20/09/25
στις 18:00
3ης Σεπτεμβρίου
Νέκρα στην στάση και στην Λαυρίου
Καποδιστρίου
Νέκρα σε Lito και ΟΚΑΝΑ
Αριστοτέλους
στο Liberty
- ψηλός καστανός τράβελος με μπάκα
- Δήμητρα ξανθό νταρντανομίλφ με γυαλιά. Με κοίταξε με καημένο βλέμμα απόγνωσης και την πλησίασα
Reuzel: -γεια σου, πόσα παίρνεις;
Δήμητρα: -35€
Reuzel: -θες να σε κατουρήσω;
Δήμητρα: -όχι, δεν κάνω τέτοια
- Δίπλα απ΄τον ΟΠΑΠ μία τραγική γυναικεία ύπαρξη γύρω στα 40
Σωκράτους
- χαμηλά μία ξανθιά πρεζού, ηλικία 40 κάτι αλλά έτοιμη να σοριαστεί
- Απέναντι από το Christiana 2 μελαχρινές πρεζούδες. Η 1 σάπια και κοντή. Η άλλη πιο ψηλή και καλοστεκούμενη. Όποτε την είδα είχε αντρική παρουσία γύρω της και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Τελικά την πήρε ένας μαύρος και πήγαν προς το Easy
- στα φανάρια γυφτοειδείς υπάρξεις και μια άσπρη χοντρή
Σατωβριάνδου
- πακιστανές
- φιλιππινέζα
- Ελένη πουκαμισάτη
Χαλκοκονδύλη
στον Ορφέα
- λίγες πακιστανές
- 2-3 γύφτισσες που έβλεπα πρώτη φορά. Η λιγότερο άσχημη στην περιοχή ήταν μία γύφτισσα εξ αυτών, με λεπτό σώμα και καλό πρόσωπο. Όνομα: Αρίτα; Αρίνα; Ζήτησε 35€
- 2-3 λεπτά τραβέλια. Ένα από αυτά το έκανα για γυναίκα από μακριά οπότε πλησίασα
R: -γεια σου. Τρανς είσαι;
Π: -εσύ τι πιστεύεις;
R: -είσαι αλλά με μπέρδεψαν τα βυζιά σου
Απο κοντά ήταν πιο άσχημη, φάνηκαν οι ατέλειές της: είχε 5 κιλά μακιγιάζ και είχε ασπρίσει σαν πεθαμένη, είχε βρώμικα κίτρινα δόντια, και λίγες τρίχες στο πηγούνι. Καλά δεν μπορούσε να τις ξυρίσει;
R: -πόσα παίρνεις;
Π: -20€
R: -ψάχνω κάποια να κατουρήσω σε πρόσωπο - στόμα. Πάμε με 15€;
Π: -καμία δεν θα στα κάνει αυτά
R: -τα έχω ξανακάνει
Π: -μόνο με κανένα πρεζάκι
Τωόντι
R: -πράγματι με πρεζάκια τα έχω κάνει
Π: -μόνο σώμα αν θες. Πρόσωπο - στόμα μόνο χύσιμο
R: -οκ πάμε
Ανεβαίνοντας μου είπε ότι είναι από Αλβανία. Όνομα δεν συγκράτησα και δεν αποθηκεύτηκε το βίντεο με την συνομιλία
Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο έβαλε τσόντα στην τηλεόραση και άρχισε να μου πιάνει τον πούτσο πάνω από τα ρούχα. Μετά άρχισε να γδύνεται αλλά σταμάτησε γρήγορα
Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά τώρα;
R: -θα κάνουμε αυτά που είπαμε;
Π: -τι είπαμε; Να με χύσεις
R: -και να σε κατουρήσω μέχρι τον λαιμό. Γδύσου
Π: -σιγά μην γδυθώ για 15€. Δώσε μου 20
R: -άλλα είπαμε
Π: -πήγαινε σε κάνενα πρεζάκι να τα κάνεις αυτά
R: -θα πάω. Πιο καλά περνάω με αυτές
Ξεκλείδωσα την πόρτα και έφυγα. Κατεβαίνοντας άκουσα τον διάλογο που είχε με την καμαριέρα
Κ: -τι έγινε;
Π: -ήθελε να με κατουρήσει
Κ: -δεν πάμε καλά. Έχουμε τρελαθεί
Έφυγα από την περιοχή νευριασμένος και ξενερωμένος με την ασέβεια που μου έδειξε και που έδωσα 5€ απλά για ένα ακουμποπούτσι. Επέστρεψα στις 21:30 πολύ βιαστικά όπου η κατάσταση ήταν το ίδιο απογοητευτική. Την πέτυχα πάλι στον Ορφέα μαζί με ακόμα περισσότερους τράβελους, όπου φορούσε διαφορετικά ρούχα. Με θυμήθηκε και μου απηύθηνε επιθετικά τον λόγο
Π: -τι έγινε; Βρήκες καμία να κατουρήσεις;
R: -δεν βρήκα, όχι
Π: -πολύ κρίμα

Θα ήταν πολύ καλτ να αρχίσω και εγω τα βρισίδια ή να παίξω και ξύλο με τα τραβέλια
Πανωλεθρία...