Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
191
Πόντοι
1
Καλησπέρα στους χύστες. Κατέβηκα μεσημέρι στο τρίγωνο, πέρασα από την πιάτσα του ΟΣΕ. Ετελείωσε. Ένα περιπολικό, κι έξι άτομα ένστολα αραγμένα. Πρεζάκια ούτε για δείγμα, ίσως καλύτερα. Έκανα περιπολία σε όλους τους δρόμους του τριγώνου, ελάχιστες παρουσίες οι ίδιες και οι ίδιες. Πάλι καλά που πέτυχα τη Νατάσσα, να ‘ναι καλά η γυναίκα, όπως πάντα με εξυπηρέτησε με κέφι και επαγγελματισμό
Η Νατάσα κάνει πλήρες πρόγραμμα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Η Νατάσα κάνει πλήρες πρόγραμμα;
Ναι. Κι όπως έχω γράψει και παλιότερα είναι ζουμερή. Αρκεί να της χαϊδέψεις λίγο την κλειτορίδα, και θα κατεβάσει υγρά από μόνη της, δεν χρειάζεται λιπαντικό

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
191
Πόντοι
1

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.651
Πόντοι
6.495
Περιγραφή Νατάσας και ώρες (μάλλον μεσημέρι , όπως λες)
Ευχαριστώ πολύ

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336

27/09/25

κατά τις 20:00

3ης Σεπτεμβρίου
  • νέκρα σε στάση και Λαυρίου
Καποδιστρίου

στο Lito
  • Βιολέττα
Σατωβριάνδου
  • Πακιστανές
  • 1 τράβελος με 1 φίλη του μακιγιάρονταν
1759055232815.png

Σωκράτους
  • 2 πρεζούδες που δεν κατάλαβα αν πιάτσαραν. Δεν έδωσα σημασία
Αριστοτέλους

κοντά στο Liberty
  • γιουβαρλάκι τραβέλι
Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα
  • Πακιστανές
  • τραβέλια
  • Γύφτισσες. Η Βανέσσα με το σκουλαρίκι πάνω από τα χείλη (με τις γκρι φόρμες), Η Αρίτα/Αρίνα (με το κίτρινο κολάν. Όμορφη και αυτή), η χοντρή ξανθιά και άλλη μία
1759050128382.png

• "Εσμεράλντα". Από τις πιο ωραίες αν σου αρέσουν οι καφετιές. Φαίνεται περιποιημένη και όχι κουρελιασμένη. Μίλαγε με μία επίσης εμφανίσιμη γύφτισσα
1759049657145.png

• Κασσάνδρα
  • Ελένη λεχώνα μέσα στην καύλα με κοντή τζιν φούστα και κάλτσες μέχρι το γόνατο. Σουλάτσαρε συχνά πάνω κάτω και σε κάποια φάση την πέτυχα μαζί με μια ξανθιά λεπτή "φίλη" της εμφανίσιμη. Πήγα και μίλησα σε αυτήν. Ξέχασα να ρωτήσω όνομα αλλά μου είπε πως θέλει 25€ για σεξ από μουνί και δεν δέχτηκε να την κατουρήσω
1759050766049.png

• Δήμητρα καστανομάλλα, αδύνατο/κανονικό σώμα, γύρω στα 40 την έκανα, πρόσωπο μετριότατο αλλά όχι και άσχημο. Συμπαθητική φυσιογνωμία. Φάνηκε χρήστρια αλλά ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση

R: -γεια σου. Πως σε λένε;
Δ: -Δήμητρα
R: -πόσα παίρνεις;
Δ: -20
R: -και τι κάνεις στο σεχ;
Δ: -κανονικό σεχ
R: -κώλο όχι;
Δ: -όχι
R: -ψάχνω να κατουρήσω κάποια. Θέλεις;
Δ: -που; Σώμα εντάξει με 30€
R: -πάμε με 25 αλλά θέλω και πρόσωπο
Δ: -οκ αλλά πρόσωπο όχι, θα λερωθώ
R: -θα κάνεις μπάνιο μετά
Δ: -και να βρέξω τα μαλλιά μου; Όχι δεν γίνεται

Οπότε... ούτε αυτήν τη φορά πήρα κάποια. Μέχρι στιγμής μόνο τα πρεζόνια έχουν φανεί δεκτικά στον βαθμό που θέλω εγώ. Μία άλλη λύση θα ήταν να "χρυσο"πληρώσω κάποια πιο "όμορφη" και καλοστεκούμενη...

