντησεις να μαθω και εγγω φιλοςΚαλησπέρα
tenten956
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 71
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 5.835
Αγάπη στο Diamond Εθναρχου Μακαριου 18 δαφνηΚαλησπέρα
Σοφία ethereal spa νεα σμύρνηΜάγκες θέλω να μου προτείνετε κοπέλα να είναι ανοιχτή σε όλα και να έχει μεγάλες βυζάρες
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 91
- Like
- 13.069
- Πόντοι
- 12.436
επειδή με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ασιάτισσες, έχεις κάποια παραπάνω λεπτομέρεια για τη συγκεκριμένη;Βλέπω μεταγραφή της ασιάτισσας Σίντυ από Σινώπης 29 στο Sensuality spa
Την έχεις πάρει; αξίζει από εμφάνιση και κυρίως από σέρβις; Ηλικία περίπου;
Ευχαριστώ.
Pol Pan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 379
- Πόντοι
- 280
45αρα περίπου. Δούλευε στο Σινώπης για αρκετό καιρό. Ξέρει καλά ελληνικά. Πολύ καλό μασάζ, μιλάει συνέχεια κατά την διάρκεια της συνεδρίας, αρκετά προστατευτική στα θέματα υγιεινής. Από πρόσωπο δε λέει και πολλά, σχετικά μεγάλο στήθος, καμπυλωτή, καλή συμμετοχή στο β' μέρος.επειδή με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ασιάτισσες, έχεις κάποια παραπάνω λεπτομέρεια για τη συγκεκριμένη;
Ευχαριστώ.
Τελευταία τροποποίηση:
Τιμάει τα λεφτά της, καλό μασάζ, καλή πίπα, έχει τα χρονάκια της και τα κιλάκια της.επειδή με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ασιάτισσες, έχεις κάποια παραπάνω λεπτομέρεια για τη συγκεκριμένη;
Ευχαριστώ.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.531
- Πόντοι
- 496
περασμενα μεγαλεια, αλλα μπραβο της γιατι τα λεφτα που εβγαλε τα επενδυσε στο ονειρο του γυμναστηριου της.ενιμερωνω απλα οτι ειδα την τζεσικα στον αλιμο στο δρομο.....Συγκινηθηκα......
Ασε που ειναι εγκυος...........μου εφερε αναμνησεις απιστευτες
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 91
- Like
- 13.069
- Πόντοι
- 12.436
45αρα περίπου. Δούλευε στο Σινώπης για αρκετό καιρό. Ξέρει καλά ελληνικά. Πολύ καλό μασάζ, μιλάει συνέχεια κατά την διάρκεια της συνεδρίας, αρκετά προστατευτική στα θέματα υγιεινής. Από πρόσωπο δε λέει και πολλά, σχετικά μεγάλο στήθος, καμπυλωτή, καλή συμμετοχή στο β' μέρος.
σήμερα το μεσημέρι έκανα καταδρομική στο Σενσουάλιτυ, μετά από πολύ καιρό, στοχευμένα για τη Σίντι.Τιμάει τα λεφτά της, καλό μασάζ, καλή πίπα, έχει τα χρονάκια της και τα κιλάκια της.
Δυστυχώς δεν πείστηκα για να περάσω δωμάτιο, κυρίως γιατί μου φάνηκε λίγο πιο σπασμένη στο πρόσωπο απ' όσο θα ήθελα.
Κρίμα γιατί οι ασιάτισσες είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
Η πιο δελεαστική παρουσία στο σαλόνι ήταν η Μίκι που εκτελούσε και χρέη υποδοχής. Αν δεν την είχα πάρει ήδη δυο φορές με μετριότατες εντυπώσεις, θα έμπαινα τρέχοντας.
Τελικά έκανα γνωριμία με την ξανθιά αλβανίδα Άννα. Κι αυτή δεν είναι μοντελοπιπίνι αλλά στο παιχνίδι ταιριάξαμε κι ήταν πολύ καλά. Στο τέλος είπαμε εις το επανιδείν.
Ο χώρος αξιοπρεπέστατος, όπως τον θυμόμουν.
Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις πληροφορίες.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 860K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 87