:sad2:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Όταν λες ζουμερη εννοείς πως είναι παχουλή;
και τα δύο εννοώ. Έχει λίγα κιλά παραπάνω, πολύ καλά τακτοποιημένα πάνω στο σώμα της με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ θηλυκό σώμα με καμπύλες, και υγραίνεται πανεύκολα, αρκεί να της χαϊδέψεις σωστά την κλειτορίδα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Περιγραφή Νατάσας και ώρες (μάλλον μεσημέρι , όπως λες)
Ευχαριστώ πολύ
Ελληνίδα. Έμοιαζε με γυναίκα της διπλανής πόρτας, αξιοπρεπώς ντυμένη, αν δεν μου μίλαγε αυτή, δεν θα την πλησίαζα. Κοντό ξανθό μαλλί, πολύ γελαστή, έβγαζε μια πολύ θετική εικόνα. Ζήτησε 20€, πήγαμε Ορφέα. Δουλεύει 9.30 με 13.30, μετά την κοπανάει, άξιζε όσα πήρε και με το παραπάνω

NSK.Warzycha88

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!
Θέλω να βάλω ένα δύσκολο…. Σήμερα το μεσημέρι ήμουν κέντρο και στην διασταύρωση Σωκρατους με Σατωβριάνδου πέτυχα μια μελαχρινή, σίγουρα χρήστρια, μαύρη φόρμα πάνω κάτω μελαχρινή… λέει τίποτα σε κανέναν μήπως…;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.753
Πόντοι
2.696

20/09/25

στις 18:00

3ης Σεπτεμβρίου

Νέκρα στην στάση και στην Λαυρίου

Καποδιστρίου

Νέκρα σε Lito και ΟΚΑΝΑ

Αριστοτέλους

στο Liberty
  • ψηλός καστανός τράβελος με μπάκα
  • Δήμητρα ξανθό νταρντανομίλφ με γυαλιά. Με κοίταξε με καημένο βλέμμα απόγνωσης και την πλησίασα
Reuzel: -γεια σου, πόσα παίρνεις;
Δήμητρα: -35€
Reuzel: -θες να σε κατουρήσω;
Δήμητρα: -όχι, δεν κάνω τέτοια
  • Δίπλα απ΄τον ΟΠΑΠ μία τραγική γυναικεία ύπαρξη γύρω στα 40
Σωκράτους
  • χαμηλά μία ξανθιά πρεζού, ηλικία 40 κάτι αλλά έτοιμη να σοριαστεί
1758455366295.png

• Απέναντι από το Christiana 2 μελαχρινές πρεζούδες. Η 1 σάπια και κοντή. Η άλλη πιο ψηλή και καλοστεκούμενη. Όποτε την είδα είχε αντρική παρουσία γύρω της και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Τελικά την πήρε ένας μαύρος και πήγαν προς το Easy
1758452248151.png

• στα φανάρια γυφτοειδείς υπάρξεις και μια άσπρη χοντρή
1758454126634.png

Σατωβριάνδου
  • πακιστανές
  • φιλιππινέζα
  • Ελένη πουκαμισάτη
Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα
  • λίγες πακιστανές
  • 2-3 γύφτισσες που έβλεπα πρώτη φορά. Η λιγότερο άσχημη στην περιοχή ήταν μία γύφτισσα εξ αυτών, με λεπτό σώμα και καλό πρόσωπο. Όνομα: Αρίτα; Αρίνα; Ζήτησε 35€
1758454179880.png

• 2-3 λεπτά τραβέλια. Ένα από αυτά το έκανα για γυναίκα από μακριά οπότε πλησίασα
1758454865195.png

R: -γεια σου. Τρανς είσαι;
Π: -εσύ τι πιστεύεις;
R: -είσαι αλλά με μπέρδεψαν τα βυζιά σου

Απο κοντά ήταν πιο άσχημη, φάνηκαν οι ατέλειές της: είχε 5 κιλά μακιγιάζ και είχε ασπρίσει σαν πεθαμένη, είχε βρώμικα κίτρινα δόντια, και λίγες τρίχες στο πηγούνι. Καλά δεν μπορούσε να τις ξυρίσει;

R: -πόσα παίρνεις;
Π: -20€
R: -ψάχνω κάποια να κατουρήσω σε πρόσωπο - στόμα. Πάμε με 15€;
Π: -καμία δεν θα στα κάνει αυτά
R: -τα έχω ξανακάνει
Π: -μόνο με κανένα πρεζάκι

Τωόντι :woldman:

R: -πράγματι με πρεζάκια τα έχω κάνει
Π: -μόνο σώμα αν θες. Πρόσωπο - στόμα μόνο χύσιμο
R: -οκ πάμε

Ανεβαίνοντας μου είπε ότι είναι από Αλβανία. Όνομα δεν συγκράτησα και δεν αποθηκεύτηκε το βίντεο με την συνομιλία

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο έβαλε τσόντα στην τηλεόραση και άρχισε να μου πιάνει τον πούτσο πάνω από τα ρούχα. Μετά άρχισε να γδύνεται αλλά σταμάτησε γρήγορα

Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά τώρα;
R: -θα κάνουμε αυτά που είπαμε;
Π: -τι είπαμε; Να με χύσεις
R: -και να σε κατουρήσω μέχρι τον λαιμό. Γδύσου
Π: -σιγά μην γδυθώ για 15€. Δώσε μου 20
R: -άλλα είπαμε
Π: -πήγαινε σε κάνενα πρεζάκι να τα κάνεις αυτά
R: -θα πάω. Πιο καλά περνάω με αυτές

Ξεκλείδωσα την πόρτα και έφυγα. Κατεβαίνοντας άκουσα τον διάλογο που είχε με την καμαριέρα

Κ: -τι έγινε;
Π: -ήθελε να με κατουρήσει
Κ: -δεν πάμε καλά. Έχουμε τρελαθεί

Έφυγα από την περιοχή νευριασμένος και ξενερωμένος με την ασέβεια που μου έδειξε και που έδωσα 5€ απλά για ένα ακουμποπούτσι. Επέστρεψα στις 21:30 πολύ βιαστικά όπου η κατάσταση ήταν το ίδιο απογοητευτική. Την πέτυχα πάλι στον Ορφέα μαζί με ακόμα περισσότερους τράβελους, όπου φορούσε διαφορετικά ρούχα. Με θυμήθηκε και μου απηύθηνε επιθετικά τον λόγο

Π: -τι έγινε; Βρήκες καμία να κατουρήσεις;
R: -δεν βρήκα, όχι
Π: -πολύ κρίμα

:birdman: Θα ήταν πολύ καλτ να αρχίσω και εγω τα βρισίδια ή να παίξω και ξύλο με τα τραβέλια :confused:

Πανωλεθρία...
Έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι Αλβανοί τραβεστί; Εγώ είχα μείνει στους Βούλγαρους του Φ99... Δεν είμαι του συγκεκριμένου σπορ, απλώς λαογραφικά το λέω...

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.670
Πόντοι
4.827
και τα δύο εννοώ. Έχει λίγα κιλά παραπάνω, πολύ καλά τακτοποιημένα πάνω στο σώμα της με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ θηλυκό σώμα με καμπύλες, και υγραίνεται πανεύκολα, αρκεί να της χαϊδέψεις σωστά την κλειτορίδα
Εγω εκανα βλακεια μιλήσαμε τις λεω να κανω μια βόλτα και ξαναέρχομαι γιατι μόλις ειχα παει και μετα δεν την ξαναβρήκα
Μετα εμαθα οτι ειναι φουλ συνέχεια σπάνια την βλέπεις εξω.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Λοιπον παιδες την εξης ερωτηση-ενημερωση. Σημερα λογω εργασιας βρεθηκα να περναω και να με σταματαει το φαναρι στην γωνια Σατωβριάνδου με Σωκρατους. Ξερω οτι εκει υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι.......Ομως ειδα να καθετε μαζι με αλλες μια "καθαρη" ασιατισσα (ινδονησια ταυλανδη??? δεν καταλαβα) μεγαλύτερης ηλικιας (σιγουρα πανω απο 45) και μεχρι να παω στην γωνια να παρκαρω και να ξαναγυρισω με τα ποδια (3 λεπτα υποθεση) ειχε εξαφαντιστει(φορτωθει?).... Γνωριζει καποιος συναγωνιστης-μυστης κατι? Οπως επισης και καπου στην Μαρνης με Βερανζέρου ειχα πετυχει (παλι λογω ουλειας) και που εμοιαζε πολυ με ασιάτισσα......Για δώστε τα φώτα σας οι φίλοι Αθηναίοι (και οχι μόνο)....Ειμαι καινουριος στην Αθήνα και λόγω σχεσης δεν εχω κάνει καμία καταδρομική.......
λογικα θα λες την Σοφια την Φιλλιπινεζα...εχω παει 2 φορες μαζι της...20 ευρω παιρνει συν 5ευρω το δωματιο στο access...δεν ειναι βιαστικια και ειναι καθαρη και ευγενικια... μιλαει απταιστα Ελληνικα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
λογικα θα λες την Σοφια την Φιλλιπινεζα...εχω παει 2 φορες μαζι της...20 ευρω παιρνει συν 5ευρω το δωματιο στο access...δεν ειναι βιαστικια και ειναι καθαρη και ευγενικια... μιλαει απταιστα Ελληνικα...
δίνει κώλο; κάνει καλή πίπα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom